x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 28 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 28 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

27 Oct 2013   •   18:34
Horoscop zilnic, luni 28 octombrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


_____________________

Berbec
Persoana iubită, copiii sau hobby-urile tale te vor pune la cheltuieli destul de mari. Este posibil să reiei anumite plăţi, fie pentru că s-au pierdut documentele financiare, fie că iubitul, iubita sau copiii aplează din nou la tine pentru ajutor financiar. Foarte posibil ca cei dragi să profite de pe urma generozităţii tale, de aceea verifică dacă le este necesar ajutorul tău şi abia apoi scoate bani din buzunar. După-amiază, relaxează-te la o şuetă cu prietenii sau cu un hobby.

Taur
Dorul de copilărie, de rudele dragi din neamul tău şi de locul natal te învăluie întreaga zi. Emoţiile sunt la cote mari şi cu greu te poţi concentra pe altceva, mai ales la serviciu. Relaţiile parteneriale te solicită mult. Eşi tentat ca şi în aceste relaţii, astăzi, să faci un bilanţ al ultimei luni de activitate comună şi să emiţi judecăţi nu tocmai conforme cu realitatea. Relaxează-te, evită critica şi discuţiile aprinse, pentru că tu eşti cel care provoci fără rost.

Gemeni
Discuţiile cu apropiaţii te pot ajuta să îţi faci un plan profesional bun. Informaţiile aflate în ultimele zile, indiferent de sursă îţi sunt folositoare pe termen lung, atât în ceea ce priveşte serviciul, sănătatea, cât şi relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. Totuşi, gândeşte-te bine, aşterne-ţi pe hârtie ideile şi lasă acţiunea propriu-zisă pentru luna viitoare. După-amiază se conturează ieşiri în oraş alături de cei dragi.

Rac
Ziua îţi poate aduce cheltuieli suplimentare legate de persoana iubită, copii sau pentru hobby-urile tale. Veniturile tale din munca desfăşurată se vor rotunji în următoarele zile, aşa încât oferă-le celor dragi ajutorul necesar sau câte un mic cadou surpriză. Şi tu, la rândul tău, poţi primi pe neaşteptate bani, bunuri cadou sau informaţii favorabile legate de serviciu. Totuşi, cheltuieşte cu măsură şi oferă-ţi şi ţie un mic răsfăţ.

Leu
Debutul săptămânii este potrivit pentru a-ţi trasa planuri de acţiune, fie pentru domeniul profesional, fie pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea trupului şi sufletului tău. Stările tale de spirit sunt fluctuante, de aceea evită discuţiile importante şi concentrează-te doar pe treburile tale. După-amiază răsfaţă-te cu un hobby, practică câteva exerciţii fizice uşoare la o sală de gimnastică aerobică sau stai de vorbă cu membrii familiei.

Fecioara
Astrele îţi recomandă discreţie şi abordarea treburilor uşoare. Organismul tău are nevoie de mai multă odihnă şi eventual de îngrijiri medicale de specialitate. Totuşi, ai răbdare şi evită astăzi, pe cât posibil, tratamentele alopate sau dialogurile cu medici. Îţi sunt de mare folos o dietă uşoară, hidratarea suficientă şi o plimbare în aer liber. O discuţie de taină cu cineva din anturajul apropiat îţi poate oferi informaţii preţioase legate de mersul lucrurilor în domeniul profesional.

Balanţă

O zi în care prietenii şi protectorii îţi sunt alături, fie cu vorbe de duh, fie pur şi simplu pentru amuzament. Totuşi se pot isca controverse legate de bani sau de modul în care îţi câştigi existenţa zilnică. Fii prudent şi evită să îţi divulgi veniturile sau să oferi detalii despre activitatea ta profesională. Ţi se pot cere bani sau bunuri cu împrumut, dar nu se recomandă să le dai, pentru că s-ar putea să nu le mai vezi înapoi.

Scorpion
Începutul săptămânii anunţă multe frământări în domeniul profesional. Se pare că şefii au aşteptări mari de la tine, iar colegii nu te văd cu ochi buni. Depinde de tine cum îţi gestionezi situaţiile de la serviciu. Ar fi bine să fii mai îngăduitor cu ceilalţi. Dacă este nevoie să vorbeşti în public sau să dai explicaţii scrise, fii prudent şi pregăteşte-te pe îndelete, deoarece mentalul îţi este bulversat. Contradicţiile sunt la cote înalte, atât în sufletul tău, cât şi în relaţiile cu ceilalţi.

Săgetător
Veştile din străinătate abundă astăzi. Fie vin în vizită cunoscuţi plecaţi mai de mult, fie pregăteşti o călătorie peste mari şi ţări, fie apare o colaborare profesională nouă ce are legătură cu parteneri străini. Fii prudent, pentru că în umbră există hibe care îţi pot da peste cap planurile. Pe de altă parte, te poţi gândi şi la îmbogăţirea palmaresului tău educaţional. Un curs de lungă durată sau participarea regulată la seminarii pe teme spirituale ţi-ar bucura mult sufletul şi lărgi orizonturile.

Capricorn
Începutul săptămânii este favorabil achitării facturilor, taxelor sau serviciilor de care beneficezi în mod curent. Un prieten îţi poate cere bani cu împrumut, însă nu se recomandă să te implici. Rezumă-te la cheltuielile strict necesare ţie şi familiei tale. De asemenea, sunt momente bune pentru a lua legătura cu instituţii financiare ca să te informezi asupra variantelor de investiţii. Deocamdată testează piaţa, notează-ţi ideile şi lasă acţiunea propriu-zisă pentru luna următoare.

Vărsător

Ar fi bine să îţi concentrezi eforturile pe relaţiile parteneriale. Datorită faptului că eşti foarte implicat în activitatea profesională, partenerul de viaţă îţi poate adresa reproşuri pe bună dreptate, întrucât îl neglijezi de multă vreme. Dozează-ţi eforturile şi drămuieşte-ţi timpul, astfel încât să te ocupi echitabil şi de cei dragi. Poate ar fi bine să faci o selecţie a colaborărilor în care eşti implicat, pentru că unele îţi consumă prea mult timp şi efort.

Peşti
Săptămâna începe cu multă treabă în sfera profesională. Ideile tale şi modul în care îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu îţi pot aduce animozităţi din partea colegilor, însă se pare că şefii te aprobă şi te susţin cu tot ce ai nevoie. Dozează-ţi eforturile, pentru că este posibil să fii nevoit să reiei activităţile de astăzi în următoarele zile. Poţi comite erori, fără să îţi dai seama. După-amiază odihneşte-te şi dormi mai mult.

Astrolog Anca Gordin Stoica 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×