x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 12 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 12 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

11 Aug 2013   •   16:17
Horoscop zilnic, luni 12 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro 

_____________________

Berbec
Prima parte a zilei îţi poate aduce niscai altercaţii cu partenerul de viaţă sau colaboratorii. Totuşi evită pe cât posibil să discuţi aspecte importante ale vieţii de cuplu sau ale activităţii pe care o desfăşori în comun cu alţii, pentru că suportul astral de astăzi te va predispune la răsturnări de situaţie sau răzgândiri peste câteva zile. Pe de altă parte, eşti foarte recalcitrant. Ceea ce insinuezi la ceilalţi, de fapt, este propria ta oglindă. După-amiază, răsfaţă-i pe cei dragi cu o cină amuzantă.

Taur
Săptămâna începe cu multă activitate la serviciu sau cu treburile de rutină ale casei. Recomandabil este să te ocupi doar de activităţile uşoare, mai puţin importante. Pe de altă parte, reorganizează-ţi programul zilnic, astfel încât să beneficiezi şi de momente de relaxare sau îngrijiri necesare trupului şi sufletului tău. Îţi sunt favorizate diaogurile cu medicii sau cu specialiştii în terapii neconvenţionale, dar fii circumspect vizavi de informaţiile primite de la aceştia deocamdată.

Gemeni
Gândurile ţi-ar putea fi atrase astăzi de relaţile sentimentale în care eşti implicat. Fie că este vorba despre copii, fie despre un iubit sau o iubită, ai dori mai multă afecţiune şi atenţie din partea acestora. Detaşează-te de aceştia, pentru că eşti destul de subiectiv şi poţi trage concluzii greşite. Contextul astral îţi favorizează mai mult activităţile recreative gen hobby, alături de persoane care împărtăşesc aceleaşi pasiuni ca şi tine. Însă stai departe de jocurile de noroc sau de petrecerile frivole.

Rac
Astrele te sfătuiesc să stai mai mult pe acasă, alături de cei dragi sau să te ocupi de treburile domestice. Totuşi evită să faci schimbări de anvergură legate de casă, deoarece s-ar putea să te răzgândeşti curând. Sunt posibile mici altercaţii cu membrii familiei, pentru că interesale tale diferă de cele ale lor. Cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să găseşti o cale de mijloc pentru toată lumea. Pe seară, pregăteşte o masă festivă pentru cei dragi.

Leu
Astăzi îţi ies la iveală înclinaţiile pentru studiu şi activităţi intelectuale. Nevoia de comunicare este la cote înalte, însă fii prudent. Îţi sunt favorizate mai mult dialogurile pe teme financiare şi cele care vizează activităţile profesionale. Mentalul îţi este vulnerabil, de aceea recomandabil este să asculţi mai mult decât să vorbeşti. După-amiază s-ar putea să mergi în vizită la cineva apropiat sau să îţi programezi călătorii de agrement.

Fecioara
Fluctuaţiile financiare legate de veniturile obţinute în urmă activităţii desfăşurate la serviciu te pot necăji mult astăzi. Sunt momente pasagere, însă este adevărat că trebuie să te bazezi mai mult pe salariul tău deocamdată. Chibzuieşte-ţi atent fiecare cumpărătură şi te vei descurca excelent. Pe de altă parte, ar fi bine să îţi găseşti echilibrul interior prin activităţi dragi sufletului tău. De exemplu mergi la un salon de înfrumuseţare sau la un masaj de întreţinere corporală.

Balanţă
Astăzi eşti foarte schimbător şi cu mare uşurinţă treci de la o stare de spirit la alta. Ţi-ai dori cu totul altceva în viaţa ta însă, mai întâi pune-ţi în ordine gândurile şi dorinţele. Scrie un plan de viitor legat de tot ce îţi doreşti. Ar trebui să ai în vedere faptul că toate depind doar de atitudinea ta şi de modul în care te raportezi la lume şi viaţă. După-amiază vizitează o expoziţie de artă sau stai la taifas cu un prieten drag. Multe informaţii interesante poţi afla!

Scorpion
Contextul astral de astăzi te predispune la dorinţa de singurătate şi la discuţii de taină. Dozează-ţi eforturile şi rezervă-ţi momente de odihnă şi recreere în aer liber. Un prieten apropiat îţi poate oferi informaţii folositoare despre domeniul profesional în care activezi. Deocamdată reţine tot ce afli, dar lasă deciziile majore sau acţiunea pentru următoarele zile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal, având nevoie de îngrijiri adecvate.

Săgetător
Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu prietenii sau cu persoanele care te susţin în domeniul profesional. Ar fi bine să fii mai rezervat faţă de aceştia deocamdată, pentru că nu toţi îţi sunt aşa de loiali pe cât pare. Evită să îţi divulgi secretele sau să îţi dai cu părerea vizavi de subiecte sociale şi de interes comun. Fii mai selectiv cu anturajul tău şi, dacă este cazul, desprinde-te de persoanele care nu mai corespund sufletului tău.

Capricorn
Domeniul profesional îţi atrage atenţia. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii, însă cu puţin efort şi răbdare vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Ţi se poate reproşa faptul că ai neglijat legăturile cu partenerii străini sau că ai fost plecat prea mult timp. Sunt momente şi tensiuni pasagere, însă ia aminte la ce ţi spune astăzi. După-amiază, linişteşte-ţi sufletul în mijlocul familiei. Povesteşte-le celor dragi planurile tale profesionale şi ascultă sfaturile lor.

Vărsător
Gândurile îţi sunt atrase de călătorii peste mări şi ţări. Ai putea obţine informaţii preţioase despre voiajuri îndepărate, însă lasă în alte zile demersurile necesare pentru acestea. Dacă eşti implicat în diverse forme de instruire şi este nevoie să susţii probe sau examene, fii prudent. Mentalul îţi este obosit şi cu greu îţi poţi pune ordine în idei şi vorbe. După-amiază delectează-ţi sufletul cu un film bun sau cu un taifas pe teme filozofice.

Peşti
O zi favorabilă demersurilor financiare. Verifică-ţi situaţia bugetului şi a achitării taxelor sau facturilor. Deocamdată obţii bani frumoşi din colaborările sau proiectele comune cu alţii. Totodată, partenerul de viaţă te poate surprinde cu un cadou sau cu veşti bune despre creşterea veniturilor sale. Evită planurile de investiţii pe termen lung şi rezumă-te la cheltuielile strict necesare. După-amaiaza este favorabilă studiului disciplinelor spirituale.

×