x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 10 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 10 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Mar 2014   •   00:01
Horoscop zilnic, luni 10 martie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Gandurile si eforturile tale sunt concentrate astazi numai spre casa si familie. Se contureaza multe schimbari importante in sectorul domestic si intr-adevar trebuie sa fii foarte prudent si prezent in tot ce se petrece acolo. Insa, faptul ca esti introvertit in ultima perioada si relationezi dificil cu toata lumea iti creaza neplaceri la toate nivelele. Discutiile de taina la care participi astazi iti vor aduce informatii pretioase legate de rude si patrimoniu familial. Pe de alta parte, dupa-amiaza iti sunt favorizate treburile gospodaresti de rutina.

Taur
Relatiile cu anturajul apropiat sunt la cote inalte. Discutii, intalniri, mesaje, aranjamente si angajamente pentru actiuni comune viitoare, toate acestea te prind intr-un carusel greu de oprit, dar chiar si de inteles. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote mari, de aceea controleaza-ti starile. Evita sa te implici in treburile altora sau sa iti incarci memoria cu problemele lor. S-ar putea sa fie nevoie sa iti completezi studiile. Insa, daca deja esti implicat in vreo forma de instruire va fi nevoie sa sustii probe sau sa inveti suplimentar.

Gemeni
Astazi se pare ca iti cresc veniturile, fie de pe urma activitatii profesionale pe care o desfasori la un serviciu oficial, fie pur si simplu cineva apropiat iti face cadou o suma de bani sau alte bunuri valoroase. La orizont se intrezaresc posibilitati de castig dintr-o activitate noua la un loc de munca, dar si schimbarea conditiilor de lucru. Tendinta de a cheltui mai mult decat trebuie este la cote mari. Evita planurile de investitii si cumparaturile nefolositoare. Energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile.

Rac
Minunate sunt apele in care te scalzi astazi. Ai forta, chef de viata si mai ales se deschid in fata ta variante noi de imbunatatire a vietii. Sunt momente excelente pentru a reevalua planurile pe care le ai, dar și pentru a concepe altele noi. Pe de alta parte ar fi bine sa umbli si la remodelarea personalitatii tale, renuntand la obiceriurile, conceptiile sau directiile de viata care nu ti se mai potrivesc. Dupa-amiaza, rasfata-te cu o sedinta de masaj, de sauna, cu un tratament de ingrijire corporala sau hoinareste prin magazinele preferate alaturi de cineva drag. 

Leu
Foarte greu esti de scos din ale tale. Se pare ca astazi te poti concentra doar pe treburile tale, nepasandu-ti de ceea ce se petrece in afara fiintei tale. Totusi sunt momente bune pentru a te gandi serios si pe indelete la ceea ce vrei sa faci cu viata ta. De retinut ca iti vin idei bune, chiar beneficiezi de inspiratie divina la grade inalte, asa incat fii pe faza. Unele afectiuni legate de sistemul digestiv si osos se pot accentua. De evitat, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihneste-te si nu forta nota in nici o privinta.

Fecioara
Esti inconjurat de prieteni si de persoane care mai de care mai protectoare. Sustinerea de care beneficiezi din partea acestor persoane iti va aduce multa incredere in fortele tale si o mare dorinta de a te implica in proiecte comune de anvergura. Totusi, astazi emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate. Posibile neplaceri pot aparea de la banii si bunurile comune cu altii, mai ales daca implicarea in activitati alaturi de acestia implica si resurse materiale. Evita deciziile de orice fel sau semnarea documentelor care te implica pe termen lung.

Balanta
Reflectoarele scenei profesionale pe care activezi sunt atintite asupra ta intreaga zi. Se intrezaresc intalniri si dialoguri importante cu sefii sau cu reprezentantii unor instituii oficiale, dar si colegii te provoaca pe diverse teme profesionale. Va fi nevoie sa vorbesti, sa iti explici felul in care muncesti, deciziile, ba se pot relua unele discutii mai vechi legate de activitati desfasurate in trecut. Fii prudent, vorbeste atat cat este nevoie si asculta si ceea ce iti spun ceilalti. 

Scorpion
Relatiile cu strainatatea sunt la ordinea zilei. Iti sunt favorizate demersurile pentru calatorii indepartate, fie de agrement, fie de studii. Tot ce are legatura cu aceste subiecte va capata o alta coloratura, in sensul ca ti se deschid posibilitati deosebite de a-ti largi orizontul cunoasterii si de a intalni oameni experimentati in ale vietii. Pe de alta parte, apropierea de domeniile artei iti poate aduce liniste si rafinare sufleteasca. Dupa-amiaza, invita-i pe cei dragi la un spectacol de teatru, de muzica sau intr-o vizita la o expozitie de arta. 

Sagetator
Debutul saptamanii iti aduce noutati la capitolul financiar. Este vorba despre resursele materiale pe cale le folosesti si administrezi in comun cu altii. Pe de o parte este nevoie sa iti achiti facturile restante, datoriile sau sa te ocupi de documentele specifice mostenirilor sau partajelor. Insa, pe de alta parte se contureaza posibilitati noi de castig de la si prin altii. Deocamdata evita speculatiile, cheltuielile nefondate sau planurile de investitii. Dupa-amiaza, sfatuieste-te cu cei dragi in ceea ce priveste imbunatatirea patrimoniului familiei. 

Capricorn
Relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sunt puse sub lupa. Tendinta de a respinge tot ce vine din partea altora este la cote mari si iti poate dauna mult. Reconfigurarile de pozitie si de activitate sunt  frecvente, de aceea fii prudent. Toate colaborarile vechi sunt pe cale sa se destrame. Se face loc in viata ta pentru altele noi si mult mai folositoare tie in etapa de viata in care te afli. Insa trebuie sa vii si tu in intampinarea acestor lucruri. Deschide-te catre oameni si situatii noi.

Varsator
Saptamana incepe cu multa forfota la serviciu. Se pare ca astazi ti-ai propus mult prea multe treburi, fata decat poti duce. Evita sa iti canalizezi toate eforturile doar catre locul de munca, deoarece risti sa ai neplaceri legate de sanatate. Organismul iti este vulnerabil in special pe segmentele aparatului digestiv. Se recomanda dozarea eforturilor, o dieta potrivita si multa odihna. Remediile naturiste te pot ajuta mai mult decat cele alopate, insa in cazurile care nu suporta amanare apeleaza la specialisti in sanatate.

Pesti

Chiar de la inceputul saptamanii este rost de distractii si aventuri. Se pare ca atentia si eforturile tale sunt canalizate spre relatiile sentimentale, dar si spre cele cu copiii. Totusi, deocamdata exista multa instabilitate si subiectivism in aceste relatii. Farmecul pe care il exerciti asupra celorlalti, fara sa iti dai seama, va strange in jurul tau multi admiratori de sex opus. Insa nu forta nota si evita frivolitatile. Dupa-amiaza relaxeaza-te cu un hobby sau la o agapa alaturi de cei dragi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×