x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 21 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 21 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

20 Oct 2013   •   20:22
Horoscop zilnic, luni 21 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________


Berbec
Veniturile tale obtinute din munca proprie sunt un factor de stres deocamdata. Pe de alta parte, Mercur aflat in Scorpion intra de astazi in miscare aparent retrograda si se vor relua discutii legate de banii si bunuri comune cu partenerul de viata, de afaceri sau legate de mosteniri si partaje. De asemenea s-ar putea sa fii nevoit sa reiei unele plati pe facturi, credite sau pe servicii de care ai beneficiat mai demult. Fii atent cu documentele financiare si achita-ti la timp datoriile. 

Taur
Astazi esti linistit, dornic sa iti vezi de treburile tale, insa te gandesti si la veniturile obtinute din munca proprie, astfel incat sa iti dozezi eforturile. Relatiile parteneriale iti vor da batai de cap de acum incolo, deoarece Mercur aflat in Scorpion intra in miscare aparent retrograda. Se vor relua discutii mai vechi pe teme si activitati comune care nu au fost intelese, realizate corect si la timp. Fii prudent si indeplineste-ti indatoririle profesionale in mod constant si constiincios.

Gemeni
Energia primita astazi te ajuta sa realizezi tot ce ti-ai propus. In primul rand este nevoie sa acorzi atentie si eforturi sustinute la serviciu, dar si la capitolul sanatate. Mercur aflat in Scorpion intra in miscare aparent retrograda, readucandu-ti aminte de chestiuni profesionale mai vechi care au ramas nerezolvate. Relatiile colegiale se vor desfasura mai greu, de aceea fii prudent. Sanatatea devine vulnerabila, putandu-se reitera afectiuni ale aparatului uro-genital mai vechi.

Rac
Ar fi bine sa iti dozezi eforturile si sa eviti aglomeratiile. Sufletul tau are nevoie de odihna si detasare de cotidian. Mercur aflat in Scorpion intra de astazi in miscare aparent retrograda, creandu-ti efecte in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Se pot relua discutii mai vechi ramase nefinalizate sau neintelese. Pe de alta parte incepe o perioada buna in care ai puta relua activitatile recreative alaturi de cei dragi, activitati care au ramas doar in faza de proiect.

Leu
Ziua este favorabila pregatirii activitatii profesionale pentru intreaga saptamana. Sunt posibile altercatii cu sefii, discutii aprinse cu colegii de serviciu, dar si cu cei dragi. Mercur, aflat in Scorpion intra in miscare aparent retrograda de astazi si astfel iti bulverseaza mentalul si iti rastoarna planurile derulate pana acum. Fii prudent, vorbeste putin si asculta mai mult. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru a te sfatui cu membrii familiei.

Fecioara

Debutul saptamanii iti poate aduce vesti din sau despre strainatate. Ori este vorba despre demersuri necesare caltoriilor, ori este nevoie sa abordezi studii pentru imbunatatirea competentelor tale profesionale. Mercur, guvernatorul Zodiei tale, aflat acum in Scorpion intra de astazi in miscare aparent retrograda, infranandu-ti actiunile si impulsionandu-te sa iti reevaluezi toate planurile. Fii prudent in ganduri, vorbe, fapte si evita provocarile celorlalti.

Balanta
Capitolul financiar, in mod special iti va solicita atentia si eforturile pentru trei saptamani de acum incolo, deoarece Mercur aflat in Scorpion isi incepe de astazi miscarea aparent retrograda. In primul rand va fi vorba despre modificari ale conditiilor de munca, ale salarizarii tale, dar si a modului in care iti imparti veniturile cu altii: partenerul de viata, colaboratorii sau copiii. Ar fi bine sa iti dramuiesti bine banii si sa cheltuiesti strictul necesar.

Scorpion
Incepanad de astazi esti predispus la a-ti revizui modul de gandire si relationare cu cei din jur. Mercur, aflat in Semnul tau zodiacal intra in miscare aparent retrograda, facandu-te mai tacut, interiorizat si dornic de a te cufunda doar in treburile tale. Partenerul de viata sau cei de afaceri te vor provoca mult, insa evita sa dai replici. Alcatuieste-ti un program zilnic, astfel incat sa alternezi orele de munca cu cele dedicate in exclusivitate sufletului si trupului tau.

Sagetator

De astazi, Mercur aflat in Scorpion isi incepe miscarea aparent retrograda, bulversandu-ti mentalul si relatiile cu cei din jur. Se contureaza o perioada in care iti vei revizui ideile, conceptiiile, planurile de viitor, in special cele profesionale. La serviciu se pot reactualiza conflicte mai vechi. Fii prudent si discret. Sanatatea aparatului uro-genital este vulnerabila, existand posibilitatea reaparitiei unor afectiuni specifice mai vechi.

Capricorn
Revin in atentia ta relatiile cu prietenii si protectorii. Deoarece, Mercur, aflat in Scorpion isi incepe de astazi miscarea aparent retrograda, tema prieteniei in viata ta va trebui sa o revizuiesti. Incepe o perioada buna pentru a-ti selecta anturajul, pentru a renunta la prietenii si proiectele comune cu acestia care nu iti mai aduc satisfactie. Unii protectori avuti pana acum se vor distanta, insa este bine pentru ca se face loc pentru altii mult mai potriviti.

Varsator
Discutiile profesionale cu sefii, colegii de munca, dar si cu autoritatile vor capata o greutate aparte incepand de astazi. Planeta Mercur, aflata in Scorpion intra in miscare aparent retrograda, creandu-ti efecte pe termen lung in cariera profesionala. Se vor relua discutii mai vechi, poate chiar pe tonuri ridicate si vei fi nevoit sa refaci unele activitati sau documente. Fii prudent la modul in care vorbesti si mai ales daca ai de semnat documente.

Pesti
Prima parte a zilei este favorabila finalizarii treburile gospodaresti si planurilor legate de casa sau de membrii familiei. Incepe o perioada buna pentru a-ti revizui relatiile cu strainatatea, pentru a iti reevalua competentele profesionale prin abordarea unor programe de instruire personala sa profesionala. Mercur aflat in Scorpion intra de astazi in miscare aparent retrograda, ajutandu-te sa iti incetinesti ritmul zilnic al activitatilor si sa iti refaci planurile de viata.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×