x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 26 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 26 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Aug 2013   •   18:38
Horoscop zilnic, luni 26 august 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

 

_____________________

Berbec
Se conturează la orizont îmbunătăţiri ale veniturilor tale salariale şi schimbări vizavi de condiţiile de muncă. Luna se află astăzi în Semnul Taurului, iar dorinţa de a-ţi mări conturile în bancă este la cote mari. Deocamdată, poţi câştiga mai mult din colaborări şi proiecte comune cu alţii sau partenerul de viaţă îţi oferă sprijin şi susţinere necondiţionate. Evită cheltuielile nefondate şi planurile de investiţii. După-amiază răsfaţă-ţi simţurile cu o muzică bună, o mâncare rafinată şi o companie pe măsură.

Taur
Luna se află astăzi în Semnul tău zodiacal, oferindu-ţi încredere în forţele proprii şi dorinţa de a te ocupa mai mult de tine. Sunt momente bune pentru a te debarasa de vechile tipare comportamentale, de a renunţa la obiceiurile nepotrivite sănătăţii tale şi de a-ţi alcătui planuri noi. Beneficiezi de suficientă energie astrală pentru a desfăşura activităţi care presupun efort fizic, dar nu forţa notă. După-amiază bucură-ţi sufletul cu o plimbare în aer liber, cu vizitarea unei expoziţii de artă sau a unui magazin de obiecte decorative.

Gemeni
Luna, aflată astăzi în Semnul Taurului, te îndeamnă la momente de reculegere şi detaşare de forfota zilnică. Evită activităţile care necesită eforturi şi ocupă-te doar de cele de rutină. Organismul tău este obosit şi are nevoie de odihnă, relaxare şi puţin răsfăţ. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. La serviciu poţi descoperi conflicte ascunse, însă sunt momentane. Totuşi, fii cu ochii în patru vizavi de tot ce se petrece în sfera profesională, că să poţi lua măsurile necesare la timpul potrivit.

Rac
Zi importantă la capitolul prieteni şi protectori. Luna activează acest sector prin tranzitul ei în Semnul Taurului, rezultând de aici răsturnări de situaţie destul de neplăcute. Ar fi bine să ţii la distanţă persoanele care se apropie prea mult de tine. Evită să îţi divulgi secretele şi planurile de viitor, mai ales cele careprivesc familia ta şi casă în care locuieşti. Mentalul tău este excelent luminat de astre, aşa încât ascultă-ţi mai mult vocea interioară şi mai puţin ce îţi spun ceilalţi. Este nevoie să te concentrezi mai mult pe relaţia cu persoana iubită şi cea cu copiii.

Leu
Sunt posibile dispute profesionale cu şefii sau cu persoanele cu autoritate. Luna în Taur îţi trimite impulsuri în sectorul profesional, pentru a te gândi şi la câteva schimbări care ţi-ar fi de mare folos. Fii prudent, pentru că eşti nerăbdător, dornic de acţiune şi apelezi fără să îţi dai seama la riposte. Neplăcerile tale pot porni de la rude sau prieteni apropiaţi. Aceştia fie că vorbesc despre tine în necunoştinţă de cauză, fie că te solicită prea mult pentru treburile lor şi, astfel, tu ai prea puţin timp pentru îndatoririle socio-profesionale.

Fecioara
Este o zi bună pentru rafinare sufletească şi pentru activităţi care să te poarte spre tărâmuri străine. Luna se află în Semnul Taurului, ajutându-te să îţi planifici activităţi de durată legate de studii sau de călătorii îndepărtate. Mentalul tău este conectat la idealuri măreţe, însă datorită faptului că nu le poţi realiza aşa cum ţi-ai dori, ai tendinţa de a renunţa repede. Recomandabil este să îţi fixezi clar ce vrei să faci şi să laşi că universul să lucreze în favoarea ta. După-amiază rezervă-ţi momente de meditaţie pe muzică de relaxare sau lecturează o carte bună.

Balanţă
Ziua aduce momente favorabile pentru achitarea facturilor, taxelor sau pentru a relaţiona cu instituţii financiare. Pe de altă parte, ai putea cheltui şi pe lucruri necesare ţie, cum ar fi o bijuterie, un obiect vestimentar nou sau pentru tratamente de îngrijire corporală. Fereşte-te de împrumuturi sau planuri de afaceri pe termen lung. Totodată, ar fi bine ca după-amiază să faci o sesiune de comunicare cu ţine însuţi şi să vezi cum trebuie să îţi îmbunătăţeşti condiţiile de viaţă şi relaţiile cu ceilalţi.

Scorpion
Relaţiile parteneriale sunt răscolite astăzi, pentru că Luna, în plimbarea ei prin Semnul Taurului, te îndeamnă să te ocupi de acestea pe îndelete. Partenerul de viaţă sau colaboratorii îţi pot reproşa faptul că eşti prea interiorizat şi ocupat de problemele tale. Discuţiile de astăzi vin din conflicte ascunse care cu greu pot fi desluşite. Recomandabil este să asculţi atent ce ţi se spune şi să îţi analizezi poziţia în cadrul oricărui tip de parteneriat. Susţine-ţi opiniile, însă ţine cont şi de nevoile sau doleanţele celorlaţi. Până la urmă ai nevoie şi de ei în viaţa ta!

Săgetător
Gândurile îţi zboară la prieteni şi la timpurile plăcute petrecute împreună, însă treburile cotidiene de acasă sau de la serviciu nu îţi acordă răgaz prea mult pentru visare şi distracţie. Provocările colegilor sunt la cote mari, de aceea fii prudent şi lucrează atent ce intră în indatoririrle tale de muncă. Pe de altă parte, Luna,aflată în trecere prin semnul Taurului, îţi vulnerabilizează sănătatea. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. După-amiază rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber şi odihnă mai multă.

Capricorn
Ziua este favorabilă activităţilor recreative şi socializării cu persoane interesate de aceleaşi hobby-uri ca şi tine. Antrenează-i şi pe cei dragi la joc şi distracţie, planificând pentru aceştia o ieşire în aer liber sau o serată dansantă. Totuşi, persoana iubită sau copiii îţi pot tăia elanul, însă cu puţin efort şi înţelegere vizavi de toanele celorlalţi poţi depăşi totul cu bine. Ai grijă şi îndeplineşte-ţi corect şi la timp treburile de la serviciu, deoarece un şef te tot urmăreşte. Intenţiile sale sunt de a-ţi oferi o funcţie de răspundere, aşa încât fii pe fază.

Vărsător
Luna, în trecere prin Semnul Taurului, te îndeamnă să stai mai mult pe acasă şi să te interesezi pe îndelete de treburile şi nevoile familiei. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale şi redecorarea spaţiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei se pot purta pe tonuri ridicate, însă poţi depăşi diferenţele de opinie dacă îţi deschizi inima şi laşi spiritul tău altruist la vedere. Totodată, ar fi bine să planifici călătorii îndepărtate alături de cei dragi, aspect care i-ar bucura şi împăca imediat.

Peşti
Ziua se anunţă cu multe drumuri pe distanţe scurte, în diverse scopuri. Totuşi, un motiv important poate fi legat de achitarea unor datorii restante, fie unor instituţii oficiale, fie unor rude sau prieteni. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat îţi poate cere bani cu împrumut sau dacă cineva trebuie să îţi înapoieze bani sau un obiect, lucrurile se pot amâna. Gândurile îţi sunt bulversate şi cu greu poţi discerne ce se petrece în relaţiile cu ceilalţi. Recomandabil este să te detaşezi de problemele celor din preajmă şi să nu intervii sub nicio formă în viaţă lor.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×
Subiecte în articol: horoscop zilnic