x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 31 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 31 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Oct 2013   •   21:26
Horoscop zilnic, joi 31 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Prima parte a zilei este rezervată pentru treburi de rutină şi migăloase. După-amiază devin importante, dar şi intense, interacţiunile cu ceilalţi, în sensul că e nevoie de efort pentru a găsi calea potrivită de comunicare şi punctul de echilibru. Per ansamblu, ziua este bogată în trăiri şi emoţii, generate în mare parte de nevoia ta de recunoaştere şi apreciere, dar şi de unele decizii care nu mai pot aştepta, legat de carieră şi statut profesional.

Taur
Traversezi o perioadă provocatoare, mai ales că ne aflăm între eclipse (urmează eclipsa de Soare totală pe 3 noiembrie). Relaţiile tale sunt încercate, pentru a te ajuta să vezi unde sunt fisurile, ce nu funcţionează, unde sunt ataşamentele cele mai puternice şi ce ai nevoie să eliberezi pentru a construi în sens benefic de acum. Pe de altă parte, pot apărea noi oportunităţi, veşti, informaţii valoroase prin intermediul relaţiilor cu străinătatea sau prin ceea ce înveţi nou în aceste zile.

Gemeni
Indiferent care sunt nemulţumirile şi nevoile tale, astăzi, cel puţin în prima parte a zilei, este esenţial să cauţi resurse în interiorul tău şi să te bazezi în special pe tine. Altfel, poţi aluneca foarte uşor în postura de victimă, interpretând alegerile celorlalţi ca pe o încercare de a te exclude. În altă ordine de idei, după-amiază te poţi concentra asupra relaţiei sentimentale sau asupra unui proiect pe care-l iubeşti, pentru a transforma ceva acolo, aşezându-te pe o poziţie de mai mare autoritate şi putere. Poţi dezlega mistere vechi şi poţi înţelege la nivel profund o situaţie tensionată persistentă.

Rac
Segmentul relaţiilor şi parteneriatelor ocupă un loc prioritar în viaţa ta, în această perioadă. Astăzi, armonizarea acestui sector ţine de abilitatea ta de a transmite corect şi convingător informaţiile, de a conecta rapid şi eficient detaliile pe care le deţii şi a fi deschis către negociere în orice moment. Ai o mare influenţă asupra celor din jur şi e posibil să reprezinţi colacul de salvare pentru ei, astăzi. Totuşi, păstrează o oarecare distanţă faţă de problemele celorlalţi, pentru a-ţi menţine luciditatea şi inspiraţia. Un parteneriat se poate concretiza astăzi.

Leu
Chiar dacă încă te bântuie un sentiment puternic de insecuritate, mai ales materială, şi o lipsa de direcţie sau neclaritate în această privinţă, ziua de astăzi ar putea aduce câteva beneficii şi recompense în urmă muncii şi efortului tău din ultima vreme. Şi chiar dacă ai crezut că ai epuizat ideile şi resursele, s-ar putea ca astăzi să descoperi exact contrariul. Încă mai ai multe de descoperit şi de pus în practică. Multe metode şi mijloace roditoare, care scot la lumină calităţile şi talentele tale.

Fecioara
Astăzi ai acces la acea parte din tine care ştie ce vrea şi încotro merge. După mai multe zile de incertitudini, astăzi faci nişte alegeri ferme în mai multe privinţe. Magnetismul tău este extraordinar, aşa că, dacă vrei să obţii ceva de la cineva, acum e momentul să ceri. Pe de altă parte, e posibil să atingi pozitiv şi iremediabil viaţa cuiva, iar la rândul tău să fii mişcat de gesturile unui om drag. Este şi o zi în care iubirea, pasiunea şi creativitatea înfloresc.

Balanţă
E posibil ca astăzi să fii mai sensibil decât de obicei, la stimulii exteriori şi la mediul ambiant, tinzând să te laşi afectat de orice îţi perturbă universul şi aşteptările. De aceea, e indicat să-ţi găseşti zona de confort şi siguranţă, să-ţi trasezi nişte limite clare pe care ceilalţi să nu le încalce. Pe de altă parte, astăzi e necesar să faci nişte ajustări în viaţa ta. Poate că e timpul să adaptezi dorinţele, nevoile şi misiunea la cine eşti tu astăzi, în urma transformărilor prin care ai trecut în ultima vreme.

Scorpion
Cei doi stăpâni ai zodiei tale (Pluto şi Marte) sunt în relaţie armonioasă unul cu celălalt, dar şi cu planetele care se află acum în Scorpion, semn că începe să-ţi devină foarte clar ce vrei să faci şi cu cine. Odată declarate intenţiile, chiar şi numai în sinea ta, Universul pare să-ţi scoată în cale oamenii şi mijloacele decare ai nevoie pentru a împlini orice scop propus. Interacţiunile cu ceilalţi sunt valoroase, iar mesajele primite, chiar dacă subtile, au capacitatea de a te ghida.

Săgetător
Contextul astral de astăzi te inspiră să cauţi o cale prin care să-ţi valorifici nişte calităţi şi talente care au fost latente până acum sau pe care nu le-ai exploatat la întregul potenţial. De asemenea, energia acestei zile te sprijină să-ţi asumi responsabilitatea alegerilor proprii de până acum şi să te împuterniceşti pentru a schimba ce nu funcţionează. Oricum, soluţia este să acţionezi în sensul dictat de intuiţie şi să ai răbdare, oricât ar dura până apar roadele.

Capricorn
În prima parte a zilei e posibil să fii destul de confuz, datorită veştilor contradictorii primite sau nesiguranţei în ce priveşte viitorul tău afectiv. E destul de dificil pentru tine să-ţi manifeşti sentimentele acum, asta şi pentru că nu ţi-e prea clar ce simţi. Totuşi, energia acestei zile este puternică în ce priveşte dorinţele şi scopurile, care odată afirmate cu putere, sunt foarte aproape de materializare. Ceva se poate îmbunătăţi astăzi în atitudinea şi abordarea ta, datorită înţelegerii mai profunde a întregului context de viaţă în care te afli.

Vărsător
O zi a discreţiei, în care accentul este pus pe lumea interioară cu emoţiile şi trăirile aferente. Un moment bun pentru a face o incursiune în mintea şi sufletul tău, pe de o parte pentru a-ţi vedea mai clar dorinţele şi nevoile, iar pe de altă parte pentru a-ţi conştientiza puterea şi a-ţi regăsi pacea. Astăzi poţi identifica acele părţi din tine care necesită a fi remodelate, transformate, chiar abandonate.

Peşti
Această zi vine cu o energie creatoare în ce priveşte relaţiile, alianţele, colaborările. Ai puterea de a coagula un grup pentru un scop comun şi de a-i inspira pe ceilalţi să te urmeze. Sprijinul venit din partea prietenilor nu este deloc neglijabil, aşa că fii gata să-l ceri şi să-l primeşti la nevoie. De asemenea, fii pregătit să pui în comun cu alţii, resurse utile pentru a creşte productivitatea unei relaţii sau a unei echipe.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×