x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 1 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 1 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Oct 2012   •   18:01
Horoscop zilnic, joi 1 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
BERBEC
Din dorinţa de a arăta frumos în ochii celorlalţi sau de a păstra aparenţele, tinzi să denaturezi adevărul sau să ascunzi o serie de informaţii, ceea ce nu e indicat, mai ales dacă eşti în toiul unor demersuri legate de acte oficiale. Este o zi în care eşti provocat să renunţi la punctul tău de vedere într-o situaţie tensionată şi să fii gata să îmbrăţişezi o nouă viziune. Stai departe de conflicte şi nu te grăbi să tragi concluzii în privinţa unei relaţii, chiar dacă celălalt face gesturi ciudate.

TAUR
Axa banilor este destul de încordată astăzi. Pe de o parte, te zbaţi pentru a găsi resurse noi de câştig, iar pe de altă parte, ai senzaţia că banii îţi alunecă printre degete, în condiţiile în care apar cheltuieli neprevăzute sau e necesar să reglezi nişte datorii. Atenţie la tendinţa de a te lasă amăgit de prieteni sau cunoştinţe, în privinţa unor potenţiale afaceri care promit câştiguri rapide. Alege după cum crezi tu şi nu după cum te îndeamnă alţii.

GEMENI
Accentul este pus pe propriile nevoi, interese şi alegeri pe care crezi că e necesar să le faci acum. Luna se află în semnul tău zodiacal, însă nu e un aliat, întrucât te predispune la exese, exagerări, iluzii, mai ales în ce priveşte cariera şi statutul social, dar şi în privinţa parteneriatelor şi relaţiilor. Prin urmare, astăzi evită negocierile, semnarea unor contracte şi luarea unor decizii majore. În schimb, fii atent la ideile venite prin intermediul anturajului.

RAC
Te afli într-o perioadă agitată, aglomerată, cu multă muncă şi cu situaţii care mai de care mai neprevăzute şi provocatoare. Totuşi, ce e greu merită făcut, aşa că acum e momentul să tragi tare, fără însă a-ţi neglija sănătatea, care poate da semne de şubrezire. Această zi e potrivită pentru a te situă într-o poziţie mai discretă, astfel încât să poţi observa, ascultă şi tria nenumăratele informaţii care ajung la tine. Opoziţia Venus-Uranus poate anunţa o schimbare bruscă legată de cămin, locuinţă sau patrimoniu, dictată de un proiect profesional nou.

LEU
Tu începi luna noiembrie cu chef de aventură şi activităţi noi. Pentru tine, Luna în Gemeni înseamnă întâlniri, evenimente, comunicare efervescentă care aduce la urechile tale, prin intermediul prietenilor, multe zvonuri şi informaţii cu iz de bârfă. De aceea, e bine să rămâi ancorat în bunul tău simt, pentru a decela adevărul de intenţiile ascunse de manipulare. Pe de altă parte, atenţie la flirturile nevinovate care se pot transforma în pasiuni puternice şi infidelităţi.

FECIOARĂ
Principiul "scopul scuză mijloacele” nu e tocmai potrivit astăzi, oricât de tentant ar fi, mai ales în sectorul profesional. Orice încălcare a unor reguli, legi sau acorduri nu va rămâne fără consecinţe, prin urmare păstrează-ţi verticalitatea, onestitatea şi integritatea în tot ceea ce întreprinzi. Mai bine să pierzi ceva pe termen scurt, dar să câştigi mult mai mult pe termen lung, decât invers. Segmentul finaciar cunoaşte fluctuaţii mari, aşa că fii prudent şi, în acelaşi timp, orientează-te spre noi surse de venit.

BALANŢĂ

Luna în Gemeni se plasează în zona cunoaşterii superioare, demersurilor legate de religie, filozofie sau justiţie. Aspectele sunt amestecate şi există tendinţa de a intra în încurcături, eventual legate de nişte documente sau de un cadru legal în care funcţionezi la locul de muncă. Prin urmare, astăzi e necesar să fii flexibil, dispus să ceri şi să primeşti ajutorul unui specialist sau al unei persoane în cunoştinţă de cauză. Aşteaptă-te la soluţii, de unde te aştepţi mai puţin.

SCORPION
Îţi sunt stimulate dorinţele, simţi totul foarte intens şi ştii foarte bine cum să te foloseşti de resursele de care dispun alţii. Totuşi, fii atent la exagerări şi la tendinţa să a manipula, căci consecinţele se pot traduce prin pagube sau neplăceri de tot felul în sferă profesională şi financiară. Dacă te afli într-un impas de natură materială, îl poţi depăşi dacă eşti dispus să faci schimbări profesionale sau să îmbrăţişezi activităţi noi.
 
SĂGETĂTOR
Astăzi e posibil să te laşi foarte uşor influenţat şi manipulat de farmecele partenerului de viaţă sau de tertipurile folosite de partenerii de afaceri. Cu alte cuvinte, eşti tentat să renunţi la ideile tale, doar pentru a le face pe plac altora, ceea ce pe termen lung te poate dezavantajă. Aşadar, ai curajul de a-ţi susţine ideile şi adevărul, fără infatuare şi agresivitate, dar cu fermitate şi sinceritate. Chiar dacă vei pierde ceva, eventual o relaţie sau o impresie bună a cuiva, fii sigur că asta doar creează loc pentru ceva mai bun.

CAPRICORN
Pentru tine, ziua de astăzi poate aduce situaţii tensionate şi provocări diverse, la locul de muncă sau în ce priveşte starea de sănătate. Prin urmare, e nevoie de răbdare şi flexibilitate, pentru a gestiona totul, pas cu pas. Dorinţa tot mai puternică de libertate te poate face să iei nişte decizii radicale care vizează o funcţie, o relaţie cu un şef sau o schimbare de macaz în cariera. Pe de altă parte, te poţi ocupă de sănătatea ta, mai ales la nivelul braţelor şi plămânilor, însă sunt de evitat intervenţiile chirurgicale în aceste zone.

VĂRSĂTOR
Tentaţii de tot felul apar în aceste zile, în calea ta, fie de natură sentimentală, fie de altă natură. Te laşi foarte uşor fascinat şi iluzionat, prin urmare e posibil să intri în situaţii care mai de care mai ciudate. Cu toate acestea, unii nativi experimentează o rupere de ritm, o ieşire din rutină şi un vârf de creativitate, extrem de benefice pentru a aduce un aer proaspăt în viaţa lor. Pot avea idei inspirate şi pot căpăta o nouă viziune asupra unor proiecte, chiar dacă se vor alege şi cu ceva "cucuie” în urmă diverselor excese.

PEŞTI
Pentru tine, ziua de astăzi, cu Lună în Gemeni, se anunţă destul de agitată. Ai parte de tot felul de situaţii neprevăzute în familie, ceea ce duce la schimbarea programului în repetate rânduri. Fie eşti nevoit să ajuţi pe cineva drag, fie e necesar să rămâi acasă pentru o reparaţie, în orice caz, eşti deturnat de la ceea ce ţi-ai propus. Cu toate acestea, e important să fii flexibil, să accepţi totul aşa cum vine şi să găseşti soluţii moment de moment. De asemenea, ar fi bine să eviţi cheluielile inutile sau hazardate.


________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop