x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 20 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 20 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

19 Dec 2012   •   20:04
Horoscop zilnic, joi 20 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna trece astăzi în zodia ta şi îţi umple rezervorul de energie fizică. Mentalul şi gândirea ta sunt şi ele dinamizate prin aspectele planetare de azi. Probabil că adori să studiezi, să citeşti cam tot ce îţi pică în mână şi să dezbaţi pe teme religioase, spirituale sau ştiinţifice. Ai putea simţi atracţie pentru un anumit domeniu spiritual, şi poţi alege să aprofundezi studiul său.

Taur
Frustrările materiale din ultima perioadă, cu concursul Lunii în Berbec, proiectată în zona abandonului de sine şi a căutărilor profunde, te pot provoca să dai ochii cu unele frici sau suferinţe, pe care poate ai încercat să le uiţi, fără a le vindecă. Procesul de “cauterizare” a rănilor poate fi dureros, dar important este că le poţi scoate la lumina conştienţei.

Gemeni

Luna în Berbec îţi trimite influenţa în zona prietenilor, a anturajului şi a clientelei, imprimându-ţi un puternic spirit de iniţiativă. Adori libertatea, îţi urmezi cu convingere şi curaj idealurile, dar în acelaşi timp eşti un partener mai relaxat, eşti mai atent la nevoile celor din jur şi respecţi mai mult spaţiul personal al celor cu care îţi este dat să relaţionezi.

Rac
Cariera şi profesia primesc astăzi amprenta Lunii în Berbec, făcându-te ambiţios, competitiv şi plin de iniţiativă. Ai nevoie să ţi se dea mâna liberă la serviciu, pentru că poţi deveni cu uşurinţă impulsiv. Nu îţi place să fii limitat sau constrâns în nici un fel. Ştii să îţi mobilizezi şi să îţi inspiri colegii sau subordonaţii, întru atingerea obiectivelor profesionale comune.

Leu
Stimulat de Luna în Berbec, care îţi activează zona conştiinţei, a experienţei de viaţă, astăzi îţi place să povesteşti şi să inspiri prin propria-ţi experienţă de viaţă. Totul pare să fie cernut prin filtrul propriu şi nimic nu te poate abate de la intenţiile tale. Relaţia cu persoana iubită capătă un aer degajat, armonios, optimist, dar îţi place să îţi marchezi teritoriul afectiv.

Fecioară
Sub binecuvântarea Lunii în Berbec, proiectată în sectorul transformării, regenerării, dar şi al foloaselor obţinute în colaborare, tu ai putea iniţia noi parteneriate profesionale, care ar putea implica membrii familiei. Atmosfera de la domiciliu pare să se regenereze şi să capete optimism, prietenie, armonie şi mai multă încredere în viitor decât până acum.

Balanţă

În ceea ce te priveşte, Luna în Berbec de astăzi îşi pune amprenta asupra modului în care relaţionezi. Ai putea demara noi asocieri, colaborări sau partenerate oficiale, dar îţi place să îţi păstrezi un grad înalt de autonomie, să ţi se permită să îţi implementezi ideile şi studiile superioare în care te încrezi cu tărie. Redu puţin ritmul şi fii atent la ce contracte semnezi.

Scorpion
Astăzi te trezeşti de dimineaţă şi eşti pus pe fapte mari. Eşti foarte inovator şi ai mare impact asupra colegilor de la muncă, prin ingeniozitatea cu care găseşti soluţii la orice provocare. Apelezi la toate resursele intelectuale şi spirituale pentru a obţine rezultate perfomante, într-un timp cât mai scurt, căci răbdarea nu este chiar punctul tău forte.

Săgetător
Stimulat de Luna în Berbec în sectorul iubirii şi al creativităţii, tu te-ai putea regăsi pe tine prin joacă, distracţie, poate chiar practicând jocuri ce îţi plăceau în copilărie, la care îţi place să dai startul. Te atrag proiectele originale, creative şi, dacă te inspiră ceva, nu prea poţi fi oprit de la a pune în practică. Consumă-ţi energia abundentă de care dispui prin sport.

Capricorn
Tu manifeşti o fire independentă şi curajoasă, în special în relaţia cu familia sau cu apropiaţii. Nu îţi place să fii cocoloşit şi ai nevoie de spaţiu din partea celor dragi. Eşti destul de introvertit, îţi exprimi cu stângăcie sentimentele, eşti uşor de rănit şi ai tendinţa de a lua personal ce ţi se spune. Temperează-ţi răbufnirile, căci agresivitatea îţi este la îndemână.

Vărsător
Mintea ta sclipeşte astăzi, iar ideile revoluţionare ce te vizitează nu rămân doar în eter, căci găseşti mijloace concrete de implementare. Intuiţia şi viziunea ta nu cunosc limite, te erijezi într-un deschizător de drumuri, iar prietenii sau cei din anturaj te urmează cu încredere. Eşti un vorbitor extrem de ager, profund, cuceritor şi te bucuri de multă popularitate.

Peşti

Luna în Berbec trimite influenţe, în cazul tău, în zona stimei de sine şi a banilor proveniţi din munca proprie. Eşti destul de ancorat în planul material şi te zbaţi din răsputeri pentru a atrage abundenţa şi prosperitatea. Opreşte-te puţin şi întrebă-te ce înseamnă banii cu adevărat pentru tine. Nu confunda puterea dată de bani cu valoarea personală.


________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×