x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 18 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 18 iulie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

17 Iul 2013   •   21:04
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________




Berbec
Poate că ideile tale nu sunt primite cu entuziasm de către cei din jur, însă acesta nu e un motiv să renunţi la ele. Această zi promite rezultate în tot ce întreprinzi, dacă ai curaj să-ţi urmezi intuiţia şi să-ţi păstrezi credinţa. Mai mult, poţi primi sprijin, material sau de altă natură, care te va ajuta să-ţi duci la îndeplinire scopurile. Este o perioadă cu multe discuţii în familie, cu schimbări de optică şi de priorităţi, cu decizii spontane.

Taur
Luna în Scorpion activează zona parteneriatelor şi imaginii publice. Astăzi e posibil să se reformuleze o colaborare sau să revii asupra unor decizii luate împreună cu partenerul de viaţă. Tot ce iniţiezi acum, împreună cu alţii, are şanse mari de izbândă, cu condiţia să-ţi păstrezi credinţa, chiar şi în momentele în care întâmpini dificultăţi. E important, de asemenea, să fii atent la toate informaţiile vehiculate în jurul tău şi să le foloseşti constructiv.

Gemeni
Pentru tine, sunt zile de decizie în ce priveşte activitatea profesională, sarcinile şi rutină zilnică. E momentul să-ţi foloseşti la maximum talentele şi abilităţile, să te pui în valoare, să conştientizezi mai mult din potenţialul tău. Entuziasmul nu e punctul tău forte acum, nici al celor din jur, dar cu toate acestea e un moment excelent pentru a merge înainte, cu curaj şi încredere, pe drumul pe care-l simţi potrivit, folosind şansele de succes.

Rac
Chiar dacă în aceste zile experimentezi schimbări, surprize, răsturnări de situaţie, nemulţumiri legate de bani sau răzgândiri în zona profesională, te afli într-un moment important pentru evoluţia ta în toate sensurile. Aşadar, e bine să păstrezi mereu în vedere esenţialul şi să nu te laşi oprit de aparente piedici. Ocoleşte, aşadar, obstacolele, uită-te după soluţii, mereu noi, mereu creative, şi profită de această perioadă înfloritoare.

Leu
Cu Luna în zona sufletului, astăzi ar fi bine să te îngrijeşti mai mult de tine, de sănătatea ta, de echilibru în toate sensurile. Este o zi bună pentru luarea unor hotărâri în familie, pentru clarificări şi stabilirea unor priorităţi. E timpul să exprimi clar ce vrei, ce-ţi doreşti, ce simţi. În plus, fiind o perioadă destul de apăsătoare pentru tine, mai ales din punct de vedere psihic şi emoţional, e de preferat să-ţi conservi cât mai eficient resursele, să-ţi faci timp pentru introspecţieşi relaxare.

Fecioara
Te afli într-o perioadă dinamică din punct de vedere social, iar ziua de astăzi se axează pe comunicare, relaţii, schimburi, mişcare. Acum poţi face conexiuni inteligente, te poţi folosi eficient de resursele pe care le ai la îndemână, ştii cum să-ţi atragi aliaţi şi susţinători în proiectele tale. E bine să te bazezi pe intuiţie, să priveşti dincolo de aparenţe şi să fii atent la sincronicităţi. Iar dacă apar neplăceri legate de o finanţare pe care o aştepţi, fii gata să te reorientezi şi să inventezi o nouă cale de rezolvare.

Balanţă
În aceste zile, accentul este pus pe carieră şi câştiguri materiale. Luna în Scorpion îţi este un bun aliat în tot ce întreprinzi, iar contextul astral în ansamblu este ideal pentru consolidarea poziţiei sociale şi autorităţii. Este un moment cu mari şanse de succes în tot ce întreprinzi, iar rezultatele depind de capacitatea ta de a nu te lăsa influenţat de alţii şi de a face rapid schimbările pe care le simţi ca fiind benefice, mai ales în relaţii.

Scorpion
Tu eşti în plină efervescenţă creativă, prin urmare, concentrează-te asupra ideilor tale şi implică-te în materializarea lor. Chiar dacă mai apar şi opoziţii din partea unor persoane cu autoritate, ai încredere în alegerile tale şi în direcţia pe care ţi-o indică inima ta. Este o perioada de coacere, de înflorire, de creştere sub toate aspectele. Exact în acest moment, îţi creezi viitorul la care te gândeşti atât de mult. Aşadar, fă tot ce poţi acum, acesta e singurul moment în care poţi face ceva.

Săgetător
Ziua de astăzi îţi poate aduce revelaţii preţioase, sprijin discret, avantaje materiale şi alte binecuvântări, cu condiţia să te detaşezi de lumea exterioară şi să renunţi la dorinţa de a controla evenimentele. E o zi în care, gândindu-te la viitor, poţi să conştientizezi ce lipseşte în prezent. Cu toate acestea, în loc să te concentrezi pe lipsă, e mai eficient să te uiţi ce convingeri poţi să schimbi, astfel încât să schimbi realitatea.

Capricorn
Dorinţa de a te elibera de o serie de constrângeri, mai ales în cadrul unor relaţii apropiate, este evidentă, în aceste zile. Prin urmare, e timpul să redefineşti reperele şi limitele unor relaţii, inclusiv profesionale. În plus, această zi te ajută să capeţi claritate cu privire la unele proiecte, dar şi în ce priveşte asocierea cu anumiţi oameni. E important, în acest context, să-ţi asculţi intuiţia şi să crezi cu putere în propriile aspiraţii, chiar şi când ceilalţi le abordează cu rezervă.

Vărsător
Tot ce iniţiezi în aceste zile, activităţile în care te implici, ideile pe care le aduci în planul manifestării, au şanse să crească şi să dea roade frumoase. Chiar dacă încă simţi că depui mult efort sau că lucrurile înaintează greu, rămâi concentrat asupra drumului şi scopurilor tale. În ce priveşte relaţiile cu ceilalţi, e posibil să existe tensiuni, cauzate de dezaprobarea acestora în ce priveşte ideile şi alegerile tale. Nu uita, însă, că toate sunt doar nişte puncte de vedere şi nimic mai mult.

Peşti
Dacă experiementezi blocaje în relaţia sentimentală, într-un proiect sau în plan financiar, consideră că este doar un semn că ceva e nevoie să fie schimbat, în abordarea ta şi în convingerile de care te agăţi. E timpul să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă şi să ai mai multă încredere în alegerile tale. Iar dacă nu ştii ce vrei sau ce să faci, consideră că e doar o scuză şi nimic mai mult. Prin urmare, priveşte în interior şi pune întrebarea: “Ce vreau eu acum?”.

×
Subiecte în articol: horoscop