x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 11 august 2014. Racii pot primi o sumă de bani de pe urma colaborărilor

Horoscop zilnic, luni 11 august 2014. Racii pot primi o sumă de bani de pe urma colaborărilor

10 Aug 2014   •   20:08
Horoscop zilnic, luni 11 august 2014. Racii pot primi o sumă de bani de pe urma colaborărilor
Berbec
Ziua este potrivita pentru discretie, odihna si discutii tainice cu un membru al familiei, de care te simti tu mai apropiat. Starile de spirit sunt fluctuante, fiind mai dificil sa relationezi cu multa lume sau sa depui eforturi prea mari. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, dar odihna, baile de soare, de apa te pot ajuta suficient.

Taur
Relatiile cu prietenii sau protectorii te provoaca mult astazi. Este posibil sa primesti sfaturi deosebite legate de sectorul profesional in care activezi. Ar fi bine sa tii cont de ele. Chiar daca esti nemultumit de ce ti se spune si esti tentat sa actionezi doar cum crezi tu de cuviinta, macar din cand in cand asculta si de altii.

Gemeni
Ziua iti deschide noi orizonturi mentale. Asta inseamana ca foarte usor iti poti schimba ideile preconcepute, invechite sau cele care pur si simplu nu iti mai sunt de folos. Cineva din domeniul profesional in care activezi te poate ajuta in acest sens. Dupa-amiaza ar fi bine sa te delectezi cu o piesa de teatru sau cu un film bun.

Rac
Apar castiguri materiale de la si prin altii. Posibil sa primesti o suma de bani de pe urma unei colaborari sau partenerul de viata, o ruda iti vor oferi sprijin material nesperat. Deocamdata, cea mai sensibila zona a vietii tale este capitolul financiar, in special veniturile obtinute din munca proprie. Totusi ai incredere ca universul vegheaza atent asupra ta si te ajuta la momentul potrivit.

Leu
Sunt momente bune de a rezolva chestiuni parteneriale, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii profesionali. Este bine sa te gandesti serios alaturi de cine vrei sa mergi mai departe. Pentru ca esti intr-un proces de schimbare majora, inceput de curand, putin probabil sa iti mai placa ce ai trait pana acum. De aceea, mobilizeaza-te si reorganizeaza-ti toate relatiile.

Fecioara
Ziua debuteaza cu multa activitate de rutina fie la serviciu, fie acasa, alaturi de cei dragi. Relatiile profesionale sunt umbrite si poti avea senzatia ca ceva se petrece in umbra ta, dar nu poti depista despre ce este vorba. Este un fel de repliere a tot ceea ce ai trait pana acum in sfera profesionala. Insa poate fi vorba chiar de o schimbare radicala in acest segment de viata si activitate.

Balanta
Relatiile sentimentale si cele cu copiii te provoaca mult. Se pare ca ori persoana iubita, ori copiii iti vor reprosa faptul ca nu le oferi mai multa afectiune sau sustinere materiala. Ar fi bine sa pui o limita clara pana la care sa le permiti accesul la resursele tale energetice, afective si materiale. Detaseaza-te de mofturile lor si iesi la o plimbare in aer liber cu prietenii.

Scorpion
In prima parte a zilei, ecourile evenimentelor familiale petrecute zilele trecute iti rasuna in suflet, ajutandu-te sa te lamuresti pe deplin vizavi de orice situatie din sanul familiei. Tu esti de fapt artizanul a tot ceea ce se intampla in casa si familia ta. Detaseaza-te de sectorul domestic si orienteaza-ti eforturile spre persoana iubita sau copii.

Sagetator
Inceputul saptamanii te prinde pe drumuri, fie ca te intorci acasa din weekend, fie ca pleci intr-o noua vacanta. Fii prudent si evita graba, discutiile contradictorii sau sfaturile gratuite oferite celorlalti. A doua parte a zilei iti aduce dorinta de a sta casa, printre membrii familiei. Îti sunt favorizate activitatile domestice, vizitele la rude si depanarea amintirilor din copilarie.

Capricorn
Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, fie in vizita la rude sau prieteni, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Se recomanda prudenta in toate activitatile intreprinse astazi, deoarece gandirea si comunicarea iti sunt umbrite. Evita spatiile aglomerate, discursurile lungi sau promisiunile. Cheltuielile sunt la cote prea mari, asa incat ar fi bine sa le reduci la strictul necesar.

Varsator
Astazi ti se rotunjesc veniturile din activitatea profesionala desfasurata. Insa exista multa confuzie, iluzie si dezamagire vizavi de ceea ce primesti in raport cu munca, eforturile depuse. Si totusi oricat ai fi de nemultumit de banii obtinuti depune toate eforturile sa muncesti cinstit si sa iti folosesti resursele materiale cu discernamant.

Pesti
Contextul astral de astazi te predispune la introspectie si detasare de tumultul cotidian. Energia vitala este la cote minime, de aceea fii prudent si ocupa-te doar de treburi usoare. Spre dupa-amiaza te vei simti mai bine, revenindu-ti cheful de viata si increderea in tine. Ceilalti se vor bucura de farmecul tau, dar si de snoavele pe care le vei depana cu placere. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 


________________________________________


Citeste si
Femeile SEXY ale zodiacului
Se teme nora de limba soacrei? Ce zic astrele despre cum se vor împăca? Citește Zodiacul noră-soacră!
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Horoscopul lui Pinocchio. Cum (ne) mint barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut
HOROSCOPUL VACANȚELOR 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
Horoscop... 2 în 1. Cum decurge relația între doi parteneri născuți în aceeași zodie?
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop