x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 2 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 2 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

01 Iul 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Ziua de astazi este destul de tensionata la serviciu. Este posibil sa intampini niste neplaceri din cauza unor documente, demersuri juridice, discutii incordate cu sefii sau cu persoane mai in varsta. Pastreaza-ti calmul, asculta-ti intuitia si vei gasi solutia pentru a iesi basma curata.

Taur
Astazi ai ocazia sa achizitionezi produse de lux, poate chiar obiecte de arta. Ar fi bine sa ceri parerea unui expert care sa te sprijine sa evaluezi corect tranzactia. Luna in Sagetator iti atrage resursele necesare, dar atentie la speculatiile pe care le faci.

Gemeni
In cazul tau, luna in Sagetator activeaza zona parteneriatelor. Te tii tare pe pozitie si esti centrat pe propriile-ti interese. Este posibil sa ai discutii si cu partenerul de viata din pricina copiilor. Respira, nu lua lucrurile personal si cauta in tine sursa nemultumirii pentru a o putea vindeca.

Rac
Tu esti irascibil, critic si sari la cearta cu colegii si subalternii. Ai impresia ca toata lumea are ceva cu tine. Pot aparea si surprize placute din partea unui sef, poate o discutie care sa iti intareasca increderea in tine. Ia-ti un timp cu tine pentru a te reculege: mediteaza, cufunda-te in constiinta ta si asculta-ti vocea interioara.

Leu
Astazi parca nu stralucesti ca de obicei, iar luna in Sagetator iti da nevoia de a te face remarcat, de a iesi in fata prin calitatile tale artistice si actoricesti. Primesti inspiratie dintr-un plan superior si reusesti sa depasesti blocajele de comunicare.

Fecioara
Tu esti astazi cel care da starea de spirit din casa sau in anturaj. Esti preocupat de lipsa banilor, dar, din fericire pentru tine, apare un prieten sau protector care iti indica mijloace ingenioase de castig.

Balanta
Astazi esti pe drumuri si in continua miscare. Esti curios, comunicativ, deschis si probabil iti faci prieteni noi. Ingrijeste-te de sanatatea ta si consuma cat mai multa hrana naturala, proaspata si de preferinta vegetala. Fereste-te de rauvoitori si ai grija unde iti tii portofelul!

Scorpion
Astazi dispui de puterea ta interioara ca un adevarat maestru. Esti increzator in propriile-ti forte si reusesti tot ce-ti propui. La insistentele unor prieteni poti demara o afacere care sa iti aduca castiguri frumoase.

Sagetator
Luna in Sagetator te face impulsiv, agitat si nerabdator. Sefii pun presiune pe tine si e posibil sa aveti divergente de opinie legate de implementarea unor proiecte. Lasa-te ghidat de intuitie si vei primi sprijin si solutii ingenioase din partea prietenilor si a partenerilor.

Capricorn
In cazul tau, Luna in Sagetator incheie un ciclu de evolutie. Simti nevoia sa stai cu tine, sa te sondezi si sa te cufunzi in sinele tau, de unde poti extrage seva, te poti vedea si poti aduce la lumina tipare mentale vechi care te-au limitat si de care acum te poti elibera.

Varsator
Nu te incarca si cu problemele celor din jurul tau! Chiar daca ti se pare ca tu vezi cauza problemelor lor si chiar solutiile, manifesta-ti iubirea si compasiunea, si nu interveni fara sa ti se solicite sprijinul. Aceste evenimente sunt lectiile lor de viata si fac parte din evolutia lor.

Pesti
Tie, Luna in Sagetator iti pune in lumina zona carierei si a prestigiului. Iti merge mintea struna, esti ingenios si esti fericitul beneficiar al unei piramide pe semne de Foc, care te face dinamic, hotarat, intreprinzator si rational. Comunici clar, concis si atragi oamenii si resursele de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare planurile.

×