x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 27 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 27 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Dec 2012   •   19:38
Horoscop zilnic, joi 27 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Mersul aparent în “gol” al Lunii de astăzi îţi poate da dificultăţi de concentrare sau o comunicare greoaie. Eşti destul de agitat, probabil ai multe treburi de rezolvat, dar nu îţi stabili obiective prea îndrăzneţe pentru astăzi, căci şansele de reuşită sunt reduse. Dacă circuli cu maşina, fii atent la drum şi nu te lăsa distras de alte preocupări.

Taur
Te trezeşti cu gândul la bani, cumpărături şi uiţi cu uşurinţă de bugete. Fii cumpătat prin magazine şi evită pe cât posibil tentaţiile, căci astăzi eşti mână largă şi poţi da mai mult decât îţi permiţi pentru un obiect îndelung râvnit. Unele câştiguri financiare provenite din muncă proprie se mai lasă aşteptate sau au fost deja epuizate, aşa că fii înţelept cu investiţiile.  

Gemeni
Te faci remarcat printr-o atitudine egocentrică, nu stai prea bine la capitolul răbdare şi te poţi lua la harţă din motive neimportante, doar pentru a dovedi că ai dreptate. Dacă simţi că îţi creşte tensiunea, respiră şi cenzurează-ţi cuvintele, căci este posibil să te înşeli sau să te pripeşti. Astăzi, comunicarea este vitală pentru tine, dar fii atent la modul în care o faci. 

Rac
Trăirile tale interioare sunt foarte intense, îţi trec tot felul de gânduri negre prin minte şi nu prea ai chef de nimic. Starea de disconfort pe care o traversezi şi-ar putea pune amprenta asupra modului în care îţi desfăşori activitatea sau asupra relaţiei cu colegii de serviciu sau cu subordonaţii. Ai tendinţa de a repezi oamenii, aşa că temperează-ţi ieşirile emoţionale. 

Leu
Astăzi te-ai putea simţi stors de energie de către prieteni sau de către cei din anturaj. Invitaţiile la vizite sau distracţii par să curgă lanţ şi, cu cât te străduieşti mai mult să le onorezi sau să le faci faţă, cu atât mai epuizat te simţi. Persoana iubită sau copiii ţi-ar putea reproşa, pe bună dreptate, că le acorzi prea puţin timp sau atenţie, aşa că ia măsuri. 

Fecioară
În ceea ce te priveşte, astăzi eşti foarte distrat şi îţi este foarte greu să te concentrezi asupra sarcinilor de serviciu. Şeful ţi-ar putea putea solicita implicarea într-un proiect, dar instrucţiunile îţi intră pe o ureche şi îţi ies pe cealaltă, aşa că riscul de a comite erori este destul de mare. Amână pe cât posibil demararea unor proiecte importante, de anvergură. 

Balanţă 
Manifeşti interes sporit pentru studiu, în special religie, spiritualitate sau filozofie. Dacă îţi face plăcere, citeşte cât simţi nevoia, dar probabil resimţi o capacitate redusă de concentrare, iar la sfârşitul lecturii ai putea constata că nu îţi aminteşti mare lucru, căci capacitatea ta de sinteză nu este foarte bună. Rezumă-te la lecturi cât mai lejere şi uşor de parcurs, de vacanţă. 

Scorpion
Ai putea fi luat prin surprindere de unele cheltuieli neprevăzute sau pe care le consideri nedrepte ori nejustificate, pe care ar trebui să le achiţi acum, pe sfârşit de an, care pot proveni din taxe, amenzi sau penalităţi. Deşi eşti îndoit dacă să te achiţi de ele sau nu, alege calea cinstei şi a corectitudii, pentru a nu regreta mai târziu. Fii tolerant şi acceptă situaţia!

Săgetător
Pui mare preţ pe comunicare astăzi şi cauţi parteneri deschişi, veseli şi inteligenţi, capabili să întreţină discuţii pe teme cât mai variate. Nu face abuz de cuvinte şi de energia lor, încarcă-le pozitiv şi fii cu adevărat atent şi interesant la ce are de spus partenerul tău de discuţie. Evită discuţiile în contradictoriu şi nu îţi irosi timpul în conversaţii de complezenţă. 

Capricorn
Nu te lăsa descumpănit dacă simţi că îţi lipseşte sporul în ceea ce faci. Încearcă să te organizezi şi nu îţi încărca programul cu prea multe activităţi. Ia treburile pe rând, nu trece la următoarea până când nu ai dus-o pe prima la capăt. Pare banal şi simplist, dar capacitatea ta de organizare este departe de a fi sub controlul tău, deci fii atent cum îţi umpli timpul. 

Vărsător
În ceea ce te priveşte, astăzi eşti foarte împrăştiat şi te achiţi cu greu de îndatoririle de iubit/iubită sau de responsabilităţile de părinte. Probabil chiar tu “dai în mintea copiilor” îţi place să te joci, eşti foarte comod şi cu greu te urneşti să faci ceva. Preferi câştigurile rapide, facile, fără prea mult efort, dar cu toate astea îţi recomand să eviţi speculaţiile financiare. 

Peşti
Ziua de azi este favorabilă activităţilor casnice, gospodăreşti, de rutină, cum ar fi curăţenia sau gătitul. Atmosfera din casă ar putea fi destul de încordată, căci eşti extrem de cicălitor, insişti cu sfaturile şi recomandările, pentru a te asigura că toate ies conform dorinţei tale. Ai încredere în membrii familiei, permite-le să ia singuri decizii şi susţine-i cu iubirea ta.

×