x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 10 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 10 mai 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Mai 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro



Berbec

Pentru a obtine rezultatele scontate intr-o afacere sau intr-un proiect profesional, astazi e necesar sa reformulezi o relatie de colaborare, sa clarifici niste termeni sau conditii de lucru. Esti foarte aproape de un castig substantial, insa pentru a ajunge la el, e nevoie de armonizarea relatiilor cu cei implicati.


Taur

Pentru a atinge un obiectiv sau a-ti vedea un vis implinit, s-ar putea sa fie nevoie de niste studii suplimentare sau de obtinerea unei aprobari, a unui atestat sau alt act important. Cu alte cuvinte, astazi constientizezi ce lipseste pentru a fi sigur de succes si a fi pe deplin convins ca esti pe drumul cel bun.


Gemeni

Astazi esti inspirat in ce priveste atragerea unui sprijin material. Stii exact pe cine si ce sa intrebi, simti oportunitatile, reusesti sa-i convingi foarte usor pe cei din jur sa te sustina cu bani sau alte resurse materiale. Pe de alta parte, e necesar sa te consulti cu persoana iubita si sa-i asculti parerile, chiar daca nu-ti sunt pe plac.


Rac

Luna plasata in Capricorn activeaza zona relatiilor, parteneriatelor si imaginii proiectate in afara. Este o zi care, prin experientele pe care le aduce, te ajuta sa-ti cresti credibilitatea si popularitatea, astfel ca poti primi o propunere avantajoasa, de a te alatura unui grup sau unui proiect avantajos. Ai incredere in intuitia ta si accepta astfel de propuneri.


Leu

Avand in vedere ca Luna se afla in continuare in Capricorn, ramai ancorat in munca, responsabilitati si activitati de rutina. Insa daca te ocupi cu seriozitate si disciplina de tot ce ti-ai propus, nu vei regreta, intrucat rezultatele tale nu vor fi trecute cu vederea nici astazi si nici in zilele urmatoare, existand sanse de promovare si afirmare.


Fecioara

Tie iti este simulata creativitatea, asa ca astazi poti face pasi importanti intr-un proiect, sau te gandesti la noi obiective si dorinte pe care abia astepti sa le vezi implinite. Totusi, daca te bate gandul sa faci o investitie semnificativa, asteapta momentul potrivit sau gandeste-te de doua ori inainte.


Balanta

Tu ai mari sanse sa obtii tot felul de favoruri, daruri sau beneficii materiale. Mai ales daca e vorba despre investitii in bunuri pentru casa sau despre demersuri in ce priveste obtinerea unui credit, astazi ai mari sanse sa primesti niste raspunsuri favorabile. Singurul impediment este tendinta ta spre pesimism, la care ar fi bine sa renunti.


Scorpion

Astazi afli in sfarsit detaliile de care mai aveai nevoie sau gasesti formula adecvata de colaborare cu o persoana cu care esti in discutii de mai mult timp. Poti semna un contract sau poti stabili termeni de colaborare avantajosi. Iar daca primesti o propunere noua, ia-o in calcul, intrucat iti poate aduce beneficii frumoase.


Sagetator

Pentru tine, aceasta zi este favorabila sub aspectul zonei financiare si profesionale. Poti gasi solutii foarte bune pentru a depasi un impas, poti descoperi noi talente de explorat sau idei de pus in practica la locul de munca, astfel incat sa-ti cresti veniturile. Tu detii toate resursele interioare de care ai nevoie, asa ca bazeaza-te doar pe tine.


Capricorn

Desi nu ti se intampla prea des, astazi sentimentele trec in fata ratiunii, iar propriile nevoi sunt mai importante decat orice indatorire profesionala. Asadar, in timp ce sarcinile profesionale ti se par impovaratoare, viata afectiva iti poate oferi experiente minunate si numeroase motive de bucurie.


Varsator

Vrei nu vrei, locul tau este astazi in culise. Luna in Capricorn iti cere, in continuare, sa te confrunti cu consecinte ale unor actiuni si alegeri trecute, sa privesti in interior si sa-ti acorzi timp mai mult pentru tine. Numai in felul acesta, vei reusi sa capeti claritate in privinta unor proiecte si aspiratii care pareau blocate.


Pesti

Luna sta si astazi in zona prietenilor si relatiilor sociale, astfel ca e posibil sa fii mai deschis la relati noi, comunicare, activitati de grup. De altfel, chiar e recomandat sa accepti invitatia la un eveniment sau o intalnire, intrucat compania unor oameni agreabili si inspirati te va ajuta sa-ti recapeti optimismul si increderea in tine.


×