x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 14 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 14 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

13 Oct 2013   •   19:50
Horoscop zilnic, luni 14 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Confruntările cu prietenii sau cu un protector sunt la cote înalte. Ar fi bine să te detaşezi de aceste relaţii şi să fii mai stăpân pe tine şi pe dorinţele tale. Partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali te pot sprijini mai mult decât crezi tu. Ar fi bine să le urmezi sfaturile şi să acţionezi în consecinţă. După-amiază, rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber, pentru odihnă şi pentru meditaţii la lucrurile sfinte ale vieţii.

Taur
Discuţiile cu şefii sau cu oficialităţile îţi pot oferi astăzi o perspectivă clară asupra domeniul profesional în care activezi. În aparenţă, lucrurile merg bine la serviciu, însă există detalii ascunse care vor duce la destrămarea aparentei armonii profesionale. Cele aflate astăzi te vor ajută fie să abordezi altfel munca, implicaţiile ei, dar şi relaţiile socio-profesionale. După-amiază, relaxează-te în sânul familiei şi ascultă-le sfaturile.

Gemeni
Ziua este favorabilă demersurilor legate de călătorii îndepărate, de conversaţii cu persoanele aflate în ţări străine sau pentru a aborda studii pe termen lung. Într-un anume fel, concepţiile tale de viaţă, modul în care te raportezi la lume şi evenimentele ei se cer reformulate. Fii mai deschis la schimbările necesare dezvoltării tale personale şi învaţă de la oricine. După-amiază, răsfaţă-ţi sufletul cu o piesă de teatru sau cu un film bun.

Rac
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie achitarea facturilor sau relaţiile cu instituţiile financiare. Fii prudent şi drămuieşte-ţi veniturile astfel încât să fii la zi cu plata datoriilor. Pe de altă parte, se conturează cheltuieli legate de nevoile partenerului de viaţă sau legate de trebuinţele copiilor. După-amiază, astrele te sfătuiesc să îţi îndrepţi atenţia către studiul domeniilor ezoterice. Îţi vor lămuri multe şi mărunte legate de actualele evenimente din viaţa ta.

Leu
Este o zi bună pentru a-ţi pune ordine în relaţiile parteneriale şi în colaborările profesionale. Discuţiile, semnarea documentelor, alcătuirea mesajelor importante, transmiterea informaţiilor necesare bunului mers al activităţii profesionale sunt susţinute din plin de contextul astral. Ideile şi planurile tale profesionale sau cele legate de activităţi comune cu partenerul de viaţă vor fi bine primite de către cei implicaţi. După-amiază, relaxează-te la o cină romantică cu cineva drag.

Fecioara
Începutul săptămânii îţi aduce multe şi mărunte de făcut la serviciu. Elanul îţi va fi susţinut şi de faptul că se conturează venituri suplimentare din activitatea desfăşurată, dar vor fi şi condiţii de lucru ceva mai bune. Relaţiile colegiale sunt tensionate, însă, cu discreţie şi prudenţă, vei depăşi totul cu bine. Sănătatea îţi poate crea mici neplăceri, dar foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale generale.

Balanţă
Ziua este favorabilă relaţionării cu persoana iubita sau cu copiii. Cei dragi îţi suţin activităţile, planurile de viitor, chiar dacă, din când în când, mai apar discuţii aprinse, în special de la bani sau bunuri. Diplomaţia şi deschiderea sufletească de care dai dovadă astăzi te va ajută să îţi îmbunătăţeşti relaţiile şi să te bucuri de activităţi comune cu cei dragi. După-amiază sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a practica un sport cu cei dragi.

Scorpion

Ar fi bine să îţi pui în ordine treburile casei şi să te gândeşti la pregătirea spaţiului locativ pentru sezonul rece. S-ar putea să fie nevoie să realizezi îmbunătăţiri serioase în casă, dar este nevoie să planifici şi aprovizionarea cămării pentru iarnă. Membrii familiei nu prea te susţin, aspect care îţi poate umbri elanul gospodăresc. Posibil că neînţelegerile să pornească de la faptul că ţii prea puţin cont de opiniile celor dragi.

Săgetător
Se conturează aspecte profesionale, care presupun discuţii cu şefii, realizarea unor documente sau demersuri specifice locului tău de muncă. Avalanşa de informaţii care vine spre tine astăzi te poate bulversa. Selectează doar ceea ce îţi este de folos şi evita discuţiile ample. O rudă sau un prieten apropiat îţi poate cere un împrumut bănesc sau un alt tip de ajutor. Fii prudent şi mai întâi rezolvă-ţi treburile tale.

Capricorn
Se anunţă informaţii legate de veniturile tale dintr-o activitate profesională. Fie se modifică salarizarea, fie condiţiile de lucru, fie apar activităţi noi în sfera profesională. Totuşi, dacă câştigi ceva mai mulţi bani s-ar putea să cheltuieşti pe taxe, impozite sau pe trebuinţele partenerului de viaţă. Stabileşte-ţi priorităţile vizavi de cheltuieli şi nu lasă pe alţii să profite de pe urma ta.

Vărsător
Debutul săptămânii îţi aduce multă energie şi dorinţa de a te implica în tot felul de activităţi. Energia de care dai dovadă îi poate mobiliza şi pe ceilalţi să te ajute sau să îţi propună planuri profesionale noi. Totuşi ai în vedere şi propria ta îngrijire trupească. Sunt momente excelente pentru a a-ţi stabili un nou program de viaţă, o alimentaţie potrivită şi participarea la cursuri de dezvoltare personală.

Peşti
Ar fi bine să îţi dozezi eforturile, să îţi programezi atent activităţile acestei săptămâni şi să eviţi discuţiile cu ceilalţi. Sunt momente bune pentru a te gândi la noi abordări ale problemelor din viaţa ta. Dacă este cazul, ia legătura cu specialişti în domeniile vieţii în care simţi tu că întâmpini neplăceri. La serviciu există tensiuni mocnite şi ar trebui să te păzeşti. După-amiază înconjoară-te de cei dragi şi ascultă-le sfaturile.


Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×