x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 6 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 6 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Tu esti foarte intuitiv, ai perceptii profunde, esti inclinat spre fantezie si ireal. Nu este o zi favorabila cheltuielor si ar fi bine sa stai departe de magazine pana cand iti vei putea evalua realist nevoile. Evita pe cat posibil consumul de alcool sau substante stupefiante, caci poti pierde foarte usor masura si legatura cu realitatea.

Taur
Imaginatia ta este foarte activa si nu cunoaste limite. Esti predispus la visare, dar si la iluzionare. Asemeni zicalei "Prietenul la nevoie se cunoaste", prin evenimentele care au loc astazi, unele relatii este posibil sa nu treaca testul prieteniei, sa te confrunti cu sentimentul dezamagirii. Fii recunoscator pentru aceasta constientizare si mergi mai departe.

Gemeni
Manifesti o fire izolata, retrasa si iti place sa actionezi departe de ochii lumii. Dispui de o imaginatie bogata, dar ai putea intampina unele dificultati emotionale si nervoase. Comunici intr-un mod cald, artistic, placut si ai putea atinge usor inimile oamenilor, in special in scris. Aloca-ti momente de meditatie, petrecute cu tine insutI, pentru a-ti reincarca bateriile.

Rac
Tu te manifesti original, ingenios si te bucuri de multa popularitate in randul prietenilor tai. Relatia cu persoana iubita nu este chiar stralucita. Manifestati multa pasiune, dar care pare a fi polarizata negativ, sub forma de certuri sau conflict. Drumurile scurte cu masina par la fi la ordinea zilei si ai putea face chiar o iesire la mica distanta de casa.

Leu
In ceea ce te priveste, contextul astral pare sa iti aduca popularitate, bunastare si prosperitate. Te bucuri de sprijinul si bunavointa persoanelor influente, fapt care s-ar putea concretiza si in cresterea castigurilor financiare provenite din munca proprie. Chiar daca se intrevad noi surse de venit, nu exagera cu cheltuielile, pentru a nu intra intr-o criza financiara.

Fecioara
Te bucuri de multa vitalitate, manifesti o fire autoritara, analitica, foarte atenta la detalii si usor critica. Ai mare incredere in tine, esti corect, generos si castigi foarte usor respectul celor din jur. Se poate materializa o calatorie la mare distanta de casa sau chiar in strainatate, care sa fie de bun augur pentru tine, sa iti aduca placere si chiar castiguri.

Balanta
Tu te simti atras de misticism, ocultism si esti dornic sa cercetezi pana in cel mai mic detaliu tot ce este straniu si neobisnuit. Astazi ai putea fi fericitul beneficiar al unor castiguri financiare provenite fie ca urmare a intrarii in posesia unei mosteniri sau de pe urma asocierilor profesionale in care esti implicat. Esti foarte abil in manuirea banilor altora.

Scorpion
Astazi simti nevoia de intovarasire. Cauti si nu iti este greu sa obtii compania cuiva, fie a partenerului de viata, fie a partenerilor din sfera profesionala, fata de care te manifesti foarte matern, cald si protector. Pe de alta parte, prietenii si protectorii nu se lasa mai prejos si abia asteapta sa le soliciti ajutorul. Atragi cu usurinta persoanele care prin pozitia lor te pot sustine.

Sagetator
Pentru tine, ziua de astazi se anunta armonioasa si benefica la locul de munca. Pe de o parte, superiorii ierarhici te apreciaza, te sustin si s-ar putea ivi chiar o promovare profesioanla. Pe de alta parte, colegii si subordonatii sunt muncitori si aveti relatii pasnice, binevoitoare si armonioase, din care aveti de castigat cu totii.

Capricorn
Ziua de astazi se anunta destul de delicata in plan afectiv. Poti avea sentimentul ca nu esti iubit sau dorit de persoana iubita sau de copii. Nu te pripi sa tragi concluzii si pastreaza-ti atitudinea calda si curtenitoare pentru a mentine armonia in casa. Dispui cu greu de creativitatea ta, nu te forta prea tare si lasa lucrurile sa curga natural.

Varsator
Esti foarte preocupat de bani sau mai bine zis de lipsa lor. Evita pe cat posibil cumparaturile, caci ai putea fi risipitor, banii par sa ti se scurga printre degete si nu iti poti evalua just nevoile. Pornind de la neajunsurile materiale, te-ai putea implica intr-o discutie tensionata cu parintii sau cu apropiatii. Nu lua lucrurile personal si invata ceva din aceasta situatie.

Pesti
Tu, astazi, manifesti o fire interiorizata, profund mistica, esti foarte sensibil, fragil, fantezist si aparent lipsit de simt practic. Fratii sau surorile tale pot avea o mare influenta asupra ta. Primeste-le sfaturile si nu le lua in nume de rau, caci ei incearca doar sa te mentina ancorat in realitate. Drumurile cu masina necesita maxima atentie si prudenta.

×