x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 8 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 8 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Aug 2013   •   21:16
Horoscop zilnic, joi 8 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Nicoleta Svârlefus
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Luna în Fecioara îţi stimulează simţul practic, astfel că această zi devine potrivită pentru activităţi care necesită migală, atenţie la detalii, disciplină şi o bună organizare. Poţi finaliza cu succes o lucrare pe care ai tot amânat-o sau obţii rezultate foarte bune la locul de muncă. Mercur intră astăzi în Leu, ceea ce înseamnă că până pe 23 august comunicarea devine mijlocul prin care atragi oamenii în preajma ta, dar şi că te exprimi cu mai multă elocvenţă.

Taur
Astăzi Luna stă în Fecioară şi te face mult mai receptiv la nevoile partenerului sau ale altor oameni dragi din preajmă. Ai tendinţa să abordezi pragmatic orice legătură de suflet şi să-ţi arăţi iubirea prin fapte, mai mult decât prin cuvinte. Mercur intră astăzi în sectorul familiei şi sufletului, dinamizându-l. Mercur în Leu te ajută, până pe 23 august, să te apropii de familie (chiar dacă vor fi şi ciocniri), să te ocupi mai mult de casă, dar şi de hrănirea propriului suflet.

Gemeni
O zi potrivită pentru a te ocupă de treburile casnice pe care le-ai amânat, dar şi pentru îngrijire personală. Poţi avea un cuvânt greu de spus în ce priveşte luarea unor decizii de familie. Pe de altă parte, Mercur se mută în Leu, pe segmentul comunicării, sugerând că urmează o perioada (până pe 23 august) axată pe informare, studiu, călătorii scurte, dinamizare a relaţiei cu mediul înconjurător. Nu e o perioada propice pentru a te concentra pe un singur proiect, ci mai curând pentru a strânge informaţii din sferele de interes.

Rac
Cu Luna în Fecioară, astăzi te simţi în elementul tău, mai ales dacă ţi-ai propus să te ocupi de corespondenţă, de redactarea unor documente, transmiterea unor date sau revizuirea coordonatelor unui proiect. Mercur părăseşte astăzi semnul tău zodiacal şi se mută în Leu, în casa a II-a astrologică. Urmează o perioadă în care te vei axa pe puterea ta de câştig, pe abilităţile şi talentele (mai ales acela de a comunica) care-ţi pot servi la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă. E important să eviţi investiţiile impulsive ori să semnezi acte importante sub presiunea altora.

Leu
De astăzi, Mercur se va afla în semnul tău zodiacal până pe 23 august. În tot acest timp, tendinţa este de a vorbi mai mult despre intenţiile, nevoile, preferinţele tale. De asemenea, te exprimi cu mai multă elocvenţă, ai capacitatea de a folosi puterea cuvintelor pentru a crea realitatea pe care ţi-o doreşti, chiar dacă mai întâmpini şi rezistenţă din partea celor din jur. Astăzi, cu Luna în Fecioară, te poţi ocupa de administrarea judicioasă a resurselor financiare şi materiale.

Fecioara
Luna stă astăzi în zodia ta, făcându-te mai atent la nevoile şi interesele tale. În acest context, poate fi o zi potrivită pentru a-ţi pune în ordine ideile şi intenţiile, pentru a-ţi clarifica poziţia în unele relaţii, luând atitudine fermă şi detaşată. Pe de altă parte, de astăzi, Mercur se va afla în Leu, până pe 23 august. Aceasta este o perioadă propice pentru a te confrunta cu consecinţele unor acţiuni trecute şi a rememora o serie de experienţe care te-au adus în punctul în care te afli. O perioadă bună pentru introspecţie, meditaţie, discreţie.

Balanţă
Intrarea lui Mercur în Leu înseamnă, pentru tine, începutul unei perioade în care să acorzi mai multă atenţie viselor, dorinţelor şi idealurilor tale. Probabil că vei deveni mai sociabil decât în ultimele săptămâni, mai deschis la relaţii noi, mai senin în abordarea tuturor proiectelor în care eşti implicat. În plus, ideile tale originale, îndrăzneţe, vor funcţiona ca o locomotivă pentru cei din jur, însufleţindu-i să te urmeze. Astăzi este, totuşi, o zi bună pentru o pauză de lucru şi de agitaţie, în care să te întrebi ce-ţi doreşti cu adevărat.

Scorpion
O dată cu intrarea lui Mercur în Leu, în zona carierei şi puterii, eşti mult mai concentrat pe a-ţi delimita poziţia în mediul social şi profesional, a-ţi revizui coordonatele şi chiar direcţia de evoluţie în acest sens. Deţii puterea cuvântului, pe care o poţi folosi spre a-ţi face auzite ideile şi a le implementa în mod optim. Acum poţi sintetiza tot ce ai acumulat în ultima perioadă, ca informaţie şi experienţă, pentru a da un sens proaspăt drumului tău profesional.

Săgetător
Pentru tine, intrarea lui Mercur în Leu este o gură de aer proaspăt, după o perioadă destul de apăsătoare. De acum, poţi vedea imaginea de ansamblu cu mai multă uşurinţă, te poţi concentra asupra scopurilor care contează, îţi poţi retuşa filozofia de viaţă, adaptând-o la cine eşti acum. E o perioadă recomandată pentru a-ţi lărgi orizontul, a-ţi creşte nivelul de conştienţă, a-ţi schimba viziunea, şi nu pentru activităţi de rutină.

Capricorn
Luna stă astăzi în Fecioară şi te ajută să aduci claritate în ce priveşte unele obiective, poate chiar să le triezi. De asemenea, este o zi bună pentru a consolida câteva relaţii care-ţi pot fi utile în atingerea scopurilor propuse. În altă ordine de idei, Mercur intră astăzi în Leu, în zona secretelor, tabuu-rilor şi resurselor altora. Urmează o perioadă în care tinzi să te dedici demersurilor de cercetare. Cauţi să afli ce e dincolo de aparenţe, te uiţi după motive, cauze, explicaţii, în contextul unor asocieri şi parteneriate.

Vărsător
Odată intrat în Leu, Mercur înteţeşte comunicarea, mai ales în cadrul parteneriatelor, colaborărilor şi asocierilor. Ai multe idei de împărtăşit, iar acum e momentul să o faci. Până pe 23 august, cât timp Mercur rămâne în Leu, e o perioadă propice pentru a atrage oameni noi în viaţa ta, mai ales tineri. Este, de asemenea, momentul oportun pentru a discuta termenii unor colaborări şi a-ţi revizui imaginea.

Peşti
Pentru tine, o dată cu intrarea lui Mercur în Leu, începe o perioadă ceva mai dinamică în zona muncii şi a stilului de viaţă. Aici e posibil să aduci ceva îmbunătăţiri, până pe 23 august. Dacă vrei să te perfecţionezi într-un domeniu profesional, acum e momentul să faci demersurile necesare. Mercur plasat în acest sector de viaţă aminteşte şi despre rolul important pe care-l are comunicarea în tot ceea ce întreprinzi în această perioadă.


×