x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 30 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni, 30 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

29 Iul 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec
Astazi Luna este implicata in aspecte tensionate si iti aduce spre analiza perceptia ta asupra puterii si a autoritatii. Prin situatiile pe care ti le atragi astazi, te-ai putea simti intr-o continua competitie si comparatie. Fii prezent la actiunile tale, tempereaza-ti impulsivitatea si raspunde constient la provocarile care se ivesc pentru a nu-ti prejudicia imaginea publica.

Taur
Tu astazi ai de echilibrat axa presiunilor: al meu versus al tau. Pe de o parte te increzi in fortele proprii, pe de alta parte ai asteptari din partea celorlalti. Invata sa primesti sprijin, dar ar fi bine sa inveti sa il si ceri pentru ca poti avea surpriza sa descoperi in jurul tau oameni experimentati, intelepti si dornici sa iti sara in ajutor. Amana, pe cat posibil, cumparaturile.

Gemeni
Prin situatiile pe care ti le atragi astazi poti intra usor in conflict cu ceilalti oricat de mult te-ai stradui sa placi. Poti manifesta mare atractie pentru muzica, arta si frumos. Asculta-ti inima, indeplineste-i dorintele si astfel poti restabili armonia cu tine insuti si implicit cu ceilalti. Tempereaza-ti impulsul de a cheltui si fii cumpatat cu achizitiile pe care le faci.

Rac
Tu ai de echilibrat activitatea la locul de munca si tendinta catre abandonul de sine. La serviciu esti jovial, flexibil, te poti implica in noi activitati si poti simti nevoia de aventura si libertate. Pe de alta parte, simti sa te dedici unor cauze nobile si sa sprijini oameni cu nevoi speciale. Primeste iubirea celor apropiati, in special a parintilor, si te vei simti in siguranta.

Leu
Prin felul tau de a fi, atragi toate privirile asupra ta, esti in centrul atentiei si te bucuri de admiratia celor din jurul tau. Comunici ca un adevarat intelept, cu tact si diplomatie. Cei cu care interactionezi te percep ca pe un sfatuitor de cinste, iscusit si cu cele mai bune intentii. Lasa spatiu si celorlalti sa se manifeste si astfel va puteti completa reciproc.

Fecioara
Sub influentele astrale de astazi, tu te poti simti sensibil, emotiv, intuitiv si poti avea chiar vise profetice. Intuiesti dorintele celor dragi si ai o imaginatie foarte bogata pe care o folosesti in serviciul familiei si a apropiatilor. Evita discutiile de principiu cu sefii sau cu autoritatile intrucat puteti avea divergente de opinii si nu lua lucrurile personal.

Balanta
Ziua de astazi este destul de tensionata pentru tine. Poti fi rece, autoritar si foarte vehement in special in relatia cu cei din familie. Poti fi starnit foarte usor si te-ai putea manifesta precum o bomba cu ceas in caz ca esti provocat. Lectia zilei poate consta in renuntarea la competitie, pastrarea directiei alese si imbunatatirea cooperarii cu membrii familiei.

Scorpion
Mentalul tau este foarte activ. Poti simti o mare atractie catre studiu, calatorii, ocultism si catre mister. La serviciu poti fi nervos, suparacios si chiar repezit in relatiile cu colegii. Comunicarea cu persoana iubita si cu copiii nu necesita cuvinte, sunteti pe aceeasi lungime de unda si aproape ca va cititi gandurile. Calatoriile cu masina necesita multa prudenta.

Sagetator
Atentia pare sa-ti fie concentrata catre bani. Ai o imaginatie foarte bogata si ai putea atrage unele castiguri financiare din munca proprie, prin mijloace foarte neobisnuite. Foloseste-ti imaginatia si creativitatea pentru a-ti debloca potentialul latent. Evita pe cat posibil cheltuielile si speculatiile financiare pana cand vei putea discerne mai bine.

Capricorn
Tu ai putea fi perceput ca fiind impulsiv, rece, autoritar si calculat. Poti avea parte de unele surprize neasteptate din partea familiei, dar rabdarea pare sa nu fie punctul tau forte si te-ai putea plictisi destul de repede. Imaginatia ta este debordanta, esti intuitiv si foarte inspirat. Te poti simti foarte atras de calatorii dar in special de cele imaginare.

Varsator
Pe tine contextul astral de astazi te predispune la hipersensibilitate si la trairi intense. Poti simti sa stai retras, departe de privirile lumii. Iti poti exprima cu dificultate emotiile fata de ceilalti si poti pastra o atitudine rezervata. In caz ca esti implicat in dezbateri sau negocieri, trateaza-le cu tact si diplomatie. Fii prudent si atent la drumurile pe care le faci.

Pesti
Tu astazi te poti manifesta foarte efervescent, excentric, autoritar si te-ai putea lansa cu multa patima in discutii legate de politica cu cei din aturaj. Chiar daca intuitia ta este foarte buna, nu insista in a-ti impune opinia. Unele surse de castig financiar din munca proprie se lasa asteptate sau ti se poate retrage subit sprijinul din partea unei persoane influente.

×