x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, joi 9 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, joi 9 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Mai 2013   •   21:52
Horoscop zilnic, joi 9 mai 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 astrolog Nicoleta Svârlefus  
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 
________________________________________






Berbec
Luna se află astăzi în Taur, pregătindu-se pentru aspectul de Lună Nouă care va avea loc în această noapte. Segmentul care primeşte influenţa cea mai puternică este cel al resurselor materiale obţinute prin efort şi munca zilnică. Eşti, aşadar, într-un moment de reevaluare, de analiză a acţiunilor din ultima vreme, cu scopul de a-ţi creşte eficienţa şi beneficiile materiale. Este momentul să explorezi şi să pui la treabă talente pe care le-ai abandonat şi reprimat. Nu e un moment de acţiune concretă, ci de conştientizare şi revelare a unei căi noi.

Taur
De ceva vreme, planetele prezente în zodia ta te îndeamnă să te concentrezi asupra propriilor nevoi, aspiraţii şi interese. Eşti într-un moment important al vieţii tale, simţi că e necesară o schimbare substanţială de direcţie, ai nevoie de puncte de reper noi. În aceste zile, cu atât mai mult, eşti nevoit să te observi, să revezi fragmente din trecut şi să fii receptiv pentru a vedea şi îmbrăţişa noile posibilităţi de evoluţie şi dezvoltare care se ivesc acum. Alegerile pe care le vei face în următoarele zile vor viza atitudinea, convingerile, percepţia, stilul de viaţă, abordarea diferită a unor relaţii.

Gemeni
Tu eşti invitat să te ocupi de sufletul tău. Buchetul planetar din Taur, căruia i se alătură astăzi şi Luna, îndeamnă la discreţie, introspecţie, atenţie acordată emoţiilor reprimate şi dorinţelor înnăbuşite. În aceste zile, poţi avea revelaţii preţioase, poţi vindeca răni vechi, dacă îţi oferi intimitatea de care ai nevoie şi eşti dispus să priveşti către interior, având credinţa că acolo se află cauza tuturor lucrurilor şi rezultatelor prezente în viaţa ta. Cu alte cuvinte, e timpul să încetezi să te victimizezi şi să regăseşti puterea interioară de a genera schimbările dorite.

Rac
Totul pare să aibă legătură, în această perioadă, cu relaţiile, grupurile, cluburile, asociaţiile sau proiectele care se cer triate. Dacă eşti atent la experienţele acestor zile, la mesajele primite, dar mai ales la ceea ce simţi legat de toate acestea, vei şti foarte clar cu cine să mergi mai departe, cu cine să te aliezi şi pe cine să laşi în urmă. Poate şi unele idei/proiecte e necesar să fie lăsate deoparte, pentru a urma o direcţie mai clară şi adecvată. Reapar oameni din trecut, se reiterează idei şi proiecte mai vechi, însă într-o lumină nouă. Nu e momentul să iei decizii ferme, să dai răspunsuri finale sau să acţionezi, ci deocamdată e de ajuns să fii prezent şi atent la ce simţi.

Leu
Zona carierei primeşte o infuzie energetică puternică, de la numeroasele planete aflate acum în Taur. Probabil te afli într-un moment de cotitură din acest punct de vedere şi, chiar dacă nu-ţi e încă foarte clar ce direcţie, formă sau cale vei îmbrăţişa, ai răbdare şi aşteaptă să ţi se arate. E bine de ştiut că orice experienţă este valoroasă acum, orice mesaj care ajunge la tine are un rol important şi orice propunere merită luată în seamă. Începând de astăzi, Venus se mută în Gemeni, în zona prietenilor şi relaţiilor sociale. Urmează o perioadă în care te vei expune mai mult şi vei accesa mai uşor oportunităţi, oameni, informaţii.

Fecioară
Pentru tine, ultima perioadă a fost una de învăţare, asimilare, evoluţie în toate sensurile, dar mai ales în sens spiritual şi profesional. Acum, toată cunoaşterea acumulată începe să se cristalizeze, pentru a putea fi folosită la modul concret şi practic. Astăzi, de exemplu, poţi înţelege ce e necesar să mai înveţi, dar şi ce convingeri e nevoie să schimbi, pentru a obţine rezultate palpabile. Intrarea lui Venus în Gemeni, în zona carierei, îţi va facilita unele demersuri profesionale, va îndulci relaţiile cu şefii şi cu autorităţile, va aduce mici ocazii de ascensiune şi recunoaştere.

Balanţa
Lecţia cea mai valoroasă a acestei perioade şi acestei zile este aceea a receptivităţii şi acceptării. Chiar dacă tinzi, de regulă, să te bazezi numai pe tine şi pe ceea ce poţi tu face, de data aceasta e nevoie să înveţi să primeşti sprijin, daruri, favoruri. Această lecţie îţi apare sub diverse forme şi experienţe, iar dacă eşti atent, vei vedea binecuvântările din ele. Pe de altă parte, te simţi ca într-o intersecţie, pe punctul de a alege direcţia de mers, în ce priveşte unele asocieri şi parteneriate. Intrarea lui Venus în Gemeni este de bun augur pentru tine, susţinându-te în demersurile juridice sau cele legate de călătorii şi străinătate.

Scorpion
Gândul care te frecventează cel mai des în aceste zile, s-ar putea să fie “am mai văzut filmul asta”. Vrei, nu vrei, te reîntâlneşti cu oameni şi situaţii din trecut, revezi fragmente din viaţa de până acum, tocmai pentru a căpăta o perspectivă nouă, îmbogăţită, asupra situaţiei curente. Relaţiile şi oamenii cu care interacţionezi sunt oglinzile fidele, în care poţi vedea ce e de schimbat sau de păstrat. Atenţie, însă, la tendinţa de a te privi prin filtrele altora. Tu nu eşti cum te văd alţii, ci cum te vezi tu prin ceea ce-ţi arată ei. Intrarea lui Venus în Gemeni îţi poate aduce, în următoarea perioadă, acces la beneficii materiale şi informaţii preţioase.

Săgetător
Lună se alătură ”alaiului” planetar din Taur, activând zona muncii, responsabilităţilor zilnice, sănătăţii şi stilului de viaţă în general. Treci printr-o perioadă de schimbare a priorităţilor, de reaşezare a valorilor. E posibil să te reîntâlneşti cu situaţii vechi, cu contexte profesionale repetitive şi cu colaboratori din trecut. Acolo unde lucrurile au fost prea mult timp tărăgănate sau au înaintat cu greu, acum e nevoie să se producă o schimbare. Dacă nu ţi-e clară încă direcţia nouă, nu-i nimic, doar aşteaptă să ţi se reveleze. Venus în Gemeni înseamnă, pentru tine, oportunităţi de colaborare noi şi o armonizare a relaţiilor, de aici încolo.

Capricorn
În cazul tău, schimbările inerente ale acestei perioade vizează relaţia sentimentală, creativitatea, relaţia cu copiii şi cu persoanele tinere în general. Este un moment de revizuire a relaţiei afective, de trecere într-o nouă etapă, cu o nouă abordare şi o atitudine ceva mai practică. De asemenea, e timpul să triezi nişte proiecte, să le păstrezi doar pe cele care te bucură şi te stimulează la nivel creativ. În altă ordine de idei, unii nativi Capricorn se pot decide în privinţa aducerii pe lume a unui copil. Venus se va afla, de astăzi, în Gemeni, în casa muncii, relaxând acest domeniu de viaţă.

Vărsător
E posibil ca revelaţiile cele mai preţioase ale acestor zile să fie legate de familie şi de o abordare neconstructivă şi nepractică, în care ai persistat multă vreme, vizavi de aceasta. Prin reevaluarea şi vindecarea unor experienţe din trecut, poate chiar din vremea copilăriei, ai ocazia de a transforma relaţiile de familie prezente. Şi, cel mai important, ai oportunitatea de a te împăca cu alegerile tale de până acum şi a te detaşa de anumite convingeri rigide, eliberându-te şi lăsând loc pentru alegeri mult mai practice şi benefice pentru toată lumea.

Peşti
E timpul să spui ce ai de spus, să-ţi susţii cauza şi să te manifeşti în mod autentic. Dacă până acum ai ascuns informaţii, ţi-ai reprimat intenţiile şi ţi-ai înghiţit cuvintele, în anumite relaţii, e timpul să transformi ceva în comunicarea şi relaţionarea cu ceilalţi. De capacitatea de a te deschide şi a comunica direct şi concis depinde succesul unor proiecte. Mai exact, acum e nevoie de claritate, deschidere şi simt practic. În plus, e în avantajul tău să îmbrăţişezi noile posibilităţi de învăţare şi creştere care apar, şi să fii atent la mesajele primite prin intermediul anturajului apropiat.



________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic