x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 22 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 22 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Mai 2014   •   20:06
Horoscop zilnic, joi 22 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi ştii să-ţi conservi energia şi să te ocupi doar de aspectele pe care le consideri importante pentru tine şi familia ta. Astfel, sensibil la nevoile celorlalţi, ai o ocazie bună de a oferi sprijinul solicitat de cei din jurul tău. În ceea ce priveşte finanţele, intuiţia te ghidează destul de bine şi, în plus, reuşeşti să-ţi păstrezi latura pragmatică şi să iei decizii inspirate.

Taur
Prietenii tăi dar şi persoane mai depărtate din familie sunt cei ce pot pot beneficia astăzi de dispoziţia ta altruistă şi dornică de a sări în ajutorul lor cu tot ce poţi. Planurile tale de viitor alături de partenerul tău pot părea acum dominate de mult optimism dar totuşi eşti dispus să faceţi împreună o reevaluare realistă a situaţiei, fiind capabil să-ţi domini implicarea emoţională.

Gemeni
Abordarea sferei socio-profesionale poate fi influenţată de maniera uşor idealistă de a vedea lucrurile, dar o doză bună de inspiraţie dar şi de entuziasm te ajută să îţi asumi şi să gestionezi responsabilităţi care-ţi garantează un frumos câştig financiar. Pornirea de a împărtăşi altora ideile tale valoroase nu poate decât să-ţi atragă o sinceră admiraţie din partea celor din jur.

Rac
Astăzi poţi fi influenţat de abordări spirituale care-ţi redau încrederea în capacităţile şi talentele tale personale. Astfel, accepţi mai uşor atât aprofundarea domeniilor care te pasionează dar eşti dispus să încerci o altă abordare mai profundă şi mai realistă. În relaţia cu partenerul de cuplu, ajungi mai uşor la un numitor comun privind concepţiile voastre personale.

Leu
Generozitatea de care poţi da astăzi dovadă are un substrat legat de puternice sentimente de compasiune, mai ales pentru cei din familie. Însă sprijinul acordat acestora e pe departe lipsit de o riguroasă evaluare şi e perceput ca pe o asumare a responsabilităţilor pe care le ai. Ziua e potrivită şi pentru explorarea emoţiilor profunde care simţi că-ţi pot influenţa sănătatea.

Fecioara
Speranţele tale privind viitorul alături de partenerul de viaţă îţi pot părea acum mai uşor de materializat şi probabil că va fi necesară o nouă discuţie pe această temă, dar cu o abordare mult mai sinceră. Sentimentele şi nevoile acestuia le poţi considera ca fiind prioritare, dar vei avea destulă putere să te axezi doar pe chestiunile importante, fără a uita de persoana ta.

Balanţă
Latura ta artistică sau chiar cea umanitară se pot manifesta mai uşor în activităţile tale, simţindu-te acum capabil să urmezi o carieră în această direcţie. Practic, dacă faci o reevaluare realistă a resurselor tale şi a unui plan de administrare a bugetului personal, perspectiva nu ar trebui să fie aşa greu de atins. Fii atent la mesajele corpului tău şi nu uita de odihnă.

Scorpion
Deschiderea către domeniul artistic te face încrezător că poţi să-ţi lărgeşti suplimentar sfera de cunoaştere. Însă acum înţelegi şi accepţi că acest demers necesită mult devotament şi efort susţinut înainte de apariţia rezultatelor. Dacă se iveşte ocazia unei vacanţe, permite-ţi un răstimp în care să te apropii emoţional faţă de copii şi faţă de persoana iubită.

Săgetător
Debarasarea de balastul emoţional acumulat în ultimul timp poate fi facilitată de interacţiunea cu propria familie, ocazie cu care să stai pe îndelete de vorbă cu cei dragi, să-ţi găseşti starea de confort interior şi de apropiere intimă cu aceştia. Tot familia va fi cea care va ajuta să conştientizezi şi să accesezi resursele necesare, atât materiale dar şi spirituale.

Capricorn
Atât rudele, cât şi persoane din proximitate îţi pot capta astăzi atenţia şi energia, fiind mai mereu pe drumuri sau implicat în discuţii pentru rezolvarea problemelor acestora. S-ar putea spune că ai un spirit civic accentuat dar cu toate acestea vei şti să triezi persoanele care merită, precum şi nevoile cu adevărat stringente. Profită de inspiraţia artistică atunci când te exprimi.

Vărsător
Poate nu ţi-e prea clar cum vei gestiona bugetul sau câţi bani ai de cheltuit dar nu-ţi lipseşte entuziasmul că vei reuşi ceea ce ţi-ai propus în legătură cu locul de muncă. E bine să te bazezi pe ceea ce-ţi spune intuiţia şi să abordezi cu un plan mai structurat persoanele cu importantă pentru viitorul tău. Colegii îţi pot solicita un împrumut ştiind că e greu să-i refuzi.

Peşti
Capabil de multă compasiune dar şi de spirit de sacrificiu atunci când vine vorba ce cei dragi, copii şi persoana iubită, eşti motivat să-i vezi pe aceştia fericiţi. Vei fi astfel pus în situaţia să-ţi reevaluezi din punct de vedere spiritual comportamentul, să vezi ce te inspiră şi ce-ţi influenţează concepţiile. Ai ocazia acum să-ţi conştientizezi sentimentele şi să te eliberezi de îndoieli.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×