x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 7 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 7 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Feb 2013   •   19:09
Horoscop zilnic, joi 7 februarie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astăzi, Luna traversează zodia Capricornului, implicându-se într-o conjuncţie cu planeta Pluto, ceea ce îţi dă multă forţă, senzitivitate şi capacitatea de a pătrunde cu mintea şi simţirea orice situaţie. Ascultă-ţi şi urmează-ţi intuiţia, în special în ceea ce priveşte cariera sau evoluţia ta în societate. Ai putea intra în posesia unei sume de bani îndelung aşteptate.

Taur
Tranzitul Lunii prin Capricorn ar putea activa în cazul tău dorinţa de studiu, de aprofundare de informaţii şi poate chiar de schimbare a macazului, specializându-te într-un alt domeniu profesional. Cert este că acum conştiinţa ta a evoluat, nu te mai regăseşti în vechile convingeri şi manifeşti respingere faţă de rigiditate, inflexibilitate sau orice stagnează.

Gemeni
Sub influenţa Lunii în Capricorn tu dispui de o intuiţie extraordinară, ai capacitatea de a percepe semnale subtile, de dincolo de planul vizibil. Poţi alege să pui capăt, brusc, poate fără nici un preaviz, unui parteneriat sau unei colaborări cu un client important. Acestea s-ar putea petrece ca urmare a sentimentului că proiectele evoluează lent şi nu mai ai răbdare.

Rac
Stimulat de Luna în Capricorn în zona relaţiilor oficiale, a parteneriatelor, dispui de capacitatea de a percepe într-un mod profund, pătrunzător, oamenii cu care relaţionezi. Poţi distinge intenţiile partenerilor tăi, dar şi valoarea pe care ţi-o dă acea legătură sau colaborare. Ştii foarte bine ce îţi doreşti şi ai putea rupe brusc colaborarea de la actualul loc de muncă.

Leu
În cazul tău, Luna în Capricorn se proiectează în zona muncii şi a rutinei zilnice. Apreciezi un program organizat şi bine structurat, pentru a avea controlul asupra situaţiei şi pentru a face toate treburile la timp. Ai putea întrerupe brusc colaborarea cu un subordonat, datorită unor prejudecăţi sau a diferenţelor de opinie pe care le resimţi ca şi ireconciliabile.

Fecioară
Luna în Capricorn te predispune la seriozitate, reţinere ori răceală în manifestarea sentimentelor, dar îţi poate spori creativitatea, primind acces la resurse interioare nebănuite. Ai putea pierde brusc acces la unele fonduri, fie că este vorba despre sponsorizări sau munca prestată în colaborare.
Deschide-ţi inima, zâmbeşte şi bucură-te de viaţă.

Balanţă
În ceea ce te priveşte, Luna în Capricorn de astăzi se proiectează asupra familiei şi a căminului. Atmosfera de la domiciliu, deşi încărcată cu o energie pătrunzătoare, este în plin proces de reconfigurare...  Numărul membrilor sau structura familiei ar putea suferi schimbări bruşte, fie cineva pleacă sau un alt membru este pe cale să se instaleze.

Scorpion
Ţie, Luna în Capricorn îţi stimulează modul în care gândeşti şi comunici. Manifeşti calităţi de fin psiholog, îţi place să analizezi în profunzime modul în care oamenii gândesc şi se exprimă în comunicare. Nu te uita pe tine din această ecuaţie, căci gândirea sau
răzgândirea te-ar putea domina. Nu fi prea dur cu colegii sau cu subordonaţii, ascultă-i cu răbdare.

Săgetător
Pe tine, Luna în Capricorn te vizează în zona banilor proveniţi din munca proprie, a talentelor, calităţilor dar şi a stimei de sine. Probabil în ultima perioadă ai tot căutat în tine răspunsuri la întrebări existenţiale, încercând să afli care sunt talentele şi calităţile de care poţi dispune, pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa şi pentru a câştiga bani cinstiţi, într-un mod plăcut.

Capricorn
Luna este găzduită astăzi de zodia ta şi te poate determina să te uiţi în oglindă atât fizic, pentru a-ţi evalua aspectul exterior şi impactul sau asupra percepţiei oamenilor, cât şi moral, prin oglindirea ta în caracterul, gesturile sau cuvintele celorlalţi. Tăria şi profunzimea ta morală ar putea fi ştirbite de agresivitate, în special în raport cu familia sau cu apropiaţii.

Vărsător
În ceea ce te priveşte, Luna în Capricorn se proiectează în zona abandonului de sine, a nevoii de iertare sau acceptare. Manifeşti o fire solitară, preferi să petreci cât mai mult timp cu tine însuţi, analizându-ţi gândurile sau trăirile interioare, care sunt foarte puternice, chiar mistuitoare. Ai putea scăpa câteva replici tăioase la adresa celor care te bat la cap.

Peşti

Tu resimţi tranzitul Lunii prin Capricorn în zona prietenilor, a anturajului şi a clientelei. În ceea ce priveşte clientela, ai putea conştientiza astăzi care au fost punctele slabe pe care nu le-ai exploatat în colaborările tale, unde te-ai lăsat dus de nas de alţii în direcţia dorită de ei, fără a-ţi asculta adevărul tău interior. Cineva din anturaj îţi poate cere bani cu împrumut.

________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic