x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 27 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 27 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

26 Feb 2014   •   21:15
Horoscop zilnic, joi 27 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Dorinţa de independenţă, de a încerca ceva nou este azi accentuată şi simţi intens impulsul unei schimbări care vizează în primul rând felul cum te raportezi la familie. Îngrădirile relaţionale de orice fel par a fi de nesuportat, dar este bine să nu te arunci cu capul înainte de a evalua complet situaţia. Cel mai indicat ar fi să fructifici ziua dedicându-te activităţilor alături de prieteni şi în cercuri sociale unde schimbul de idei va fi cel mai plăcut şi util lucru, putând folosi la maxim orice informaţie originală care-ţi parvine pe această cale.

Taur
Poţi ajunge astăzi uşor în centrul atenţiei prin deschiderea către idei progresiste cărora le vezi deja aplicabilitatea în viitor. În plus, ceva din interiorul tău îţi spune că te poţi baza pe intuiţie, iar diplomaţia te ajută să excluzi cu eleganţă contacte care nu-ţi servesc direcţiei în care te îndrepţi. Dacă ţi-ai propus să urmezi un program de studii aprofundate sau chiar să te relochezi peste hotare, azi nu este exclus să stârneşti ceva conflicte cu colegii nemulţumiţi de la serviciu.

Gemeni
Îţi permiţi sau nu, ţie îţi arde astăzi să fugi în lumea largă, să poţi umbla liber pe unde doreşti şi mai ales să ai ocazia să-ţi îmbogăţeşti universul cu cât mai multă diversitate şi contacte umane. Ar fi ideal dacă poţi fi însoţit de prieteni cât mai nonconformişti, alături de care poţi învăţa cum să-ţi transpui în realitate visele. Totuşi, se cere puţină prudenţă, mai ales dacă eşti tentat să investeşti şi o sumă de bani pentru acest lucru şi e de preferat să mai aştepţi câteva zile.

Rac
Dacă simţi o nevoie imperioasă de a reforma din temelii o chestiune ce ţine de autoritate şi tradiţii bine împământenite, cel mai probabil vei încerca să treci prin filtrul raţiunii ceva care are legătură mai mult cu sufletul. Ai putea însă reevalua emoţiile care te afectează, dar într-o manieră mai detaşată şi ţinând cont de experienţele din trecut pe care le poţi transforma într-un avantaj pe viitor. Ajutorul oferit cuiva de departe ţi se poate reîntoarce acum.

Leu
Multă deschidere către relaţionare intelectuală caracterizează ziua de azi. Cu cât sunt interlocutorii mai nonconformişti, cu atât va fi plăcerea mai mare. În plus, poţi prinde din zbor orice idee care-ţi poate servi la propria dezvoltare, dar şi experienţă pe care ţi-o împărtăşesc alţii poate fi o sursă bună de inspiraţie. În adâncul sufletului tău simţi că trebuie să te dezvolţi într-o nouă direcţie, dar e bine să mai aştepţi, să capeţi o imagine mai clară de ansamblu. Chiar dacă nu te aştepţi, e posibil să-ţi parvină o sumă de bani de la cineva pe care l-ai ajutat cândva.

Fecioara
Astăzi poţi mobiliza cantităţi mari de energie pentru rezolvarea chestiunilor cotidiene şi reuşeşti să colaborezi bine cu toţi colegii, găsind soluţii cât se poate de originale. Mintea îţi este alertă şi răspunzi pozitiv stimulilor, dar rutina va reprezenta o problemă căci nu prea te poţi ţine de program. Fii atent la o situaţie privind un proiect pe care visezi să-l pui în practică care este generator de anxietăţi atunci când vine vorba de bani, putând să iei decizii pripite.

Balanţă
Comunicarea cu persoană iubită este astăzi un aspect cheie dar şi subiecte precum libertatea şi spaţiul personal au o importanţă la fel de mare. Doreşti o atmosferă relaxată, fără constrângeri şi dacă simţi că eşti prea închistat, tensiunile în cuplu nu vor întârzia să apară cât de curând. Ziua poate fi favorabilă dacă te ocupi de un proiect care vizează domeniul artistic, având încrederea necesară să-ţi urmezi visul dar şi să fii susţinut în realizarea acestuia.

Scorpion

Astăzi eşti mai deschis către dialog cu cei din familie pentru a găsi cai de rezolvare inedite la probleme cotidiene care privesc căminul. În plus, sfatul persoanelor mai în vârstă, izvorât din experienţa personală a acestora, îţi poate furniza idei pe care le poţi valorifica şi-n alt context. Dacă visai la o vacanţă de vis pe meleaguri îndepărtate alături de persoana iubită, poţi avea o surpriză plăcută, dar care îţi poate fi o sursă de tensiuni cu cei de la serviciu.

Săgetător
Multă energie consumată pe tot felul de discuţii şi cu cât subiectele sunt mai ieşite din comun, cu atât mai interesante ţi se vor părea. Partea mai puţin plăcută vine din faptul că toată agenda ţi se poate da peste cap, intervenind necesitatea de a face tot felul de drumuri şi neputând să te ţii de program. Curajos şi curios din fire cum eşti, poţi fi tentat să te arunci în jocuri financiare riscante, de la care ar fi indicat să te abţii până nu clarifici bine toate aspectele.

Capricorn
Informaţiile proaspete dar şi corelarea concomitentă la nivel mental a unor experienţe din trecut pot constitui astăzi o adevărată valoare pentru tine, iar cei din familie îţi pot fi şi ei de ajutor cu câteva idei la care nu te-ai fi aşteptat. Totuşi, un impuls puternic de libertate personală îţi poate clătina din temelii căsnicia, simţindu-te prins la mijloc între asumarea responsabilităţilor şi obţinerea unui spaţiu şi timp mai mari pentru propria persoană. Cântăreşte bine înainte de a lua decizii impulsive.

Vărsător
Beneficiezi de o cantitate mare de energie care o direcţionezi spre o exprimare carismatică, plină de ingeniozitate, care poate atrage multe priviri asupra ta. Chiar ţi-ar prinde bine să mai faci ceva ieşit din comun cu propria imagine şi să poate să încerci un nou stil vestimentar. Trebuie totuşi să acorzi atenţie noncorformismului şi dorinţei prea mici de a te supune regulilor generale, acestea putând genera discuţii neplăcute la serviciu, care să-ţi altereze instant buna dispoziţie.

Peşti
Astăzi este indicat să asculţi mai atent ceea ce-ţi şopteşte intuiţia sau să acorzi o mai mare importanţă viselor, căci pe aceste căi îţi pot parveni cele mai originale idei. În plus, poţi face uşor corelaţii între anumite discuţii fără vreo semnificaţie aparentă până acum şi care te pot ghida constructiv pe viitor. Consolidarea încrederii în şansele tale de a te manifesta cât mai creativ este pe un trend ascendent, singura atenţie trebuie acordată domeniului financiar, destul de volatil în prezent.

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×