x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 23 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni, 23 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

22 Iul 2012   •   21:00
Berbec
Relationezi frumos, esti nobil, generos, iti place sa atragi atentia asupra ta si simti sa te faci util punandu-te in serviciul celor din jurul tau: fie ei colegii de munca, partenerul de viata sau copiii. Stralucesti, esti creativ, iti plac distractiile si simti sa iesi la rampa. Manifesta-te liber, lasa-ti creativitatea sa vorbeasca si poti fi chiar tu impresionat de potentialul tau.

Taur
Tu poti manifesta raceala sau criticism in relatia cu partenerul de viata sau cu copiii. Poti fi destul de pragmatic in detrimentul iubirii si te poti arata nemultumit de situatia ta financiara. Stapaneste-ti orgoliul, nu te masura prin comparatie cu ceilalti si exprima-ti recunostinta pentru toate darurile tale materiale, dar si pentru calitatile cu care esti inzestrat.

Gemeni
Ai o atitudine rezervata fata de familie si fata de oamenii cei mai apropiati inimii tale. Te poti simti stangaci cand vine vorba despre exprimarea emotiilor si a sentimentelor. Poti ridica pretentii si poti interpreta neindeplinirea lor ca pe o lipsa de iubire. Revizuieste-ti pe cat posibil modul de comunicare, fii clar, deschis si primeste iubirea indiferent de forma ei.

Rac
Tu poti simti nevoia de a sta izolat, departe de ochii lumii. Profita de clipele petrecute in intimitatea ta cu tine pentru a verifica daca nu cumva vrei sa fugi sau sa te ascunzi. Te poti simti neputincios in a lasa iubirea sa circule, dar limitele le poti identifica printre fricile tale care te motiveaza sa gandesti sentimentele, sa pui conditii sau sa ridici pretentii.

Leu
In ceea ce te priveste, iti poti manifesta mai greu decat de obicei simpatia si generozitatea. Este posibil ca un prieten sa iti ceara bani cu imprumut. Atentie pe cine creditezi cu resursele tale, caci capacitatea de discernamant nu este foarte buna. In cazul in care intentionezi sa demarezi proiecte noi, este posibil sa apara amanari, dar totul este spre binele tau.

Fecioara
In cazul tau, ziua de astazi ti se poate parea destul de tensionata in zona carierei. Comunicarea cu sefii nu este prea grozava, pot aparea discutii incordate, unde poti face apel la trecut, la modul ca "nu este prima data cand…". Indreapta-ti atentia asupra ta si asupra atitudinii tale fata de cariera si fata de autoritate si poti rezolva aici si acum situatia.

Balanta
Tu poti simti o contradictie intre a sta retras, izolat si dorinta de a face un drum lung, de mare distanta, poate chiar in strainatate. Poti simti nevoia sa te extinzi dincolo de granitele personalitatii tale, dar, pentru a putea actiona autentic si in favoarea ta, ar fi ideal sa constientizezi care sunt fricile ce te tin pe loc, si sa rupi legatura cu experientele trecute.

Scorpion
Unele resurse financiare provenite din asocieri se pot dovedi sub asteptarile tale sau poti constata ca nu te-ai asociat cu cele mai potrivite persoane. Totusi, pastreaza-ti diplomatia, comunica elegant si lasa loc de "Buna ziua". Poti lua in calcul posibilitatea de a te elibera profesional, de a porni o afacere pe cont propriu, si ti-ai putea imbunatati astfel statutul social.

Sagetator
In cazul tau, sub influentele astrale de astazi, se pot activa unele tensiuni mai vechi din relatia cu un partener oficial sau cu un superior ierarhic. Este posibil sa fi simtit in ultima perioada nevoia ca situatia de la locul de munca sa sufere o transformare. Te poti orienta catre o cariera in care sa lucrezi cu oamenii si care ti-ar putea aduce multa popularitate.

Capricorn
Tu astazi poti culege roadele financiare ale unor parteneriate sau asocieri in care esti implicat. Poti simti nevoia de a-ti largi orizonturile si poti alege chiar sa aprofundezi unele studii superioare. Se poate ivi o plecare la mare distanta de casa, poate chiar o vacanta in strainatate. Deschide-ti inima, primeste toate darurile vietii si bucura-te din plin de ele.

Varsator
Te simti confortabil si implinit in relatiile tale, in colaborarile si in asocierile in care esti implicat. In aceasta perioada iti este dat sa iti revezi si sa iti reconfigurezi modul in care relationezi. Poti alege chiar sa oficializezi prin casatorie o relatie de iubire, iar aceasta uniune se poate dovedi buna, cu un partener fidel, si chiar avantajoasa prin beneficiile materiale pe care le poate aduce.

Pesti
Tu cauti compania oamenilor si colaborezi frumos cu partenerii, asociatii sau colegii de serviciu. Poti simti nevoia de a te face util si te poti manifesta matern si protector, poate chiar ai tendinta de a-i cocolosi pe cei din jurul tau. Te poti arata interesat de igiena, sanatate, nutritie, si este un moment bun sa aplici aceste principii chiar in viata ta si sa te hranesti sanatos.

×