x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 1 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 1 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Sep 2012   •   15:55
Horoscop zilnic, luni 1 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Astazi, Luna este gazduita de semnul tau zodiacal si te predispune la impulsivitate si actiuni in forta. Relatia cu partenerii oficiali este incordata si ai tendinta de a-ti impune punctul de vedere. Nu este o zi favorabila demersurilor legale sau semnarii de contracte. Nu exagera cu distractiile, alcoolul sau alte substante care ar putea provoca dependente.

Taur
Pe tine, Luna in Berbec te predispune la izolare si introspectie. La locul de munca te manifesti cu raceala, scepticism si rigiditate. Relatia cu colegii de munca sau cu subordonatii este destul de incordata, intrucat ai tendinta de a pune prea mare presiune pe ceilalti. Pe seara te-ai putea delecta vizionand un film sau un spectacol impreuna cu prietenii.

Gemeni
In cazul tau, Luna in Berbec iti activeaza zona activitatilor sociale. In deciziile profesionale pe care le iei astazi ai tendinta de a fi subiectiv si de a te lasa ghidat de intuitie. Ia in calcul toate aspectele, fii pragmatic, fa uz si de ratiune, pentru a nu constata mai tarziu ca ai facut alegeri nerealiste. Daca pleci la drum cu masina, se recomanda sa fii prudent in trafic.

Rac
Tu primesti influenta Lunii in Berbec in zona carierei si a puterii. Esti foarte ambitios, ti se pot deschide noi culoare de evolutie profesionala si, implicit, de castig financiar din munca proprie. La locul de munca ai nevoie de autonomie si de libertate. Nu te pripi sa actionezi, fii creativ in tot ce intreprinzi, aloca-ti timp sa te reculegi sau pentru mici placeri.

Leu
In ceea ce te priveste, Luna in Berbec se proiecteaza in zona filosofiei de viata si a constiintei. Esti bland si generos cu prietenii sau cu cei din grupul din care faci parte. Manifesti bun-simt si o buna intelegere a situatiilor de viata. Iti folosesti capacitatile intelectuale pentru a impartasi din experienta ta de viata si te implici in activitati umanitare.

Fecioara
Tie, Luna in Berbec iti activeaza zona transformarii si a regenerarii. Astazi iti sta mintea la bani si afaceri. Ai putea alege sa initiezi noi asocieri sau colaborari, dar in care sa iti pastrezi o oarecare doza de libertate. Te bucuri de sprijinul si de sutinerea unor persoane influente, cu o buna pozitie sociala sau materiala. Treci la actiune, oricat de practic sau precaut simti sa fii.

Balanta
Relatiile si parteneriatele tale sunt stimulate astazi de Luna in Berbec. Dincolo de orice, ai nevoie de intovarasire, de un partener care sa tina pasul cu tine. Tu preferi compania oamenilor activi, competitivi si iubitori de libertate. Adori calatoriile si miscarea in aer liber. Dispui de un simt al umorului extraordinar si esti foarte comunicativ.

Scorpion
In cazul tau, Luna in Berbec se proiecteaza in zona muncii si a sanatatii. Astazi, sloganul tau pare sa fie "cine se trezeste de dimineata departe ajunge". Esti matinal, pornesti ziua in forta si iti place sa iti faci singur programul de lucru. Nu te impaci bine cu activitatile de rutina, care ti-ar putea genera chiar dureri de cap, la modul propriu.

Sagetator
Tie, Luna in Berbec iti activeaza zona iubirii si a creativitatii. Adori spontaneitatea si jocurile. Ai putea demara un proiect original si creativ, dar esti usor influentabil de parerea si validarea celor din anturaj. Fii curajos, asculta-ti inima si alege compania oamenilor care te inspira, te sustin si te echilibreaza. Relatiile cu strainii sau strainatatea sunt favorabile.

Capricorn
In ceea ce te priveste, Luna in Berbec se proiecteaza in zona intimitatii si a familiei. Ai nevoie de libertate din partea familiei sau a apropiatilor si actionezi conform propriei vointe. La locul de munca tolerezi cu greu autoritatea sefilor, iti place sa preiei conducerea. Fii receptiv, primeste sprijinul si aprecierea colaboratorilor, si ai putea avea de castigat.

Varsator
In cazul tau, Luna in Berbec se proiecteaza in zona comunicarii si a studiilor. Astazi esti un vorbitor ager, iti place sa dai tonul unor discutii pe teme dintre cele mai variate. Poti avea succes in cadrul negocierilor la care participi, datorita loialitatii si modestiei pe care le inspiri. Evita conflictele cu fratii sau cu vecinii pe teme religioase sau despre moralitate.

Pesti
Luna in Berbec iti activeaza zona banilor obtinuti prin munca proprie. Tu manifesti o puternica nevoie de siguranta financiara si te-ai putea simti foarte atasat de posesiunile tale materiale. Lasa banii sa circule, cheltuieste-i cu drag si responsabilitate, caci s-ar putea ivi unele cheltuieli neprevazute. Nu te victimiza, oricare ar fi greutatile pe care le ai de infruntat.

×
Subiecte în articol: horoscop