x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 28 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 28 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

28 Apr 2014   •   00:01
Horoscop zilnic, luni 28 aprilie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Astazi ar fi bine sa iti acorzi momente de rasfat, fie la cumparaturi, fie la un salon de ingrijire si infrumusetare corporala. Emotivitatea este ridicata si greu de tinut in frau. Fii rezonabil in relatiile cu ceilalti si evita sa le oferi ajutor nesolicitat. Tendinta de a te ocupa de orice, mai putin de tine este la cote mari si total neindicata. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, mai ales ca se intrezaresc vesti bune legate de veniturile tale din munca desfasurata la serviciu.

Taur
Nemultumirile legate de locul de munca ating astazi cote ridicate. Este posibil sa descoperi intrigi bine ticluite de catre colegi, insa nu se recomanda sa actionezi zilele acestea. Mentalul iti este confuz, existand riscul erorilor de gandire, decizie sau discutie. Chiar daca, diverse afectiuni ale sanatatii iti creeaza disconfort, pe cat posibil foloseste remedii naturiste pentru a-i ameliora si imbunatati starea. Spre seara plimba-te in aer liber, alaturi de cineva drag.

Gemeni
Este o zi in care nemultumirile legate de relatiile cu prietenii sunt la cote mari. Posibil sa fii atras in situatii compromitatoare, de aceea fii prudent la tot ce se petrece in jurul tau. Si totusi, sfera iubirii este cea care iti dicteaza deciziile si actiunile legate de prieteni sau sustinatori. Dupa-amiaza ar fi bine sa iti rezervi momente de singuratate, pentru a te gandi in tihna la noi planuri de viitor si chiar la noi relatii.

Rac
Sunt posibile discutii aprinse cu sefii, dar colegii sunt de partea ta. Datorita unor decizii si fapte nepotrivite din trecut este posibil ca acum sa ti se ceara explicatii. Asculta atent ce ti se reproseaza si numai dupa ce ai toate datele situatiei actioneaza in consecinta. Ar fi bine sa te detasezi atat de domeniul profesional in care activezi, cat si de personajele implicate in acesta. Spre seara poti primi informatii pretioase legate de prieteni.

Leu
Se contureaza trasee profesionale noi. Posibil ca in urma celor aflate in zilele trecute, acum ai reusit sa te hotarasti asupra altora variante de a te pune in valoare. Totusi, deocamdata ar fi bine sa aduni informatii vizavi de profesia pe care doresti sa o dezvolti. O discutie de taina cu un apropiat, care cunoaste bine domeniul socio-profesional ales te va lamuri pe deplin asupra pasilor pe care trebuie sa ii urmezi.

Fecioara

Prima parte a zilei este favorabila achitarii facturilor sau altor datorii. Relationarea cu institutiile financiare poate intampina dificultati, de aceea fii prudent la fiecare vorba sau document aferent. Datorita faptului ca veniturile tale sunt fluctuante si nu prea te poti baza pe ele este posibil sa fii nevoit sa amani unele datorii. Si totusi este bine sa iti achiti mai intai datoriile. Dupa-amiaza sunt momente favorabile relaxarii cu un film bun sau la o discutie amicala cu cineva drag.

Balanta

In prima parte a zilei iti vei lamuri chestiuni parteneriale, care trenau de mult. Este posibil sa fii pus in situatii neplacute, de aceea fii prudent si atent la tot ce se petrece in jurul tau. Neplacerile aparute in relatiile cu ceilalti sunt generate doar de atitudinea ta si de faptul ca esti nerabdator in realizarea planurilor tale. Bine este sa tii cont si de altii. Dupa-amiaza sunt momente deosbite de a studia evenimentele in care esti implicat, dincolo de aparente.

Scorpion
La serviciu este multa agitatie. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii te resping si mai mult. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca exista un risc crescut de a gafa. Sanatatea este vulnerabila, insa evita pe cat posibil consultatiile si analizele medicale. Spre seara te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Plimba-te in aer liber, odihneste-te si stai de vorba mai mult cu partenerul de viata. Chiar si o discutie cu un colaborator profesional de incredere iti poate aduce alinare.

Sagetator

In prima parte a zilei inca esti distrat si pus pe sotii. Ceilalti este posibil sa nu guste glumele tale, ba chiar sa iti reproseze faptul ca afisezi o atitudine necorespunzatoare situatiei in care te afli. Pe undeva au dreptate, de aceea controleaza-ti reactiile. Dupa-amiaza incepe iuresul in domeniul profesional in care activezi. Pe de alta parte si sanatatea iti va crea neplaceri serioase. Se recomanda atentie sporita la serviciu, dar si la ingrijirea trupului tau.

Capricorn

Debutul saptamanii iti aduce multe rasturnari de situatie in sfera socio-profesionala. Totusi, oricata agitatie ar fi la serviciu, gandurile tale sunt acasa si la cei dragi. Fereste-te de discutii ample, concluzii pripite sau decizii majore in toate domeniile vietii cotidiene. In spatiul locativ, acorda atentie surselor de foc, deoarece exista un risc crescut de avarii. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, iar atmosfera din camin iti va aduce multa pace si veselie.

Varsator

Sunt momente favorabile pentru a-ti rezolva corespondenta socio-profesionala si pentru a te ocupa de acte sau documente. Fii prudent, mai ales daca ai de transmis mesaje oficiale. Asta pentru ca erorile de comunicare si de intelegere pot fi frecvente. Evita semnarea documentelor importante care te implica pe o perioada mai lunga, deoarece lucrurile nu vor ramane asa cum sunt acum. Daca esti nevoit sa calatoresti, ia-ti toate masurile de siguranta.

Pesti
Sunt posibile vesti legate de veniturile tale din sfera profesionala. Raportul munca-plata este in favoarea muncii. Oricat ai muncii se pare ca tot apar nemultumiri, fie din partea celor apropiati, fie din partea colegilor si sefilor de la serviciu. Ar fi intelept sa iti dozezi eforturile pe care trebuie sa le depui in rezolvarea indatoririlor tale. Bani iti vin, insa in salturi. Acum se contureaza o perioada austera, in care va trebui sa-ti dramuiesti fiecare banut.


Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×