x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 2 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi, 2 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Ian 2014   •   22:43
Horoscop zilnic, joi, 2 ianuarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

_____________________

Berbec
Astazi este o zi potrivita pentru activitati legate de cariera. Esti serios si foarte concentrat pe scopurile tale, dar reusesti sa castigi simpatia celorlalti print-un mod prietenos de a interactiona cu lumea din jurul tau. Agilitatea mentala dar si discursul convingator te pot ajuta in chestiuni legate de justitie. In relatiile parteneriale, fii atent la nervozitate si la concluziile pripite datorate impulsivitatii si gandeste de doua ori inainte de a vorbi sau a trece la actiune.

Taur
Afacerile cu persoane aflate peste hotare pot reveni acum in atentia ta si te-ar avantaja sa tii cont de zicala “vorba dulce, mult aduce” dar si sa pui accent pe curtoazie. Esti ferm pe pozitii cand este vorba de convingerile personale si iti vin o multime de idei practice dar poti strica niste relatii la locul de munca numai fiindca te ia gura pe dinainte si nu ai rabdare sa asculti si punctul altora de vedere. Evita agitatia inutila si posibilele dureri de cap cu putin autocontrol.

Gemeni
Astazi ai putea renegocia un imprumut sau rezolva favorabil problema unei mosteniri fiindca esti mai dispus sa cazi la pace cu persoanele implicate dar fara sa iesi in dezavantaj. In relatia cu persoana iubita sau cu copiii este nevoie de multa rabdare si toleranta fiindca esti tentat sa despici firul in patru si sa-ti impui punctul de vedere fara drept de apel, mai ales daca vine vorba de bani. Scapa de excesul de energie facand putina miscare.

Rac
Desi zilele acestea pui mai mult accent pe responsabilitatea din relatii, gasesti totusi dorinta de apropiere calda de partenerul tau si esti mai sensibil la gesturile galante ale acestuia si la comportamentul manierat. Simti ca esti plin de energie si de idei, toate indreptate spre implicarea comuna in treburi domestice dar poti scapa usor situatia de sub control datorita accceselor de autoritate si faptului ca fiecare tine cu inversunare la parerile personale.

Leu
Abordezi cu seriozitate toate maruntisurile zilnice si reusesti sa relationezi bine cu toti colaboratorii, colegii sau angajatii. Poti rezolva cu succes multe sarcini la locul de munca si ai energie sa faci tot felul de deplasari. Se cere putina atentie la trafic dar si rabdare daca apar situatii neprevazute, mai ales de la cei apropiati. Totusi, incearca sa temperezi excesul de energie care se poate transforma rapid in iritabilitate, dureri de cap sau nervi la stomac.

Fecioara
Astazi ai putea incerca sa te relaxezi, eventual in compania persoanei iubite si n-ar strica sa o reasiguri in privinta sentimentelor tale si a intentiilor serioase de viitor deoarece ai putea parea putin detasat sau doar amabil. Evita discutiile cu partenerul pe teme banesti si orice speculatii. Ai parte de multa energie si rezistenta la efort, asa ca cel mai potrivit mod de a elibera tensiunile ar fi sa te abonezi la o sala de sport sau sa alergi putin in aer curat.

Balanta
Azi ai tendinta de a sta mai mult pe acasa si chiar daca nu faci exces de sentimentalisme cu membrii familiei, esti deschis dialogului si faci tu primul pas catre ei. De asemenea, este un moment bun sa faci o analiza pertinenta a bugetului familei. Ai cateva planuri in minte de a reorganiza putin relatiile dintre voi si statutul fiecaruia, dar trecerea la actiune s-ar putea dovedi riscanta fiindca te poti enerva usor, lipsindu-ti rabdarea necesara sa auzi si alte pareri.

Scorpion
Intalniri de afaceri, abordari profesioniste si respectarea etichetei sunt prioritatile tale astazi, care de altfel fac parte dintr-un plan mai amplu de ascensiune sociala. Mintea iti merge brici cand e vorba de dreptul la replica sau de a sustine un discurs insa nu la fel de bine iti merge cu potentialii rivali, pe care nu prea te poti abtine sa nu-i provoci si s-ar putea apoi sa regereti urmarile. Iti este familiar autocontrolul, asa ca fa un efort si pune-l in practica.

Sagetator
Atentia si energia ta de astazi sunt directionate catre bugete, planuri de afaceri si stabilirea unor raporturi cat mai bune cu persoanele implicate. Pragmatismul este cuvantul cheie pe care trebuie sa il ai in vedere. Obtinerea profitului cu un pret care se poate dovedi cam mare trebuie sa-ti dea de gandit deoarece acum nu esti dipus sa analizezi fapte si puncte de vedere venite din partea prietenilor sau a unor persoane care vor sa te ajute.

Capricorn
Astazi esti in elementul tau, te simti stapan pe situatie si lasi o buna impresie celor din jur etaland tocmai acele calitati care te definesc si anume determinare, seriozitate si spirit practic. Insa stii si tu ca ce e prea mult, strica deci evita sa te lasi dus de valul incapatanarii, a fixitatii si a lipsei de maleabilitate care pot duce usor catre conflicte cu sefi sau persoane cu autoritate. Este o zi in care devii iritabil destul de usor, asa ca adopta o atitudine mai detasata.

Varsator
Desi nu duci lipsa de energie, azi ar fi potrivit sa ti-o directionezi intr-o maniera mai deosebita si anume sa te retragi undeva unde sa poti sa te dedici in liniste cautarilor spirituale. Obtinerea calmului interior va fi insa o provocare deoarece agitatia mentala este la cote inalte. Ai putea incerca o evadare de cateva ore, o iesire in natura intr-o zona mai putin umblata. Fii mai atent la tendintele impulsive si acorda atentie sporita mesajelor din subconstient.

Pesti
Deschiderea catre grupurile de prieteni si cei care iti impartasesc aceleasi viziuni este mai evidenta astazi si probabil vei lansa invitatii sa petreceti ceva timp impreuna. Totusi, acestia vor fi putin debusolati de o oarecare retinere in exprimarea emotiilor. Vrei sa puneti la punct un plan cat mai bine organizat de afaceri si te implici cu tot sufletul in acest demers doar ca trebuie sa acorzi mai multa atentie aspectelor mai putin evidente si nerabdarii.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

×