x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic,joi, 4 decembrie 2014. Prin abordări nonconformiste şi exprimare în manieră carismatică, Capricornii devin lideri de opinie

Horoscop zilnic,joi, 4 decembrie 2014. Prin abordări nonconformiste şi exprimare în manieră carismatică, Capricornii devin lideri de opinie

03 Dec 2014   •   19:41
Horoscop zilnic,joi, 4 decembrie 2014. Prin abordări nonconformiste şi exprimare în manieră carismatică, Capricornii devin lideri de opinie
Berbec 
Astăzi nu duci lipsă de inspiraţie şi de idei cât se poate de originale, atrăgând atenţia prin vederile tale progresiste şi reuşind să-ţi expui cu uşurinţă talentele personale. Totuşi, optimist fiind şi acordând credit inclusiv celor pe care nu îi cunoşti atât de bine, rişti să te risipeşti în prea multe direcţii. Spre seară,evita luarea deciziilor care implică bani pe un fond emotiv, existând o predispoziţie către excese. 

Taur
 
Deschiderea către spiritualitate te ajută în acest răstimp să treci printr-o transformare interioară ce-ţi poate modifica în final abordarea relaţiilor cu cei dragi. Eşti dornic de intimitate şi creştere personală alături de cei apropiaţi, însă deşi priveşti optimist acest demers, aşteaptă-te la frecvente stări interioare schimbătoare, implicarea emoţională manifestându-se în mod vizibil. 

Gemeni 
Dacă ai abordări originale, astăzi vei găsi şi partenerii potriviţi care să le aprecieze, convingându-i destul de uşor să-ţi fie alături. Şi, poate mai mult decât ai sperat, există şansă colaborării şi acumulării de experienţă prin apariţia unor proiecte de perspectivă. Cum însă ai oarece temeri, ar fi indicat să nu te pripeşti încă în luarea unei decizii, ascultăndu-ţi mai întâi intuiţia. 

Rac 
Relaţiile de colaborare cu colegii de muncă dar şi capacitatea de a vedea lucrurile în perspectivă par să-ţi rezerve surprize plăcute, atât din punct de vedere material, cât şi a unei nesperate notorietăţi. Mai ales spre seară, evită să faci cheltuieli ce depăşesc bugetul personal cu gândul că le vei acoperi cât de curând, chiar dacă doreşti să sărbătoreşti cu fast în compania prietenilor. 

Leu 
Astăzi ai capacitatea să-ţi fructifici destul de uşor creativitatea, expunând-o unui cerc cât mai larg de oameni şi astfel crescându-ţi şansele de a deveni brusc ofertat de peste hotare. Totuşi, dornic de a câştigă notorietate poţi uită că este nevoie de multă consecvenţă pentru ducerea la bun sfârşit a proiectelor. În dragoste însă, totul pare să decurgă cât se poate de armonios. 

Fecioara
 
În relaţiile cu cei din familie ar fi indicat să eviţi să te cramponezi de anumite concepţii rigide şi să nu iei nimic la modul personal. De fapt, tu eşti cel ce traversezi, mai ales spre seară, momente încărcate emoţional şi pe care le poţi gestiona cu mai multă detaşare. Dacă eşti dispus să-i înţelegi ce-i motivează pe cei dragi, îi poţi ajută găsind soluţii originale privind resursele comune. 

Balanţă 
Eşti bine intenţionat şi priceput la gestionarea relaţiilor interumane într-o manieră cât se poate de etică dar şi nonconformistă, fapt ce te face rapid partenerul preferat de dialog printre cunoscuţii tăi. Totuşi, poţi traversa momente când raţiunea este umbrită de emoţii, de aceea ar fi recomandat să găseşti un echilibru întreclipele de entuziasm exagerat şi cele lipsite de motivaţie. 

Scorpion 
Astăzi ai tendinţa de a fi excesiv de tolerant cu partenerul tău de viaţă dar şi cu ţine, fiind dificil să păstrezi o anumită consecvenţă de fructificare a strategiilor. Totuşi, viziunea de ansamblu nu-ţi lipseşte, furnizând la locul de muncă soluţii ingenioase ce se pot solda cu câştiguri neaşteptate dar şi cu orecunoaştere publică destul de facilă a valorii personale. 

Săgetător 
Astăzi priveşti cu optimism şansă de a te dezvoltă într-o direcţie nouă şi de a veni în contact cu oameni şi culturi diferite. Ai curaj să încerci un drum mai puţinumblat, să te exprimi într-o manieră originală dar şi să urmezi răbdător toţi paşii necesari pentru a obţine ceva palpabil. Nu te lasă prins în dezbateri cu colegiişi alocă timp pentru relaxarea trupului şi contactului cu natură. 

Capricorn 
Poate mai retras din activitatea socială, astăzi ai totuşi şansă de a lucra în linişte cu ţine însuţi pentru a te desprinde de vechi ataşamente şi de a accesa maiuşor resurse interioare nebănuite. Dar, pentru această vei avea nevoie de un mod diferit de percepţie şi de înţelegere al lucrurilor dar mai ales a persoanelor dragi implicate. Stabileşte-ţi propriul ritm şi evita disputele. 

Vărsător 
Apelând la abordări nonconformiste şi exprimându-te într-o manieră carismatică, astăzi poţi deveni uşor, oficial sau nu, un lider de opinie în cercurile în careactivezi, insuflând entuziasm oricui îţi ascultă viziunile curajoase. Totodată, se pot ivi şi partenerii potriviţi pentru tine, în afaceri dar nu numai. Totuşi, este un răstimp care îţi solicită prezenţa acasă dar şi răbdarea de a discuta cu partenerul tău. 

Peşti 
Dacă ai în plan o direcţie nouă în carieră şi eşti dedicat cauzei tale, astăzi poţi descoperi şi modalităţi nesperate de câştig financiar sau măcar de a te valoriza mai mult ca persoană, de a te vedea într-o nouă lumină.
Cu răbdare şi folosindu-te de argumente pragmatice şi totuşi dispus la flexibilitate, eşti pe drumul cel bun în a-i convinge şi pe alţii să te susţină şi să-ţi fie alături în demersurile tale. 

Astrolog Ana Ozsvath 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×