x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 30 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 30 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla

30 Sep 2013   •   00:03
Horoscop zilnic, luni 30 septembrie 2013. Vezi ce ţi se va întâmpla


Berbec
Relaţiile sentimentale îţi captează toată atenţia astăzi. Sunt posibile altercaţii cu persoana iubită sau cu copiii, fie pe tema banilor şi bunurilor administrate în comun, fie datorită implicării tale în activităţile profesionale. Este bine să acorzi timp şi resurse suficiente şi pentru cei dragi. Altfel, aceştia se vor înstrăina de tine foarte uşor. După-amiază este favorabilă activităţilor recreative sau unui hobby. Puţin sport în aer liber sau la o sală împreună cu cei dragi ar restabili calmul şi armonia între voi.

Taur
Este nevoie să te ocupi pe îndelete de treburile casei şi de nevoile membrilor familiei sau ale unor rude apropiate. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că te implici prea mult în treburile rudelor, în treburile de la serviciu şi prea puţin în activităţile comune cu acesta. Fii prudent şi ţine cont de reproşurile celorlalţi.Totuşi traversăm o perioada bună, în care planurile tale legate de casă sau de patrimoniu familial pot prinde contur. Verifică în permanenţă sursele de foc şi de aer din spaţiul în care locuieşti.

Gemeni
Întreaga zi eşti tentat să dai replică oricui pentru orice. Mentalul îţi este bulversat, de aceea controlează-ţi stările. Evită semnarea documentelor, discuţiile importante şi deciziile majore. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi sunt dinamice. Foarte uşor se pot destrăma relaţiile vechi, însă de unele chiar ar fi bine să de detaşezi definitiv. Ziua îţi mai poate aduce şi multe drumuri pe distanţe scurte în scopuri diverse. După-amiază, găseşte-ţi liniştea alături de cei dragi.

Rac
Debutul săptămânii îţi aduce în atenţie câştigurile tale din munca pe care o desfăşori la un serviciu. Este posibil să primeşti bani sau bunuri, însă fii prudent. Cu toate că este vorba despre plata muncii depuse de tine, există voci printre colegi care îţi contesta meritele. Evită să asculţi, deocamdată, sfaturile sau îndemnurile prietenilor sau protectorilor. Bazează-te doar pe intuiţia ta şi ascultă-ţi mai mult sufletul. După-amiază ar fi bine să te întâlneşti cu membrii familiei, fie pentru a discuta planuri casnice, fie pentru a depăna amintiri.

Leu
Este o zi cu stări contradictorii. Începi ziua în forţă, cu o mare dorinţa de a rezolva toate treburile odată, însă pe măsură ce orele se scurg acest elan sediminuează vizibil. Stăpâneşte-ţi emoţiile şi fii prudent în relaţiile cu ceilalţi. Pot apărea provocări din partea prietenilor sau rudelor. Detaşează-te de problemelecelorlalţi şi implică-te total doar în treburile tale. Rezervă-ţi după-amiaza pentru un răsfăţ, fie la un salon de masaj, fie la un tratament cosmetic sau la coafor. Este o perioadă favorabilă relaţiilor familiale şi înfrumuseţării mediului în care locuieşti.

Fecioara
Minunată zi pentru introspecţie şi dialog interior. Sunt momente favorabile pentru o analiză serioasă vizavi de toate evenimentele din viaţă ta. Nemulţumirile majore sunt legate de veniturile obţinute la un loc de muncă, dar şi de banii pe care îi ai la dispoziţie împreună cu un partener de viaţă sau un colaborator. Organismul îţi este obosit, putându-se accentua afecţiunile inimii sau gleznelor. Totuşi, evită pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Balanţă
Efervescenţa de care dai dovadă va atrage multe priviri asupra ta. Sunt posibile altercaţii cu prietenii, dar şi cu persoanele care te protejează şi te susţin îndomeniul socio-profesional. Fii prudent şi controlează-ţi reacţiile, deoarece rişti să strici relaţii bune. Pe de altă parte, se pare că vin veşti bune din partea colaboratorilor sau se deblochează o activitate partenerială mai veche. Totuşi ar fi bine să cercetezi bine situaţie şi abia peste câteva zile să iei deciziile necesare.

Scorpion
Contextul astral de astăzi te predispune la dialoguri aprinse cu şefii sau cu persoanele oficiale. S-ar putea să fii nevoit să explici modul în care îţi îndeplineşti îndatoririle de la serviciu. Energia vitală este minimă, aşa încât pregăteşte-ţi pledoaria cu atenţie, folosind cuvinte puţine, dar la obiect. Ţi se pot aducereproşuri mai mult sau mai puţin fondate, însă cu puţin efort şi discernământ vei depăşi ziua cu bine. După-amiază îţi vei găsi liniştea alături de cei dragi.

Săgetător
Se conturează plecări în străinătate, fie la studii, fie în scop turisitc. Dorul de ducă este la cote mari şi ai toate şansele să reuşeşti, deoarece astrele îţi favorizează demersurile în acest sens. Ajutor important poţi primi din partea prietenilor sau a protectorilor. Totuşi, analizează pe îndelete detaliile. Pot există amănunte deosebite care să îţi împiedice planurile. După-amiază, sufletul tău are nevoie de relaxare printr-o activitatea spirituală. Meditează într-o biserică, vizitează o expoziţie de artă sau pur şi simplu hoinăreşte într-un parc.

Capricorn
Este o zi bună pentru a-ţi achita facturile, taxele sau pentru relaţionarea cu instituţiile financiare. Există multă forfota vizavi de banii şi bunurile pe care le aiîn comun cu alţii, de aceea fii prudent. Sunt posibile pierderi financiare importante, fie datorită partenerului de viaţă, fie datorită unor moşteniri sau partaje. Pot intra în discuţie şi cheltuielile comune din cadrul unui parteneriat profesional. Ai mai multă grijă de banii tăi şi evită să cheltuieşti pe lucruri neimportante.

Vărsător
Relaţiile parteneriale sunt tensionate. Ar fi bine să îţi pui ordine în aceste segment de viaţă şi activitate. Renunţă la colaborările sau la partenerii care nu îţi mai sunt pe plac şi orientează-te către persoane mai potrivite ţie în această etapă de viaţă. Tensiuni există şi în cadrul relaţiei cu partenerul de viaţă, existând posibilitatea ca foarte uşor să se ajungă la divorţ. Persoanele de sex opus îţi pun multe beţe în roate, iar dacă acasă cu partenerul de viaţă ai discuţii aprinse, de la aceste persoane ţi se trage.

Peşti
Începutul săptămânii anunţă multă treabă la serviciu. Colegii te solicită pentru diverse activităţi profesionale, însă în dauna celor pe care le ai tu de îndeplinit. Ocupă-te doar de ale tale. Sănătatea este şubredă pe segmentele aparatului circulator, de aceea dozează-ţi eforturile. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Rezervă-ţi momente de odihnă şi foloseşte remedii naturiste pentru îmbunătăţirea stării tale generale.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!



×