x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 17 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 17 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

16 Dec 2012   •   17:53
Horoscop zilnic, luni 17 decembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Luna în Vărsător de azi îţi trimite multă energie în zona prietenilor, a anturajului şi a clientelei. Poţi atrage precum un magnet, protectorii sau maeştrii optimişti, nonconformişti dar binevoitori, care te susţin să îţi îndeplineşti o dorinţă arzătoare. Controversele sunt la ordinea zilei căci te laşi cu greu ghidat sau inspirat. Relaxează-te şi deschide-te către nou.

Taur
Stimulat de Luna în Vărsător în sectorul carierei şi al reputaţiei, preferi să acţionezi pe căi oculte, poate chiar mistice şi manifeşti o fire extrem de altruistă. Cariera ta primeşte influenţe neconvenţionale şi apreciezi mai mult parteneriatele, în special cu oameni mai în vârstă sau mai experimentaţi. Detaşează-te de problemele materiale şi renunţă la măsurători.

Gemeni
Ţie, Luna în Vărsător îţi activează dorinţa arzătoare de a avea dreptate. Încercat de un sentiment de autosuficienţă, te-ai putea trezi implicat în conflicte cu diverse persoane, doar de dragul de a dovedi că tu ştii mai bine. Fii tolerant, centrează-te pe viaţa şi visurile tale, căci ţi s-ar putea propune un parteneriat, care vizează străinătatea sau călătorii la distanţă.

Rac
În cazul tău, Lună în Vărsător se proiectează în zona regenerării şi a câştigurilor financiare provenite din activităţi prestate în colaborare. Ca rezultat al implicării în proiecte originale, avangardiste, acum ai putea culege şi binemeritate roade financiare. Nu te extenua şi mai tare cu munca, ci alege un ritm relaxat care să-ţi permită să te bucuri de ce faci.

Leu
Pe tine, Luna în Vărsător de azi te stimulează în zona parteneriatelor oficiale şi a mariajului. Adori libertatea, atragi oameni originali, prietenoşi şi deschişi. Relaţia cu persoana iubită sau cu copiii primeşte un aer de optimism şi prospeţime. Consumă-ţi energia fizică făcând cât mai mult sport sau poate prin dans sau alte activităţi de relaxare, de influenţă orientală.

Fecioară
Sub influenţa Lunii în Vărsător, activă în zona muncii, astăzi eşti mult mai deschis la nou şi la progresul tehnologic. Îţi poţi îmbunătăţi rutina zilnică, aplicând noi metode sau recurgând la mijloace tehnologice perfomante care îţi dau mai mult randament. Cultivă răbdarea şi înţelegerea în sânul familiei şi nu lua acasă problemele de la serviciu sau viceversa.

Balanţa
În ce te priveşte, Luna în Vărsător stimulează sectorul iubirii şi al copiilor. Eşti foarte creativ, adori schimbările, iar în cadrul relaţiei de iubire în care eşti implicat, comunicarea, originalitea şi împărtăşirea aceloraşi idealuri sunt dorinţele cele mai de preţ. Păstrează-ţi zâmbetul pe chip, abordează oamenii cu înţelegere şi renunţă la orice fel de prejudecăţi.

Scorpion
Lună în Vărsător de azi îţi trimite predispoziţiile către familie şi către domiciliu. Te bucuri de o viaţa de familie foarte activă şi extrem de imprevizibilă, aşa că nu te miră dacă te trezeşti cu cei dragi la uşă. Atenţia apropiaţilor îţi redă siguranţa şi te face să te simţi protejat, ceea ce este foarte important pentru tine. Administrează-ţi responsabil resursele.

Săgetător
Tu resimţi influenţa Lunii în Vărsător în zona comunicării şi a mentalităţii. Îţi merge mintea strună, găseşti soluţii avangardiste şi ingenioase la orice situaţie. Starea de inerţie este cel mai mare ”duşman” al tău astăzi, căci tu visezi la viitor şi începi să îl creezi în mintea ta. Ai putea avea limba destul de ascuţită, dar întreţine armonia, ferindu-te de conflictele deschise.

Capricorn

Tu eşti stimulat de tranzitul Lunii în Vărsător în zona banilor proveniţi din munca proprie ceea ce ţi-ar putea atrage noi surse de venit, provenite din surse neconvenţionale. Eşti mai optimist în ceea ce priveşte ziua de mâine, odată eliberat de unele griji financiare şi ai putea avea mai multă încredere în forţele tale. Nu te pierde cu firea la serviciu şi nu da verdicte.

Vărsător
Luna este găzduită astăzi de semnul tău zodiacal şi te aduce în lumina reflectoarelor. Eşti în centrul atenţiei, te bucuri de foarte multă popularitate şi debordezi de voie bună. Cineva din anturaj, sau poate un protector, te susţine şi te propulsează. Deşi te-ai putea simţi tras înapoi de persoana iubită sau de copii, mergi înainte şi îndeplineşte-ţi cele mai îndrăzneţe visuri.

Peşti
În ceea ce te priveşte, ziua de astăzi poartă pecetea Lunii în Vărsător în zona abandonului de sine. Petrece cât mai mult timp în solitudine şi bucură-te de buna şi profunda legătură cu esenţă ta divină, pe care ai putea-o stabili prin meditaţie. La serviciu te bucuri de autoritate şi recunoaştere. Echilibrează zona profesioanală cu intimitatea, prin detaşare de rezultat.
________________________________________________
● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. 
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro 
________________________________________________

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic