x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 12 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 12 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Iun 2014   •   23:11
Horoscop zilnic, joi 12 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi este o zi în care e recomandat să iei o mică pauză de la proiectele tale ambiţioase şi să profiţi de entuziasm devenind pentru ceilalţi un exemplu motivant prin puterea discursului tău carismatic. Şi, dacă alegi să călătoreşti sau doar să intri în contact cu oameni care-ţi permit accesul la alte viziuni, vei avea ocazia să înveţi la rândul tău ceva ce-ţi va folosi.

Taur
Starea de nemulţumire vizavi de relaţiile tale parteneriale are probabil şi un substrat cu tema financiară care constituie un subiect în plus de anxietate. Totuşi, este o bună ocazie să-ţi înfrunţi temerile cu o doză rezonabilă de detaşare, fără a încerca să controlezi oameni şi situaţii. Colegii de serviciu te pot ajuta să faci anumite corelaţii şi să treci mai uşor peste aceste momente.

Gemeni
Relaţia cu partenerul tău de cuplu poate beneficia de un suflu de aer proaspăt, simţind dorinţa de a vă aventura împreună şi de a ieşi din rutină cotidiană. Te simţi încrezător în şi capabil de a duce la bun sfârşit proiectele stabilite, direcţionând excesul de energie către susţinerea argumentată a ideilor şi ajungerea la compromis. Banii însă rămân încă o temă fierbinte.

Rac
Astăzi probabil că vei simţi că programul fix de lucru te constrânge destul de tare şi că ai prea multă energie ca să stai pe loc, aşa că încearcă să-ţi canalizezi energia în alte direcţii. Activităţile sportive ar fi o bună sursă de relaxare, mai ales dacă alegi să le desfăşori în natură. Sfatul cuiva din familie dar şi deschiderea către alte idei te pot ajuta în găsirea unei noi soluţii pentru sănătate.

Leu
Voia bună dar şi dorinţa de a experimenta tot felul de lucruri alături de persoana iubită sunt caracteristice pentru ziua de azi. Pune la cale o excursie într-un loc exotic sau fă o surpriză vizitând nişte rude pe care nu le-ai văzut de ceva timp. Grijile legate de felul cum îţi împărţi timpul între carieră şi familie nu vor trece din senin, dar îngăduie-ţi azi o zi mai lejeră.

Fecioara
Poate eşti astăzi mai mult în preajma familiei şi a locuinţei personale dar rutina activităţilor este departe de a pune stăpânire pe tine. Caută să găseşti alături de cei dragi soluţii privind bugetul, ţine cont de părerile lor iar dacă apar unele divergenţe, treci cu optimism mai departe. Emoţiile sunt încă destul de implicate în definirea planurilor tale, dar le poţi stăpâni.

Balanţă
Deşi încă preocupat de găsirea unor surse de finanţare dar şi de gestionare mai eficientă a bugetului personal, astăzi întâlnirile şi toate drumurile pe care va trebui să le faci par să-ţi scoată în cale persoane care să te ajute. Chiar şi un sfat pertinent sau o recomandare te pot face să vezi într-un mod optimist situaţia. Lucrurile nu se pot schimba peste noapte, deci ai răbdare.

Scorpion
Fie că eşti în căutarea unor resurse pentru a-ţi materializa o pasiune mai puţin cunoscută, fie că ai nevoie de soluţii noi pentru a rezolva o problemă de sănătate, ai parte de intuiţii bune în acest sens, cu condiţia să nu scapi din vedere aspectele finanaciare. Relaţiile parteneriale par a te nemulţumi dacă nu pot îndeplini criteriile ce privesc seriozitatea şi asumarea angajamentelor.

Săgetător
Cu Luna aflată în propriul semn, ai multă energie de consumat dar şi emoţii fluctuante. Poate îţi pasă mai mult de ce zice lumea astăzi, dar vei găsi o cale de a-ţi tempera reacţiile direcţionându-ţi atenţia către activităţi alături de bunii tăi prieteni. Dornic de aventură şi de noi provocări, poţi fi tentat să-ţi depăşeşti limitele dar nu-ţi asuma riscuri exagerate.

Capricorn

Dacă îţi este greu să meditezi în linişte acasă, nu rata această zi şi găseşte locuri în natură unde să poţi să-ţi clarifici gândurile dar şi emoţiile. Relaxează-te şi priveşte lucrurile în ansamblul lor. Probabil că treci prin momente frustrante în iubire, dar apelând la experienţa celor din familie trecuţi şi ei prin viaţă, ai şanse să întrevezi mai rapid soluţii sau să tragi învăţăminte.

Vărsător
Cum familia dar şi strategiile tale de viitor sunt astăzi subiecte destul de apăsătoare pentru tine, o evadare din cotidian alături de prieteni pare cea mai tentantă soluţie. Împreună cu aceştia ai şanse să-ţi hrăneşti curiozităţile şi să ai acces la puncte de vedere originale. Important este să-ţi aminteşti că nu e bine să-ţi forţezi norocul aventurându-te în acţiuni cu doze mari de adrenalină.

Peşti
Planurile de dezvoltare a carierei în direcţii noi sunt astăzi în atenţia ta şi ai şanse să găseşti sursele necesare de finanţare, unele chiar la care nu te-ai fiaşteptat. Oamenii potriviţi cu care poţi face afaceri par să fie din străinătate, dar comunicarea şi aspectele legislative nu merg tocmai în ritmul dorit, generând frustrare. Fii optimist şi expune-ţi curajos viziunea ta.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×