x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 6 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 6 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Dec 2012   •   19:12
Horoscop zilnic, joi 6 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna traversează astăzi zodia Fecioarei şi este implicată în aspecte tensionate pe care le resimţi în zona muncii şi a sănătăţii. Pui foarte multă presiune pe colegii de serviciu sau pe subordonaţi, eşti greu de mulţumit şi nu te abaţi de la critică, dacă rezultatele nu sunt conform dorinţei tale. Fii flexibil şi lasă-te ghidat de oamenii cu mai multă experienţă.

Taur
În cazul tău, Luna în Fecioară energizează sectorul iubirii, al creativităţii şi al copiilor. Eşti circumspect în ceea ce priveşte resursele financiare ale familiei. Sunt posibile discuţii aprinse cu cei dragi legate de administrarea bugetului. Ai tendinţa de a pune frica înainte, de a lua lucrurile prea în serios, ceea ce ar putea fi descurajant pentru cei dragi.

Gemeni
Tu primeşti influenţa Lunii din Fecioară în zona familiei, a trecutului personal şi al căminului. Eşti foarte analitic, studiezi cu atenţie relaţiile din cadrul familiei, în special pe cele cu părinţii şi ai putea remarca unele tipare comportamentale pe care le-ai învăţat acasă, încă din copilărie. Conştientizarea este un pas important spre rezolvarea problemelor.

Rac
Pe tine, Luna în Fecioară te stimulează în zona gândirii, a comunicării. Aspectele astrale de azi, prin tensiunea interioară pe care o poţi resimţi, te determină să îţi conştientizezi gândurile şi modul în care ele te fac să te simţi. Purificarea mentală îţi poate aduce beneficii printr-o mai bună stare de sănătate. Pune mai multă iubire şi în relaţia cu fraţii.

Leu
Tranzitul Lunii prin Fecioară te influenţează în zona banilor proveniţi din munca proprie, dar şi a calităţilor sau talentelor. Deşi eşti foarte creativ din fire, potenţialul tău este mult mai mare şi merită să îl explorezi. Făcând altfel lucrurile, ai putea avea alte rezultate. Ca urmare a muncii temeinice pe care o prestezi, veniturile îşi pot schimba, în timp, sursa sau structura.

Fecioară
Zodia ta găzduieşte astăzi Luna şi îţi atrage atenţia asupra ta, asupra cine eşti şi cum te manifeşti pe tine însuţi. Te remarci printr-o puternică tendinţă de autoperfecţionare sau chiar de autocritică. Astăzi poţi echilibra tensiunile ce se pot ivi în relaţia cu şefii sau chiar la domiciliu, în relaţia cu familia, întorcându-ţi privirea spre tine şi îmbunătăţindu-ţi atitudinea.

Balanţa

Pe tine, Luna în Fecioară de astăzi te predispune la introspecţie, izolare şi căutări interioare. Mentalul tău este foarte activ, eşti foarte însetat de cunoaştere şi aloci foarte mult timp studiului. Capacitatea ta de sinteză nu este prea grozavă azi, căci ai tendinţa de te pierde în detalii. Desprinde-te de cărţi şi caută în conştiinţa ta răspunsul sau adevărul pe care îl cauţi.

Scorpion
Luna în Fecioară de astăzi îţi trimite energie în zona anturajului şi prietenilor. Te manifeşti ca un prieten de nădejde, dar ai tendinţa de a lua asupra ta problemele celor din anturaj. Din dorinţa de a te face util sau de a ajuta, poţi presta benevol diverse servicii prietenilor. Generozitatea ta este demnă de admirat, dar aşteaptă să ţi se solicite sprijinul pentru a nu invada.

Săgetător
În ceea ce te priveşte, Luna în Fecioară te provoacă în zona carierei şi a prestigiului social. Eşti foarte exigent, atât cu tine însuţi, cât şi cu ceilalţi oameni cu care relaţionezi. Nici şefii sau autorităţile nu scapă uşor ochiului tău critic. Fii diplomat, împăciuitor şi expune-ţi într-un mod elegant punctul de vedere. Demersurile legale nu sunt favorizate astăzi.

Capricorn
Tu primeşti influenţele Lunii în Fecioară în zona studiilor superioare, a idealurilor şi a principiilor morale. Resimţi o tensiune interioară foarte puternică şi te-ai putea confrunta cu un complex de inferioritate. Poţi simţi nevoia să studiezi tot mai mult pentru că ai convingerea că nu ştii suficient. Odihneşte-te, îngrijeşte-ţi corpul şi încetineşte ritmul vieţii.

Vărsător

Luna în Fecioară de azi se proiectează, în cazul tău, în zona transfomării şi a regenerării. Investeşti multă pasiune dar şi încăpăţânare în relaţia cu persoana iubită. Din păcate, astăzi amândoi aveţi tendinţa de a exagera cu controlul sau impunerea convingerilor personale, ceea ce se poate răsfrânge în mod negativ şi asupra relaţiei aducând înflăcărare nervoasă.

Peşti
Ţie, Luna în Fecioară îţi dinamizează planul relaţional. Studiezi cu mare atenţie oamenii cu care relaţionezi. Ai tendinţa de a judeca sau critica membrii familiei, dar ar fi bine să nu dai curs acestui impuls căci lucrurile pot scăpa de sub control foarte uşor. Nu tolerezi bine autoritatea şi probabil alegi să spui ca ei şi să acţionezi cum consideri de cuviinţă.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic