x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi, 2 iulie 2015. Detaseaza-te de tot, ocupa-te numai de treburi usoare si ingrijeste-te!

Horoscop zilnic, joi, 2 iulie 2015. Detaseaza-te de tot, ocupa-te numai de treburi usoare si ingrijeste-te!

01 Iul 2015   •   19:29
Horoscop zilnic, joi, 2 iulie 2015. Detaseaza-te de tot, ocupa-te numai de treburi usoare si ingrijeste-te!




Berbec

Se recomanda prudenta la serviciu, mai ales in relatiile cu sefii si cu reprezentantii oficiali ai unor institutii cu care trebuie sa colaborezi astazi. Posibil sa primesti reprosuri vizavi de felul in care iti indeplinesti sarcinile de lucru sau vizavi de felul in care gestionezi, folosesti banii si bunurile materiale ale segmentului profesional in care activezi. In dimineata acestei zile se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului, moment care va marca un final de etapa profesionala. Membrii familiei iti pot alina framantarile sufletesti.

Taur
Este o zi importanta, pentru ca vei obtine concluzii deosebite atat in ceea ce priveste mersul relatiei de cuplu, cat si mersul relatiilor profesionale. Mentalul este tensionat inca de dimineata, cand se construieste aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului. Relatiile cu strainatatea, cele cu persoanele reprezentate ale unor institutii oficiale se vor modifica de acum incolo, pentru ca intr-un anume fel iti vor insela increderea. Pe de alta parte, cineva din anturajul apropiat iti poate oferi sfaturi deosebite, pe care ar fi bine sa le iei in considerare.

Gemeni
Capitolul financiar marcheaza astazi un final de etapa. Poate fi vorba despre a-ti achita niste datorii, a rezolva chestiuni financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii din segmentul profesional. Dimineata devreme se construieste aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului, fiind un moment important pentru a medita pe marginea evenimentelor si relatiilor in care esti implicat. Dincolo de lumea fizica inconjuratoare exista fatete de nebanuit cu ajutorul celor cinci simturi. Fereste-te de investitii si asculta sfaturile celor dragi!

Rac
In Semnul Capricornului se formeaza in zorii acestei zile aspectul de Luna plina, oferindu-ti imbolduri de a opera ajustarile necesare in relatiile parteneriale. Se pare ca vei lua hotarari ferme atat in ceea ce priveste relatia de cuplu, cat si relatiile profesionale. Poti avea senzatia ca ti se ridica un val de pe ochi si percepi totul prin alte simturi decat cele obisnuite lumii fizice. Totusi, deocamdata aduna informatii, observa atent cum actioneaza ceilalti si ceea ce spun. Spre seara, in cateva momente de liniste vei obtine concluzii deosebite.

Leu
Ar fi minunat sa iti iei astazi liber si sa te ocupi doar de activitati usoare, placute sufletului tau. Pentru ca inca din primele ore ale zilei se alcatuieste aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului, este posibil sa te simti obosit, ba chiar sa te necajeasca sistemul osos si cel articular. Pe cat posibil, oblojeste-te singur si evita consultatiile si analizele medicale. In sfera muncii este agitatie, fiind nevoie sa lucrezi mai mult singur. Exista tensiuni in relatiile profesionale, dar depinde numai de tine sa le dizolvi in totalitate.

Fecioara
Pentru ca esti focalizat mai mult pe relatiile cu prietenii si pe activiatile socio-profesionale, astazi s-ar putea sa primesti reprosuri din partea persoanei iubite sau a copiilor. Acorda atentie sporita relatiilor sentimentale, deoarece inca de dimineata se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului si incinge mult spiritele in plan amoros. Exista si varianta sa se finalizeze o relatie de iubire veche sau, daca este fundamentata pe baze solide, isi va modifica termenii de functionare. Evita sa te bazezi pe prieteni sau pe aceia care iti promit ajutor profesional!

Balanta
Eforturile iti sunt atrase atat de segmentul profesional, cat si de cel familial. In primele ore ale zilei se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului, oferindu-ti sanse deosebite de a finaliza dispute familiale, de a face demersurile necesare imbunatatirii conditiilor din spatiul de locuit sau chiar de a achizitiona o casa, un teren sau alte obiecte necesare casei. Pe de alta parte, opreste-te din iuresul cotidian si apropie-te mai mult de membrii familiei. Chiar ai nevoie de prezenta si sfaturile lor. Ei la randul lor te vor aprecia pentru tot ce faci pentru ei.

Scorpion
Se intrezaresc multe discutii cu persoanele din anturajul apropiat. Tensiunile mentale si sufletesti iti sunt accentuate de formarea aspectului de Luna plina in Semnul Capricornului inca de la primele ore ale zilei. Pe cat posibil vorbeste putin si mai ales fereste-te de a spune intentiile tale sau de a emite judecati la adresa altora. Pe de alta parte, remarcile celorlalti, informatiile in aparenta banale, pataniile povestite in preajma ta, iti sunt utile in diverse moduri. Rezerva-ti momente spre seara pentru a te gandi pe indelete la evenimentele de peste zi.

Sagetator
Interesanta zi pentru capitolul financiar. Se pot accentua nemultumirile vizavi de castigurile pe care le obtii din activitatea profesionala pe care o desfasori la un loc de munca. Pentru ca in dimineata acestei zile se construieste aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului, ai sanse deosebite de a studia pe indelete situatia din segmentul profesional in care activezi. Provocarea momentului consta in a-ti slefui conceptiile vizavi de munca, plata, colegi. Lasa grijile deoparte si priveste partea plina a paharului vietii tale.

Capricorn
Esti vedeta zilei din cauza formarii aspectului de Luna plina in Semnul tau zodiacal. Sunt momente deosebite pentru a te gandi pe indelete la tine, la cum ai dori sa se desfasoare viata ta de acum incolo si de a lua decizii clare in acest sens. Evita tentatia de a te implica in treburi care nu te privesc sau care iti consuma bani sau bunuri. Astazi ai succes numai in acele activitati care te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere. O plimbare in aer liber, o meditatie pe muzica de relaxare sau hoinareala prin locurile preferate iti sunt de mare folos.

Varsator
Detaseaza-te de tot, ocupa-te numai de treburi usoare si ingrijeste-te. Datorita formarii aspectului de Luna plina in Semnul Capricornului, oboseala isi va spune cuvantul, alaturi de accentuarea unor afectiuni osoase. Chiar ai nevoie sa te iti schimbi stilul de viata, poate chiar si relatiile sau activitatea profesionala pe care o desfasori. In acest sens, te poate ajuta cu sfaturi si informatii deosebite un prieten apropiat. Evita pe cat posibil tratamentele alopate si orienteaza-te spre terapii naturiste. Multe ti se vor revela in stare de relaxare.

Pesti
Zi foarte importanta pentru relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii din segmentul profesional in care activezi. In zorii acestei zile se formeaza aspectul de Luna plina in Semnul Capricornului, activand situatii si discutii vizavi de felul in care fie iti indeplinesti sarcinile de la serviciu, fie legat de modul in care te raportezi la cei care ti-au sustinut demersurile profesionale. Se finalizeaza o etapa importanta si ar fi bine sa renunti de buna voie la oameni si actiuni care te compromit. Spre seara, relaxeaza-te alaturi de cei dragi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro   

×