x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 24 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 24 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

23 Oct 2013   •   20:52
Horoscop zilnic, joi 24 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Luna se află astăzi în Rac, punând accent pe emoţii şi sentimente, pe lumea interioară şi pe mediul familiar. Energia zilei poate fi folosită pentru a aduce la lumină sentimente de mult îngropate, pentru a fi înţelese şi integrate, dar şi pentru a ajuta la eliberarea de unele frustrări sau vinovăţii. E un moment excelent pentru a te apropia cu delicateţe de cei dragi şi a-i sprijini cu ceva ce au nevoie. O zi cu revelaţii şi sentimente puternice, recomandată mai ales pentru a-ţi îngriji sufletul şi casa, decât pentru a te grăbi să iei decizii majore.

Taur
E posibil ca astăzi să te afli în împrejurări inconfortabile, datorită unor întâlniri şi conversaţii cu oameni care îţi par ciudaţi sau, în orice caz, altfel decât eşti tu obişnuit sau te aştepţi. Aşadar, experienţele vin cu emoţii intense la pachet, de aceea e necesar să eviţi deciziile cu bătaie pe termen lung şi să te concentrezi pe ceea ce-ţi indică intuiţia în fiecare moment. Pe de altă parte, astăzi poţi face sau primi împărtăşiri intime, de la suflet la suflet.

Gemeni
Te poţi afla la un moment de bilanţ, în care încerci să analizezi ce ai, ce-ţi lipseşte, ce acţiuni sunt necesare pentru a umple golurile. Totuşi, având în vedere dimensiunea predominant emoţională a acestei zile, e foarte posibil să înclini spre a observa cu precădere lipsurile şi să te deprimi. Astăzi, lucrurile mărunte fac diferenţa, recunoştinţa pentru ceea ce ai deja, gesturile mici şi frumoase pentru cei dragi, un dar făcut din suflet. În plus, poate fi un moment de profundă inspiraţie, în care să răsară idei ingenioase, iar imaginaţia să te ajute să creezi noi posibilităţi de manifestare a creativităţii tale.

Rac
Pe de o parte, te simţi în elementul tău, având Luna ca aliat în zodia natală. Aşadar, inspiraţia, imaginaţia, creativitatea sunt atuurile tale cele mai de preţ şi ar fi bine să te foloseşti din plin de ele, mai ales că ziua se anunţă intensă, cu multe experienţe care-ţi forţează limitele şi oameni care cer mult de la tine. Aşadar, fiind în acelaşi timp destul de sensibil, mai ales când ţi se invadează spaţiul şi ţi se încalcă intimitatea, e foarte important să ştii când să spui “nu” şi să-ţi stabileşti cu fermitate limitele până la care ceilalţi pot intră în viaţa ta.

Leu
Fă-ţi un bine şi ia puţină distanţă de agitaţie, de contexte tensionate şi de problemele lumeşti, pentru a-ţi găsi pacea în centrul fiinţei şi a-ţi cerceta emoţiile şi dorinţele. Astăzi poţi avea parte de momente cu adevărat magice, dacă te rezumi la a observa lumea, fără să te implici prea mult şi fără să forţezi în vreun fel lucrurile. Pur şi simplu, ai grijă de tine, de echilibrul tău, de tot ceea ce corpul îţi transmite că are nevoie acum.

Fecioara

Aştepţi de multă vreme să găseşti oamenii potriviţi pentru un proiect? Sau aveai nevoie de nişte informaţii utile? Ziua aceasta este cadrul potrivit în care totul vine la tine, prin intermediul cunoştinţelor, prietenilor, apropiaţilor. Fără să faci efort prea mare, de altfel nici nu e indicat să forţezi lucrurile, poţi primi informaţii, poţi cunoaşte oameni care rezonează cu ideile tale şi ai ocazia să împărtăşeşti câteva din intenţiile pe care le ai. Vor fi şi momente încordate datorate emoţiilor intense de astăzi, dar dacă ai încredere în tine şi în ce este, va ieşi ceva bun şi din acestea.

Balanţă
Contextul astral de astăzi, cu Luna în Rac, în zona puterii şi autorităţii, poate fi generator de ocazii de afirmare prin asumarea de noi responsabilităţi. O situaţie confuză, trenantă, de natură profesională, poate fi rezolvată astăzi, prin simplă asumarea a ei în totalitate şi prin recunoaşterea faptului că tu ai creat-o într-un fel sau altul. Aşadar, indiferent despre ce este vorba, asumarea responsabilităţii şi a posturii de creator al realităţii tale te ajută să vezi noi posibilităţi pentru tine şi viaţa ta.

Scorpion

Energia ascestei zile pare să-ţi dea aripi. Ai mai mult entuziasm şi mai multă claritate, mai ales că eşti înclinat către acele lucruri care-ţi fac plăcere şi nu care “trebuie” făcute. Inspiraţia îţi aduce soluţiile cu uşurinţă, dacă te încumeţi să te laşi în curgerea naturală a vieţii, fără să te opui în vreun fel prezentului. Pur şi simplu, poţi lua lucrurile pe rând, fără presiune şi încordare, ci cu încredere şi detaşare. Nişte idei sau veşti bune pot completa ziua în mod armonios.

Săgetător
O zi în care poţi călători ceva mai profund, în interiorul tău, explorând emoţii şi trăiri mai vechi, dintr-o nouă perspectivă. Cu alte cuvinte, dacă reuşeşti să priveşti totul că fiindu-ţi util, poţi afla răspunsuri vitale şi poţi descoperi resurse incredibile pentru orice ţi-ai propus să faci. Pe de altă parte, e posibil să fii sprijinit în moduri inedite astăzi, de oameni la care nu te aştepţi sau pe căi neştiute până acum. Credinţa este cheia, indiferent ce se întâmplă.

Capricorn
Luna aflată în Rac îţi aminteşte să fii mai atent la nevoile celorlalţi decât la ale tale, să fii mai disponibil pentru cineva foarte important din viaţa ta, să te deschizi către oamenii care contează în viaţa ta. Dispoziţia ta este binevoitoare astăzi, prin urmare oamenii se vor simţi în largul lor să se deschidă în faţa ta şi să-ţi ceară sprijinul dacă e cazul, şi probabil va fi cazul. O zi bună şi pentru negocieri şi întâlniri profesionale.

Vărsător

Pentru tine, este o zi bună pentru a-ţi organiza mai în detaliu activitatea profesională, fiind mai atent la ceea ce nu funcţionează şi la micile piedici pe care le-ai trecut cu vederea până acum. Ai capacitatea de a te ocupa de toate acestea, având astăzi un mai bun simţ al detaliului şi ceva mai multă răbdare ca de obicei. Totuşi, nu pierde din vedere imaginea de ansamblu şi nu uita să te mai şi relaxezi din când în când.

Peşti
Cum Luna traversează astăzi zona creativităţii şi sentimentelor, este un prilej bun pentru a-ţi manifesta câteva din talentele cu care eşti înzestrat şi pentru a-ţi exprima sentimentele faţă de oamenii speciali din viaţă ta. E de preferat să faci ce simţi, ce-ţi place şi te stimulează la nivel creativ şi imaginativ. Dacă activezi într-o zonă artistică, astăzi poţi avea rezultate excepţionale, doar lăsându-te în voia inspiraţiei şi jucându-te.

Astrolog Nicoleta Svârlefus 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×