x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 13 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 13 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Luna in Leu iti trimite influentele in zona iubirii, a copiilor si a afirmarii prin creatie. Relatia cu persoana iubita sau cu copiii pare sa fie intr-un impas caci iti este foarte dificil sa iti deschizi inima. Ai putea fi tentat sa cheltui sume importante de bani pe produse de lux, foarte scumpe dar care in realitate nu iti aduc valoare. Evita speculatiile financiare.

Taur
In cazul tau, Luna in Leu iti dinamizeaza atmosfera familiala, din camin. Familia pare sa fie totul pentru tine. Esti foarte mandru de casa si de familia ta. Iti place sa simti ca apartii neamului si familiei tale si iti doresti cu disperare sa fii in centrul atentiei in mediul familial. Nu uita ca sunteti o echipa si deci fa-le si lor loc in lumina reflectoarelor.

Gemeni
Luna din Leu iti stimuleaza gandirea si comunicarea. Astazi esti un mare povestitor, dar problema este ca vor, nu vor, oamenii trebuie sa iti acorde atentie si sa te asculte, in caz contrar orgoliul tau s-ar putea simti ranit. Incearca pe cat posibil sa nu invadezi si sa respecti spatiul de emisie ­ receptie al fiecaruia. Drumurile cu masina necesita multa prudenta.

Rac
In cazul tau, Luna in Leu iti activeaza zona talentelor, a resurselor si a castigurilor din munca proprie. Esti foarte inclinat spre lux si rafinament si ai putea arunca cu usurinta banii pe mici placeri vinovate. Evalueaza-ti realist nevoile si investeste banii cu discernamant. Par sa se configureze noi surse de castig financiar din munca proprie.

Leu
Luna poposeste astazi in zona ta si te propulseaza in vedeta zodiacului. Manifesti un spirit progresist, independent, original, inventiv aproape genial. Exista pericolul de a nu fi inteles de ceilalti. Atmosfera de acasa este destul de incordata si ai putea intra usor in conflict cu parintii sau cu apropiatii, in special cu barbatii. Ramai in zona blandetei si a intelegerii.

Fecioara
Pe tine, Luna in Leu te predispune la reculegere si meditare. Ai nevoie sa stai cu tine caci poti simti unele blocaje sau dificultati in manifestarea propriei identitati. Probabil simti nevoia sa iti reamintesti cine esti cu adevarat. Poti fi perceput ca si agresiv in comunicare si cel mai potrivit reusesti sa te transmiti in scris. Ai incredere caci poti sa reusesti.

Balanta
Tu primesti influenta Lunii in Leu in zona anturajului si a protectorilor. Ai putea manifesta un spirit religios, te simti foarte conectat si esti recunoscator pentru binecuvantarile divine in viata ta. Nu stai prea stralucit la capitolul financiar si ar fi bine sa eviti pe cat posibil cheltuielile. S-ar putea materializa o calatorie in strainatate sau la mare distanta de casa.

Scorpion
Luna in Leu este plasata in cazul tau in zona faimei si a notorietatii publice. Iti place sa stralucesti in domeniul profesional, dar nu te lasa dominat de orgoliu. Investeste-ti cu intelepciune energia, evita stresul caci poti deveni irascibil si ai putea atrage probleme cu stomacul. Ai putea beneficia de castiguri de pe urma asocierilor in care esti implicat.

Sagetator
Pe tine, Luna in Leu te stimuleaza in zona cunostintelor abstracte si a idealurilor. Energia vitala este destul de saraca si vitalitatea ta este afectata. Esti foarte atras de studiu si iti place sa dezbati convingeri filosofice. Fii pasnic, renunta la atitudinea de justitiar si nu cauta sa iti impui punctul de vedere oricat de convins de dreptatea ta te crezi.

Capricorn
In ceea ce te priveste, Luna in Leu iti energizeaza zona fricilor, a pierderilor, a transformarii si regenerarii. Poti ajunge la concluzia ca unele relatii din anturajul tau nu te mai implinesc si ai tendinta de a le transa dur. Iti recomand sa fii diplomat, sa fii recunoscator acestei experiente din viata ta, sa tragi invataminte din ea si sa lasi loc de "buna ziua".

Varsator
Tu resimti influenta Lunii in Leu in zona relatiilor, a colaborarilor si asocierilor. Nu este o zi propice pentru semnarea de contracte sau de documente oficiale. In raport cu copiii sau cu persoana iubita, manifesti o fire nobila, generoasa, o inima deschisa. Esti loial, binevoitor, cinstit si foarte creativ, fapt care te face foarte indragit si popular.

Pesti
Luna in Leu iti activeaza zona muncii si a rutinei. Manifesti o fire intempestiva, esti inclinat sa actionezi si sa vorbesti repezit. Tempereaza-ti aceste porniri, mentine-ti calmul si renunta la autoritate caci in caz contrar colegilor de munca si subordonatilor le va fi foarte dificil sa gestioneze relatia cu tine si ti-ai putea castiga dusmani nedoriti.

×