x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 19 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 19 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

18 Dec 2013   •   19:28
Horoscop zilnic, joi 19 decembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Poate mai mult decât până acum, astăzi ajungi să realizezi că legăturile profunde cu cei din familia ta reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri pentru ţineşi că de aici îţi poţi extrage mereu puterea emoţională de care ai nevoie. Nu lăsa să treacă aceste zile fără să-ţi reverşi afecţiunea faţă de cei apropiaţi. Dacă trebuie să susţii un discurs public sau doar să-ţi expui un punct de vedere, astăzi e un moment prielnic, impresionând prin claritatea exprimării.


Taur
Astăzi ai ocazia să rezolvi câteva probleme împreună cu fraţii sau poate, cu un vecin. Faptul că eşti mult mai sincer în exprimarea dorinţelor şi deschis dialogului te va ajuta să lămuriţi orice neînţelegere mult mai uşor. Vei fi tentat să verifici şi de două ori dacă este cazul orice detaliu contractual şi nu-ţi va scăpa nimic datorită bunei puteri de concentrare şi atenţiei într-o chestiune care priveşte banii, investiţiile sau bunurile avute în comun cu altcineva.


Gemeni
Se anunţă apariţia unor oportunităţi de creştere a veniturilor personale şi vei fi tentat să urmezi doar căile tradiţionale, nimic riscant. Chiar şi în privinţa cadourilor pentru cei dragi alegi lucruri poate mai scumpe, dar trainice sau cărora le creşte valoarea în timp. Este un moment bun pentru adoptarea unei atitudini mai responsabile în ceea ce priveşte sănătatea ta, încercând să temperezi excesele. Negocierile, parteneriatele de orice fel se rezolva favorabil prin dialog.


Rac
Astăzi ai multă energie şi eşti încrezător şi pozitiv în exprimare. Reacţionezi promt la comportamentul celorlalţi vis-à-vis de ţine, fie că te susţin, fie că nu teînţeleg, emotivitatea ta fiind la cote înalte. La serviciu, deşi programul pare aglomerat, sări în ajutorul tuturor, te concentrezi bine şi soluţionezi mai uşor chestiunile cotidiene. În relaţia cu persoana iubită contează mai puţin divertismentul şi vei da prioritate aspectelor serioase dintre voi.

Leu
Profită de acest răstimp în care deschiderea către domeniile spirituale este mai pregnantă şi ia contact cu subiectele sensibile ale fiinţei tale şi clarifică-le cu această ocazie. Nu poţi trece cu vederea suferinţa altora, străini sau din familie şi cuprins de compasiune vei fi acolo pentru ei, vei acordă ajutor, dar într-o manieră discretă, ferită de ochii lumii. Este un moment bun să dai curs creativităţii alături de persoane mai tinere şi să confecţionaţi nişte cadouri speciale.

Fecioara
Astăzi te poţi aştepta la un program social încărcat. Întâlneşti oameni noi, apar oportunităţi favorabile privind viitorul venite din partea unor prieteni, te implici în ajutorarea altora, dar în final, preferi compania celor mai apropiaţi de sufletul tău şi care ţi-au câştigat încrederea. Acasă, te înţelegi mai bine cu familia, vă puneţi uşor de acord şi este un moment favorabil dacă aveţi în vedere îmbunătăţirea confortului, vânzarea sau schimbul locuinţei.

Balanţă
Eşti mai atent şi mai senzitiv în ceea ce-i priveşte pe cei din jurul tău, eşti dispus să oferi consiliere şi vei atrage simpatia şefilor care nu vor ezita să te ajute. Chiar dacă este foarte probabil să fii recompensat suplimentar pentru implicarea de până acum de la serviciu, reuşeşti totuşi să păstrezi o atitudine cumpătată privind banii. Este un timp favorabil contactelor interumane, examenelor, demararea proiectelor literare precum şi a deplasărilor pe distanţe scurte.

Scorpion
Astăzi vei avea o dispoziţie mai încrezătoare dar totuşi realistă privind soluţionarea favorabilă a unui demers legislativ în legătură cu o chestiune de care eştilegat sentimental. De asemenea contactele cu străinătatea îţi pot aduce beneficii, trebuie doar să ai încredere în tine. Eşti concentrat de asemenea pe capitolul finaciar şi ai fi dispus să-ţi iei ceva suplimentar de lucru sau să înveţi ceva nou şi să-ţi măreşti şansele de câştig pe termen lung.

Săgetător
Activitatea introspectivă cu scopul de a te desprinde de vechi tipare emoţionale se va desfăşura cu o mai mare lejeritate astăzi iar compania celor foarte apropiaţi este benefică, ei putându-te ajuta să-ţi descarci sufletul. Apoi, uşurat de povara emoţiilor ce aparţin trecutului poţi paşi încrezător în lumina unui drum nou, către noi contacte interumane. Te poţi bucura de soluţionări pozitive în legătură cu împrumuturi, investiţii, taxe sau bunuri comune.

Capricorn
Relaţiile parteneriale sunt în continuare în atenţia ta. Alături de tine vor rămâne pe viitor doar prietenii apropiaţi iar în relaţia cu partenerul de viaţă, timpul petrecut împreună în intimitate are prioritate. Nu vei avea energie pentru activităţi în sfera socială aşa că mai bine bucuraţi-vă de o seară numai pentru voi doi, exprimarea afectivităţii făcându-se mult mai uşor. Nu este exclus să doriţi să vă luaţi nişte angajamente unul faţă de celălalt, să va faceţi planuri de viitor.

Vărsător
Astăzi îţi dedici timpul planificării viitorului, construirii unei fundaţii pentru succes şi eşti dispus să-ţi asumi cu plăcere responsabilităţi care îţi promit avansarea. Este o chestiune esenţială dacă ceea ce faci zi de zi îţi aduce satisfacţia dorită. Acordă atenţia cuvenită alimentaţiei echilibrate şi odihnei. De asemenea este în continuare un timp favorabil controalelor medicale. Dacă îţi doreşti un animal de companie, poţi găsi unul potrivit personalităţii tale.

Peşti
Toate demersurile creative astăzi pot fi încununate de succes fiindcă găseşti cu uşurinţă modalităţi prin care te poţi adapta cerinţelor socio-culturale. De asemenea, nu ezita să ceri sfatul unei persoane mai în vârstă sau unei autorităţi în domeniu care să te îndrume în cariera ta. Şi, deşi încă nu este sfârşit de săptămână, nu prea îţi stă gândul la responsabilităţile zilnice, simţi nevoia să te relaxezi, să te distrezi şi să te bucuri de dispoziţia romantică.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop