x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 15 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 15 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

14 Noi 2012   •   18:31
Horoscop zilnic, joi 15 noiembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna se află astăzi în semnul zodiacal al Săgetătorului şi te stimulează în zona conştiinţei, a convingerilor, dar şi a călătoriilor departe de casă. Eşti extrem de curios şi ai tendinţa chiar de a invada spaţiul celorlalţi, doar pentru a-ţi satisface curiozitatea sau pentru a-ţi da dreptate în ce le-ai profeţit cândva. Fii prudent la drum şi nu exagera cu viteza în caz că eşti la volan.

Taur

Astăzi îţi îndrepţi atenţia asupra proiectelor sau colaborărilor pe care le desfăşori în parteneriat cu alţii. Poţi trăi sentimentul că eşti nedreptăţit, atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. Renunţă la impulsivitate, fii deschis şi foloseşte-ţi constructiv sinceritatea. Ai tendinţa de a exagera la cumpărături, aşa că îţi recomand să stai departe de magazine.

Gemeni
Opoziţia dintre Lună şi Jupiter generează reacţii emoţionale la vorbele răutăcioase pe care ţi le pot adresa unii oameni. Revizuieşte-ţi modul de a comunica căci "opozanţii" tăi sunt precum propria-ţi imagine în oglindă. Eşti înclinat spre distracţie şi aventură, dar te-ai putea simţi judecat de către cei care te percep superficial. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu face.

Rac
În cazul tău, opoziţia dintre Lună şi Jupiter se produce pe axa sănătăţii. Fii atent la semnalele corpului tău, în special în ce priveşte plămânii şi aparatul respirator, şi ia măsuri din timp. Hrăneşte-te cât mai sănătos şi odihneşte-te suficient. Fă ordine în rutină ta zilnică, în modul în care îţi administrezi treburile pentru a putea fi eficient şi a reduce stresul cotidian.

Leu
Având Luna în Săgetător, proiectată în zona iubirii şi a copiilor, azi eşti înclinat spre flirt, aventură şi distracţii în are liber. Cineva din anturaj, mai tânăr sau mai puţin experimentat, este cu ochii pe tine şi are tendinţa de a te critica sau judeca. Poţi simţi să stai mai mult în natură şi îţi fac plăcere plimbările în aer liber în compania partenerului de viaţă sau copiilor.

Fecioară
Luna în Săgetător de astăzi intensifică evenimentele din sferă familiei tale şi a domiciliului. Ai putea trăi sentimentul că locuinţa nu este suficient de spaţioasă ca să cuprindă întreaga familie şi poţi simţi nevoia unei case mai mari. Trăirile tale ar putea porni de la starea tensionată care se poate crea la domiciliu. La serviciu ai putea fi admonestat de şefi.

Balanţa
Gândirea şi comunicarea sunt direct vizate de opoziţia dintre Lună şi Jupiter. Mentalul îţi este foarte activ, poţi sări de la un subiect la altul fără a duce nici unul la bun sfârşit, doar de dragul de a discuta sau combate. Ai o plăcere deosebită pentru bârfe, dar nu uita că vorbele răutăcioase spuse se pot întoarce împotriva ta, mai devreme sau mai târziu.

Scorpion
Tu resimţi influenţele Lunii în Săgetător în aria banilor şi posesiunilor materiale. Te simţi în elementul tău în magazine, dar ai tendinţa de a exagera cu cumpărăturile, risipindu-ţi resursele. Pe de altă parte, pot apărea unele cheltuieli neprevăzute legate de taxe, impozite, penalităţi sau amenzi. Fii cumpătat cu banii, chiar dacă azi ai un simţ sporit al abundenţei.

Săgetător
Luna este găzduită astăzi de zodia ta şi îţi poate aduce fluctuaţii de dispoziţie în funcţie de interacţiunile pe care le ai cu soţul/soţia sau cu partenerii profesionali. Eşti centrat pe propriile-ţi nevoi şi convingeri de la care cu greu de abaţi. Inflexibilitatea îngreunează relaţiile de colaborare şi creează o atmosferă tensionată. Fii moderat şi tine cont şi de ceilalţi.

Capricorn
În ceea ce te priveşte, Luna în Săgetător te predispune la căutări interioare şi introspective, prin meditaţie sau rugăciune în lăcaşe de cult. Volumul de muncă de la serviciu este foarte mare şi îţi este destul de dificil să te mobilizezi. Deleagă din atribuţiile tale către colegi sau subordonaţi, acolo unde este cazul, chiar dacă nu se arătă prea dornici să te sprijine.

Vărsător

Luna în Săgetător îţi activează plăcerea de socializare. Cauţi să fii înconjurat de cât mai mulţi oameni şi te dedici distracţiilor de grup. Te remarci prin cuvintele iscusite, creative şi uşor acide pe care le foloseşti. Relaţia cu persoana iubită pare încordată, căci ar putea simţi că primeşte mai puţină atenţie sau timp faţa de restul persoanelor din anturajul tău.

Peşti

În cazul tău, aspectele pe care le formează Luna din Săgetător astăzi îţi întăresc gustul pentru putere sau pentru evoluţie pe scară socială. E posibil ca provocările profesionale pe care le primeşti astăzi să aibă chiar legătură cu străinătatea. Îţi cam lipseşte entuziasmul şi ar putea fi posibilă o discuţie mobilizatoare, cu un şef, care ţi-ar putea aloca sarcini suplimentare.

×
Subiecte în articol: horoscop