x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 17 iulie 2014. Fecioarele să nu ia astăzi decizii impulsive

Horoscop zilnic, joi 17 iulie 2014. Fecioarele să nu ia astăzi decizii impulsive

16 Iul 2014   •   21:14
Horoscop zilnic, joi 17 iulie 2014. Fecioarele să nu ia astăzi decizii impulsive

Berbec
Curajul şi iniţiativa nu-ţi lipsesc astăzi, având încredere că vei găsi soluţii pentru orice problemă. Iar dacă este nevoie să-ţi foloseşti creativitatea, cu atât mai bine. Totuşi, acest exces de energie te va face prea puţin dispus să accepţi puncte de vedere diferite, de aceea, pentru evitarea conflictelor cu cei din familie sau cu partenerul de viaţă, se cere un plus de înţelegere din partea ta.

Taur
Este posibil ca astăzi să nu ai dispoziţia de a sta la discuţii cu oricine, preferând compania persoanelor intime pentru a poveşti despre ceea ce te preocupă înultimul timp. Odihna, meditaţia şi mesajele intuitive ar trebui luate în considerare, acestea contribuind la redarea încrederii în forţele proprii. Evită să dai curs provocărilor venite din zona locului de muncă.

Citește și Horoscopul dietelor. Ce regim alimentar să alegi, în funcție de zodia în care te-ai născut

Gemeni
Deciziile care implică finanţele şi care sunt influenţate de emoţii nu sunt astăzi cele mai inspirate, putând rata şansa de a-ţi mobiliza forţele spre obiectivele dorite tocmai din teama de a pierde senzaţia de siguranţă. În plus, tema banilor riscă să trezească conflicte inclusiv cu persoana iubită. Mai bine-ţi concentrezi atenţia către prieteni şi către discuţiile din care poţi învăţa ceva nou.

Rac
Implicarea de care dai dovadă astăzi în cercul tău social este destul de vizibilă, găseşti uşor căi de a accesa resursele dorite, doar că nu te simţi cu adevărat înţeles şi susţinut în proiectele tale. Poate eşti axat prea mult pe ambiţiile personale în dauna nevoilor celorlalţi, acest lucru afectând şi relaţia cu cei din familie. Caută să asculţi cu calm şi alte puncte de vedere.

Leu
Ai planuri mari să îţi extinzi interesele explorând teritorii noi, în afara zonei tale de confort şi ai porni curajos în aceste direcţii dacă ai trece mai uşor peste tot felul de insecurităţi şi griji nefondate. Dacă nu te simţi încă pregătit din punct de vedere fizic, profită măcar de acest surplus de energie şi vorbeşte altora de planurile tale sau pune-ţi la punct cunoştinţele.

Fecioara
Nu te grăbi să iei astăzi decizii impulsive care privesc afacerile în care eşti implicat alături de prieteni, chiar dacă ai senzaţia că orice s-ar întâmpla, se va găsi o soluţie salvatoare. Banii sunt astăzi un subiect sensibil, de aceea, pentru a nu strica o bună relaţie, renunţă la ambiţiile personale şi caută să eviţi discuţiile în contradictoriu pe această temă.

Balanţă
Astăzi nu prea ai stare şi ai face tot posibilul să ieşi în lume alături de partenerul tău şi de cei mai buni prieteni, pe care-i vei molipsi cu entuziasmul tău debordant. Totuşi, gândul îţi va zbura din când în când la proiectele aflate în derulare şi nici negocierile cu şefii nu te vor lăsa să te bucuri pe deplin de această zi. Însă ţine cont că manifestările temperamentale nu te avantajează.

Scorpion
Locul de muncă pare să te acapareze cu totul astăzi, lucrând cu mult spor la îndeplinirea ambiţiilor personale legate de carieră. Este posibil să nu fii dispus să accepţi lecţiile oferite de o persoană pe care o ştii nu tocmai bine intenţionată şi să faci tot cum crezi tu. Atenţie însă la riscul de a te trezi la sfârşitul zilei surmenat şi încearcă să te eliberezi cumva de tensiunea acumulată.

Săgetător
Dacă nu eşti în vacanţă şi nu te poţi delecta cu activităţi care mai de care mai provocatoare, poţi măcar să-ţi canalizezi excesul de energie alegând să faci mai multsport. Dacă eşti curios să afli ceva despre un prieten şi investighezi mai atent, ai putea ajunge la nişte concluzii pe care nu-ţi va fi prea uşor să le treci cu vederea, fără să-ţi manifeşti iritarea.

Capricorn
Eşti preocupat astăzi de activităţi legate de spaţiul locativ şi eşti optimist în privinţa obţinerii unui împrumut sau intrării în posesia unei moşteniri. Ai multe planuri pe care le vrei materializate cât mai rapid şi tinzi să sari peste acordul partenerului de viaţă. Relaţia cu partenerii tăi de afaceri nu da randamentul dorit din cauza slabei tale tolerante pentru alte puncte de vedere.

Vărsător
Locul de muncă pare să fie astăzi locul unor schimburi rapide de replici, ori de câte ori există neconcordanţe între modul fiecăruia de a vedea lucrurile. N-ai timp să asculţi pe fiecare, agenda ta având prea multe lucruri de rezolvat, însă unele chiar nu merită atenţia ta. Însă, în relaţia cu partenerul de cuplu, ai la îndemână toate argumentele pentru a fi convingător şi a obţine ce doreşti.

Peşti
Investeşte astăzi toată energia pentru a găsi surse de profit financiar din activităţile pe care le desfăşori zilnic, dar păstrează-ţi discernământul atunci când te simţi presat de pretenţiile venite din partea copiilor sau a persoanei iubite. De altfel, nu sunt excluse conflicte privind bunurile aflate în comun, dar încăpăţânarea şi tendinţa de a te impune nu sunt tocmai aliaţii tăi.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


Citeste si
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop