x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 10 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 10 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Oct 2013   •   21:34
Horoscop zilnic, joi 10 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Pentru tine este o zi cu destul de multă confuzie, prin urmare nu e momentul potrivit pentru a începe un proiect nou sau pentru a lua decizii importante cu impact pe termen lung. În cadrul relaţiilor, poţi experimenta tensiuni sau incertitudine şi tinzi să pui toate acestea pe seama unor greşeli pe care le-ai făcut în trecut. Este o zi bună pentru a-ţi evalua unele alegeri şi pentru a privi lucrurile din perspectiva unor informaţii noi pe care le afli.

Taur

Până spre seară, cât timp Luna se va află încă în Săgetător, e posibil să ai parte de nişte favoruri şi avantaje de ordin material sau să descoperi nişte adevăruri tăinuite de prieteni sau parteneri. Aspectul tensionat între Venus şi Neptun anunţă o perioadă de confuzie şi, probabil, dezamăgiri în relaţiile de prietenie, iar cea mai potrivită atitudine este observarea cu răbdare a întregului “spectacol”. Toate acestea îţi vor folosi pentru a obţine mai multă claritate pe viitor, în această zonă. În altă ordine de idei, e timpul să-ţi stabileşti scopuri clare şi să le urmăreşti unul câte unul, pe rând.

Gemeni
Astăzi, în cea mai mare parte a zilei, relaţiile şi imaginea socială sunt în prim plan. E posibil ca unele aşteptări să-ţi fie blocate, unii oameni pe care contai, pentru un parteneriat sau proiect, să se răzgândească sau să nu fie de găsit, iar gesturile celor din jur să ţi se pară nepotrivite. Este o zi cu destul de multe semne de întrebare, iar dacă ai răbdare, vei afla toate răspunsurile la momentul potrivit. Deocamdată, permite schimbărilor necesare să aibă loc şi rezumă-te la a observa oamenii, fără a pune etichete definitive, întrucât şi percepţiile tale sunt afectate acum.

Rac
Chiar dacă îţi doreşti să clarifici nişte lucruri sau să grăbeşti derularea unor proiecte, adevărul este că, împingând lucrurile, nu vei face decât să sporeşti confuzia. Nu este cel mai bun moment pentru a te ocupa de activităţi de rutină sau pentru discuţii serioase, întrucât există destul de multă neclaritate în ce vrei tu şi ce vor ceilalţi. Aşadar, este mai degrabă un moment bun pentru a pune preţ pe transformarea unor convingeri, întărirea credinţei şi hrănirea viselor pe care le ai, dincolo de raţiune şi logică, folosindu-te de imaginaţie şi intuiţie.

Leu
E posibil ca sursa nemulţumirilor şi apatiei să fie faptul că tinzi să te uiţi la ceea ce-ţi lipseşte şi să-ţi doreşti exact acele lucruri care sunt foarte greu de materializat, cel puţin acum. La asta se adaugă aşteptările mari pe care le ai de la ceilalţi şi sensibilitatea crescută la părerile acestora. Aşadar, e o zi potrivită pentru a te proteja de mediile incomode, pentru a face doar ce-ţi place şi a evita conflictele, mai ales în relaţia sentimentală, unde lucrurile sunt neclare încă.

Fecioara
Relaţiile de familie pot fi destul de tensionate astăzi, aşa că nu e momentul să ceri şi să aştepţi prea multe de la cei dragi. Răspunsurile acestora pot fi neclare iar disponibilitatea lor, aproape inexistentă. Este o zi potrivită pentru a exersa acceptarea celorlalţi aşa cum sunt şi înţelegerea lucrurilor dincolo de aparenţe, dincolo de planul vizibil. Există cauze ceva mai profunde ale nemulţumirii tale, iar astăzi, dacă-ţi acorzi timp şi linişte, le poţi identifica şi vindeca.

Balanţă
Astăzi, starea fizică şi emoţională îţi aminteşte că e timpul să faci o pauză şi să ai mai multă grijă de tine. Nu poţi trage de tine la infinit, fără să înlocuieşti energia consumată într-un fel. Aşadar, dacă resimţi oboseală, nu te poţi concentra la ce ai de făcut şi ai tendinţa să te plângi şi să fii pesimist, e semn că e momentul să te deconectezi de tot ce te înconjoară. Apoi, e important să nu iei de bune chiar toate informaţiile auzite astăzi, întrucât pot fi incorecte sau incomplete.

Scorpion
Aspectul tensionat între Venus şi Neptun vizează zona finanţelor şi securităţii financiare pe de o parte, şi a aspectelor de ordin relaţional şi sentimental pe de altă parte. Există destul de multă confuzie în acest moment, şi o tendinţă accentuată de a te agăţa de himere, prin urmare, nu e momentul să iei decizii radicale sau pripite. În plus, evită să idealizezi oamenii cu care interacţionezi şi să te situezi sub nivelul acestora.

Săgetător
Iată o zi bună pentru a-ţi face ordine în gânduri şi dorinţe. Astăzi tinzi să visezi cu ochii deschişi la viitor, să-ţi imaginezi tot felul de scenarii şi să te uiţi ce anume lipseşte acum din viaţa ta sau ce te nemulţumeşte. Poate că e timpul să abandonezi unele vise care par foarte greu de împlinit, şi să le înlocuieşti cu unele adecvate momentului în care te afli. În altă ordine de idei, fiindu-ţi încă neclar ce ai de făcut, nu e momentul să acţionezi, ci doar să-ţi pui ordine în idei. Iar pentru asta, ai nevoie de momente de solitudine şi linişte, pe care să ţi le creezi singur, în loc să le aştepţi.

Capricorn
Chiar dacă te-ai obişnuit să-ţi încarci agenda până la refuz, astăzi ai face bine să te gândeşti la tine şi la confortul tău, amânând orice activitate care presupune consum mare de energie sau o gândire analitică, alegeri ferme şi acţiuni concrete. Sunt indicate mai curând activităţile creative, care necesită folosirea imaginaţiei, intuiţiei şi inspiraţiei. Atenţie la informaţiile şi veştile care ajung la tine, unele sunt doar zvonuri şi nu au un fundament real. De asemenea, evită mediile în care nu te simţi în largul tău, întrucât eşti mai senzitiv şi sensibil la vibraţiile din jur.

Vărsător
Cuadratura care se formează astăzi între Venus şi Neptun atenţionează asupra eventualelor neclarităţi, tensiuni şi chiar dezamăgiri care pot apărea în relaţiile de prietenie sau în cadrul unei comunităţi, asociaţii sau club în care activezi. În orice caz, nu poţi vedea limpede cauzele acestor “turbulenţe” relaţionale, de aceea e bine să-ţi dai timpul necesar pentru a înţelege ce se petrece în realitate. Pe de altă parte, astăzi ar fi bine să eviţi investiţiile mari şi cheltuielile pripite.

Peşti
Tot ce poţi face astăzi, pentru binele tău, este să laşi lucrurile să curgă, fără a le forţa sau bloca în vreun fel. Eşti destul de confuz, având în vedere că stăpânul zodiei tale, Neptun, primeşte influenţe ostile de la Venus (Săgetător), prin urmare, chiar dacă nu ţi-e clar ce vrei şi încotro e bine să o apuci, nu prea e nimic de făcut acum, în afară de a aştepta, liniştit, să se aşeze totul. E important să te centrezi, să te conectezi la Sursa interioară, să asculţi de intuiţie. Cu alte cuvinte, ia-ţi timp pentru tine, pentru repliere, indiferent ce părere ai ceilalţi despre asta.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×