x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 21 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 21 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

21 Apr 2014   •   00:49
Horoscop zilnic, luni 21 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Este o zi in care esti preocupat de imaginea ta publica si de relatiile socio-profesionale. Sunt posibile altercatii cu persoanele cu autoritate si astfel sa se declanseze o serie lunga de neplaceri. Fii prudent cu aparitiile tale in lume. Reactiile tale la orice stimul exterior sunt bazate pe primul impuls. Membrii familiei pot interveni furtunos in planurile tale de ascensiune sociala. Bine ar fi sa asculti si sa tii cont de sfaturile si indemnurile primite in familie.

Taur
Datorita unei discutii cu cineva experimentat in ale vietii, mentalul tau va accesa alte nivele de cunoastere. Este o perioada in care tot ce stiai tu despre lume si viata este supus reconfigurarii totale. Deschide-ti sufletul catre orizonturi noi si evita sa emiti judecati sau sa faci clasificari. Lecturarea cartilor spirituale, vizionarea unor piese de teatru sau filme celebre te pot ajuta sa te redefinesti si sa iti gasesti alte valori dupa care sa iti ghidezi viata.

Gemeni
Cheltuielile comune cu altii, dar si bunurile folosite impreuna sunt teme la care este nevoie sa reflectezi din plin astazi. Posibil sa apara discutii aprinse, deoarece se pare ca tu folosesti ce nu este al tau, fara macar sa spui multumesc. Sunt momente bune, pentru a-ti schimba scara valorilor morale si pentru a invata sa folosesti sau sa cheltuiesti corect, ceea ce este al altora. Fii prudent si foloseste mai mult din resursele tale si evita sa pagubesti pe altii.

Rac
Relatiile parteneriale sunt emotionante astazi. Totusi ar fi bine sa ramai ancorat in realitate si sa spui clar ce astepti tu fie de la partenerul de viata, fie de la colaboratorii profesionali. Santajul este la cote mari, de aceea fii prudent. Chiar este momentul sa te desprinzi de relatiile neprofitabile. Exista persoane in preajma ta care iti consuma prea mult timp si energie, fara sa iti ofere nimic in schimb. De aici riscul devitalizarii este frecvent.

Leu
Esti tentat sa te pierzi printre activitatile de rutina ale casei, ba iti indrepti atentia si catre cele de la serviciu. Esti harnic, constiincios in toate si totusi intampini neplaceri din partea colegilor de munca. Ocupa-te doar de prioritati si evita implicarea in treburile altora. Organismul tau are nevoie de odihna, deoarece este vulnerabil in special pe sistemele osos si digestiv. Ti-ar prinde bine o dieta usoara, plimbari in aer liber si compania celor dragi si veseli.

Fecioara

Ziua este potrivita relationarii cu cei dragi. Chiar daca pot iesi scantei de la o simpla vorba, pana la urma lucrurile se vor linsiti. La tine este hiba in aceste relatii, pentru ca tu esti cel care are nevoie de redefinirea modului in care isi manifesta sentimentele sau iubirea in general. Fereste-te de critici sau de asteptari nefondate. Organizeaza fie o petrecere surpriza, fie activitati recreative pentru cei dragi si astfel vei dobandi recunoasterea si admiratia tuturor.

Balanta
Multe si marunte se petrec acasa, in familie. Posibil sa intampini opozitii serioase din partea membrilor familiei, vizavi de planurile tale domestice. Bine este sa tii cont de parerile acestor personaje, chiar daca pe moment iti pare fara noima ceea ce propun sau ceea ce te sfatuiesc. Deocamdata esti prea impulsiv, nerabdator, riscand astfel sa te implici in actiuni pe care nu le vei putea duce la bun sfarsit.

Scorpion
Intalnirile si dialogurile cu cei apropiati vor lasa ecouri in sufletul tau, o buna perioada de timp. Pe de o parte, fata de unii poti simti ca nu te mai leaga nimic si ca nu mai aveti ce discuta. Pe de alta parte insa, iti este greu sa definesti noile tipologii umane de care ai avea nevoie de acum incolo in preajma ta. Bine este sa te detasezi de relatiile pe care le ai in prezent si sa iti deschizi inima catre altele. Evita conversatiile lungi.

Sagetator
Este o zi in care esti preocupat de modul in care iti castigi existenta de zi cu zi. Veniturile tale fluctueaza mereu si asta iti creeaza atat disconfort, cat si relatii tensionate cu ceilalti. Totusi, provocarea perioadei consta in a te obisnui sa traiesti cu bani putini. Recomandabil este sa iti reevaluezi prioritatile si sa te rezumi la cheltuielile strict necesare. Dozeaza-ti mai bine energia vitala, pentru ca exista riscul sa ti-o irosesti in treburi mult prea marunte.

Capricorn
Inceputul saptamanii este potrivit reorganizarii pe toate palierele vietii. Sunt momente bune pentru a te debarasa de obiceiuri nepotrivite, pentru a-ti modela personalitatea si pentru a-ti stabili diverse programe de ingrijire coporala pe termen lung. Evita discutiile contradictorii, deoarece esti foarte emotiv si risti sa provoci neplaceri in relatiile cu ceilalti. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o sueta cu cineva drag.

Varsator

Sunt momente bune pentru odihna, dar si pentru a reflecta la evenimentele in care esti implicat. Exista domenii de viata in care ai nevoie de reconfigurare totala. Astazi te poti gandi pe indelete la activitatea profesionala pe care ai dori sa o desfasori. Lasa-ti imaginatia sa te poarte pe diverse carari, pentru ca numai asa vei descoperi solutii optime le ceea ce iti doresti. Sanatatea ramane in continuare vulnerabila, de aceea fii prudent.

Pesti
Gandurile si actiunile iti sunt indreptate spre prieteni. Insa, datorita copiilor sau persoanei iubite nu prea poti sa te desfasori asa cum ti-ai dori. Tensiunile sunt majore intre tine si aceste persoane, existand riscul producerii unor despartiri definitive. Este nevoie sa iti schimbi viziunea despre prietenie si sa inveti sa stai mai mult pe fortele tale. Dupa-amiaza, retrage-te in confortul casei si sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de planurile tale de viitor.


Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×