x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 24 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 24 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Apr 2014   •   22:14
Horoscop zilnic, joi 24 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Dacă simţi că atmosfera din jur este astăzi prea apăsătoare, acest fapt se datorează unui consum energetic semnificativ şi trebuie să iei măsuri. Cel mai indicat ar fi să eviţi aglomeraţiile şi să te ocupi mai mult de sufletul tău. Astfel, vei conştientiza că te poţi baza atât pe resursele tale personale, dar şi pe cele provenite de la rude sau persoane de încredere.

Taur
Astăzi eşti absorbit de perspectiva planurilor tale, riscând totuşi să aluneci uşor pe panta idealismului. Însă ai abilitatea de a şti instinctiv în cine să te încrezi şi la cine să apelezi atunci când ai nevoie de susţinere, indiferent că sunt prieteni sau partenerul de cuplu. Dacă ţi se solicită, vei fi mai impresionabil şi mai dispus să dai o mână de ajutor celor din jurul tău.

Gemeni
Faptul că eşti mai deschis către mesajele primite din surse aparent inaccesibile altora este un avantaj pentru tine. Te ghidezi într-o manieră intuitivă de contactele sociale cu care poţi încheia afaceri avantajoase şi, chiar dacă nu eşti foarte convins că îţi este apreciată munca, vei prefera să nu arăţi acest lucru. Lucreză în ritmul tău şi rezultatele nu vor întârzia să apară.

Rac
Dacă ai ocazia, poate n-ar strica să dai curs impulsului de a evada din planul cotidian. Traversezi o perioadă mai agitată iar o mică vacanţă, alături de cineva drag, te-ar ajuta să-ţi pui gândurile şi intenţiile de viitor în ordine. Chiar şi lectura unei cărţi sau vizionarea unui film, care-ţi permit transpunerea într-un alt plan, cu sau fără încărcătură spirituală, au acelaşi efect.

Leu
Eşti preocupat de planul socio-profesional şi îţi propui o abordare pas cu pas, corelată cu rezultate concrete. În plus astăzi, în cazul unor întâlniri cu persoane importante sau al unor negocieri, vei şti cine e sincer şi cine are ceva de ascuns. Dorind să acorzi mai multă susţinere membrilor familiei, poţi fi azi destul de generos, rezistând cu greu solicitărilor acestora.

Fecioara
Dispoziţia ta romantică va fi resimţită astăzi din plin, dorind o conexiune completă cu partenerul tău, în care emoţiile să se împletească armonios cu partea raţională. Atâta timp cât nu ai aşteptări care să depăşească posibilităţi realistic tangibile, ziua îţi poate aduce satisfacţie prin disponibilitatea de a acorda ajutor celor dragi, de a-i asculta sau de a le da un sfat.

Balanţă
Demersurile artistice sunt favorizate atât de gradul mare de inspiraţie din această perioadă dar şi de capacitatea de a găsi o sursă stabilă de credit sau pe cineva alături de care să te lansezi într-o afacere. Vei găsi dificil să te concentrezi pe respectarea rutinei cotidiene şi ar fi de preferat să încetineşti ritmul, acordând timp suficient pentru reîncărcarea bateriilor.

Scorpion
Pe fundalul unui mediu agitat, astăzi găseşti totuşi satisfacţia oferită atât de relaţia cu partenerul de viaţă, cât mai ales de cea cu copiii. Totul se bazează pe ceea ce simţiţi unul pentru altul dar şi pe gesturi simple care conferă stabilitate din punct de vedere emoţional. Dacă eşti în căutarea unei iubiri, o abordare precaută te poate feri de eventuale dezamăgiri.

Săgetător
Chiar dacă eşti ocupat cu destule activităţi la locul de muncă, eşti trup şi suflet alături de cei din familie şi dacă ai putea lucra azi de acasă ar fi ideal. Astfel, ai putea fi la dispoziţia celor dragi, cu condiţia să eviţi să te laşi acaparat cu totul de necesităţile acestora. Dacă-ţi faci timp şi pentru gândurile tale, vei găsi soluţii potrivite la problemele tale financiare.

Capricorn
Deşi ai agenda încărcată de activităţi, nu vei putea să te conformezi programului prestabilit, deci mai bine lasă-te condus către ceea ce simţi că este prioritar de rezolvat. Probabil că vorbele tale vor fi încărcate de o notă uşor emoţională, dar poţi folosi în avantajul tău acest lucru, impresionând mai uşor admiratorii sau pe cei care doreşti să te susţină.

Vărsător
Tot ce ţine de zona artistică dar şi de cea spirituală poate constitui pentru tine o sursă de venit cu condiţia să-ţi menţii o limită realistă şi să nu visezi cu ochii deschişi. În plus, e recomandat să-ţi evaluezi corect resursele înainte de a demara vreun proiect important. Vei fi mai impresionabil la nevoile familiei şi poţi cheltui suplimentar ca să-i vezi mulţumiţi.

Peşti
Mai sensibil din punct de vedere emoţional, vei fi uşor, dar plăcut impresionat de întâlnirea cu rudele tale. Practic, vei simţi că familia şi legăturile de suflet dintre voi sunt surse de a-ţi îmbogăţi viaţa. Atitudinea ta plină de graţie, alături de simţul intuitiv, îţi pot mări şansele în alegerea persoanei potrivite pentru rezolvarea unui demers legislativ.

Astrolog Ana Osvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×