x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 05 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 05 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

04 Aug 2013   •   19:06
Horoscop zilnic, luni 05 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________


Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce dorinţa de a sta acasă, în mijlocul celor dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea fii prudent. Discuţiile cu membrii familiei te pot necăji, însă evită implicarea emoţională şi fii mai realist. Se conturează schimbări importante vizavi de tot ce ţine de spaţiul locativ, dar şi de modul de relaţionare cu familia. După-amiază ieşi în oraş cu cineva drag sau hoinăreşte prin locurile preferate. Îngrijeşte-ţi în permanenţă sănătatea!

Taur
Se conturează întâlniri şi discuţii cu cei apropiaţi. Primeşti multe informaţii, însă nu toate îţi sunt de folos. Bine ar fi să te îndepărtezi de unele persoane din anturajul tău, pentru că îţi pun beţe în roate şi profită de pe urma ta. Foarte uşor îţi sare muştarul, însă cu puţin efort te poţi controla. Energia mentală de care dispui acum ar fi bine să o canalizezi către un studiu aprofundat necesar dezvoltării tale personale. Dacă eşti nevoit să călătoreşti, ia-ţi toate măsurile de precauţie!

Gemeni
Ziua anunţă cheltuieli mai mult sau mai puţin fondate. Chibzuieşte-ţi resursele materiale şi evită cheltuielile de anvergură. Poţi primi cadouri mărunte sau bani în urma muncii depuse la serviciu. Adăposteşte-ţi cu grijă banii şi bunurile în locuri sigure. Perioada favorizează furturile, delapidările şi toate tipurile de neînţelegeri legate de documente financiare. Energia vitală fluctuează mult şi de aici şi stările tale de spirit. Evită conflictele cu ceilalţi şi fii mai discret.

Rac
Eşti emotiv, plin de toane şi cu greu poţi relaţiona cu ceilalţi. Ar fi bine să îţi dozezi eforturile şi să te ocupi doar de treburile uşoare. Evită astăzi demararea unor activităţi noi, pentru că rezultatele vor fi departe de aşteptările tale. Sunt momente favorabile pentru a te gândi la noi planuri de viaţă, în care să ai învedere şi personaje noi. Corpul fizic îţi este vulnerabil, de aceea ai nevoie de odihnă, îngrijiri speciale şi mai mult somn.

Leu
Astrele îţi recomandă linişte, singurătate şi meditaţii în locuri sfinte. În continuare, sănătatea îţi dă bătăi de cap, de aceea fii prudent. Sunt posibile dereglări ale somnului şi ale percepţiei realităţii înconjurătoare, însă sunt doar momente pasagere. Dacă este posibil, ia-ţi o minivacanţă şi evită spaţiile aglomerate. Gândurile îţi zboară la scenarii mai mult sau mai puţin fondate, mai ales în ceea ce îi priveşte pe cei apropiaţi. De reţinut că mintea îţi joacă feste deocamdată!

Fecioara
Ziua îţi pune acentul pe relaţiile cu prietenii şi protectorii. Există multe neconcordanţe între ce îţi doreşti tu de la aceştia şi ce ţi se oferă. Deocamdată, toate persoanele din preajma ta au alte interese vizavi de tine. Despre prieteni, prietenie şi protectorat nici nu poate fi vorba în adevăratul sens al cuvintelor. După-amiază, rezervă-ţi momente de relaxare fie printr-o plimbare, fie lecturând o carte bună sau vizionând un film amuzant.

Balanţă
Sunt posibile altercaţii cu şefii sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale. Atenţie că se pot croi conflicte pe termen lung şi nu este de dorit. Imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit tot pe termen lung. De aceea, controlează-ţi stările şi evită pe cât posibil discursurile publice şi spaţiile aglomerate. Este adevărat că ideile şi propunerile tale profesionale sunt bune şi cu bătaie lungă, însă ceilalţi nu sunt încă pregătiţi pentru ele. Dozează-ţi eforturile şi fii mai înţelegător!

Scorpion
Eşti tentat să pleci într-o călătorie îndepărtată sau să te înscrii la studii pe termen lung. Sunt momente neprielnice pentru aceste demersuri, de aceea fă un pas înapoi şi mai gândeşte-te. Este adevărat că dorul de ducă este la cote înalte, însă ar fi bine să mai amâni măcar câteva zile, că poate îţi trece. Pe de altă parte, dacă ai de susţinut examene sau probe necesare domeniului profesional, se recomandă prudenţă, discernământ şi o bună pregătire de specialitate.

Săgetător
S-ar putea să fie nevoie să achiţi o sumă de bani de pe urma acţiunilor partenerului de viaţă sau de afaceri. Nemulţumirile tale vizavi de banii şi bunurile pe care le deţii în comun cu alţii sunt la cote mari şi de aici foarte uşor te poţi certa cu aceştia. Bine ar fi să ţii o evidenţă strictă a capitolului financiar şi să cheltuieşti atât cât ai nevoie. După-amiază, desprinde-te de tumultul cotidian şi relaxează-te printr-un hobby sau o discuţie amicală cu cineva drag.

Capricorn
Relaţiile parteneriale sunt disonante. Ceilalţi lansează către tine tot felul de provocări, însă şi tu eşti prea recalcitrant. Bine ar fi să eviţi discuţiile contradictorii şi replicile tăioase. Este posibil să se rupă multe colaborări în această perioadă, dar aşa este mai bine. În cazul unui partener de viaţă se poate aduce în discuţie o separare temporară, dar şi un divorţ definitiv. Relaxează-te şi lasă lucrurile să se petreacă aşa cum doreşte universul.

Vărsător
O zi cu multe contradicţii în sfera profesională. Colegii îţi pun piedici serioase în activităţi, de aceea fii prudent şi bazează-te doar pe forţele tale. Nici şefii nu te susţin, ba mai mult te împovărează cu noi îndatoriri. Selectează priorităţile şi ocupă-te astăzi mai mult de treburi de rutină. În continuare, se recomandă o atenţie deosebite la sănătatea întregului organism. În această perioadă pot fi frecvente consultaţiile sau analizele medicale.

Peşti
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii cunosc suişuri şi coborâşuri sau una caldă, una rece. Recomandabil ar fi să te detaşezi de cei dragi, să îi laşi să îşi vadă de ale lor, iar tu să îţi orientezi eforturile către un hobby. Gândeşte-te serios să abordezi constant un domeniu care îţi pune în valoare talentele native şi care îţi face plăcere. Asta pentru că nici cu gândul nu gândeşti, când acest domeniu se va transforma într-un veritabil loc de muncă.





×