x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 6 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni, 6 august 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

05 Aug 2012   •   21:00
Berbec
Tu te faci remarcat prin modul creativ, original, optimist, inimos si foarte ingenios in care te manifesti. Dispui de multa energie, vitalitate si ai mare priza la public. Esti foarte spontan, si prin situatiile pe care ti le atragi iti poti schimba starea de spirit pe neasteptate. Indulceste-ti atat modul in care iti exerciti puterea si autoritatea, cat si atitudinea fata de sefii tai.

Taur
Tu astazi poti simti sa stai cat mai retras, departe de ochii lumii. Acasa pare sa te simti in largul tau si aici iti poti gasi confortul si securitatea. Te poti face remarcat prin calitatile tale scriitoricesti si poti frapa prin originalitatea modului in care te manifesti. Fii calm, temperat si ingaduitor in relatia cu subordonatii, pentru a evita durerile de cap la propriu.

Gemeni
Tu astazi pari sa captezi intreaga atentie a celor din anturaj. Poti fi un bun intretinator de barfe si zvonuri, si astfel sa iti castigi un public in fata caruia sa te remarci. Pari sa fii foarte atent la reactiile oamenilor si ai o memorie destul de buna, dar retii in special felul in care oamenii te-au facut sa te simti decat spusele lor. Drumurile cu masina necesita prudenta.

Rac
Modul in care relationezi in colaborarile oficiale sau cu sefii si autoritatile ti-ar putea genera stres si tensiune interioara. Intuitia pare sa fie mai puternica decat ratiunea pura si ar fi bine sa o urmezi pentru a gasi calea potrivita. Chiar daca ai sentimentul ca unele parteneriate nu functioneaza cum ti-ai dori, alege constient si cu diplomatie finalizarea lor.

Leu
Iti merge mintea struna, esti intuitiv, avangardist, dispui de o inteligenta sclipitoare si exista riscul sa iti pierzi repede rabdarea la serviciu, intrucat colegii sau subordonatii tin cu greu pasul cu tine. Fii calm, explicit, evalueaza corect capacitatile si ritmul celor cu care iti este dat sa lucrezi, pentru a va armoniza. Accepta oamenii asa cum sunt si sprijina-i cu blandete.

Fecioara
Sub influentele astrale de astazi tu dispui de o imaginatie foarte vie, esti inclinat spre fantezie si chiar exagerare. Te arati foarte interesat de lucrurile ascunse ochiului neavizat, de studiul stiintelor oculte, de cercetari politiste sau de chimie. Atenueaza-ti tendinta spre suspiciune, control si posesivitate in relatia cu copiii sau cu partenerul de viata.

Balanta
Pentru tine, principalele provocari par sa vina astazi dinspre camin si dinspre relatia cu familia. Poti fi destul de greu de multumit, capricios si ai putea jigni usor prin comportamentul si prin comentariile tale. In cazul in care simti ca a sosit momentul sa iti schimbi domiciliul, hotaraste-te cum ar trebui sa fie noua locuinta si pleaca in cautarea ei.

Scorpion
Atentia pare sa-ti fie acaparata de locul de munca si de relatia cu colegii. Cariera ta pare sa fie in ascensiune si faci pasi importanti pe calea succesului. Lucrurile se aranjeaza de la sine si nu depui prea mare efort in aceasta directie. Totusi, pari destul de autoritar, incapatanat si critic. Planurile de calatorie se pot transforma radical si necesita maxima prudenta.

Sagetator
Pentru tine se poate materializa o vacanta in strainatate sau la mare distanta de casa, dar care nu pare lipsita de peripetii. In ceea ce priveste finantele, esti foarte inclinat catre speculatii, care nu iti par favorabile si probabil nu stai prea grozav cu banii. Partea buna este ca iti asumi responsabilitatea pentru cheltuielile tale si nu dai vina pe altcineva pentru situatia ta.

Capricorn
Astazi poti fi autoritar, cu o vointa de fier, dar, cu toate acestea, ai o personalitate magnetica. Pari a fi plin de initiativa, dar colaborezi dificil cu lumea din jur. Cel mai aprig te manifesti acasa, in familie, unde trebuie sa ti se dea spatiu si sa ti se respecte libertatea. Nu este exclus sa iti schimbi brusc domiciliul in cazul in care dorintele nu iti sunt pe deplin indeplinite.

Varsator
Tu manifesti o fire sensibila si esti capabil de trairi emotionale foarte intense. Te preocupa lucrurile ascunse, secretele, spionajul. In comunicare poti frapa usor prin originalitate si agresivitate. Poti manifesta tendinta spre impulsivate si gelozie in relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Atentie la masura, caci cei dragi par a fi intelegatori si binevoitori.

Pesti
Poti descoperi pe neasteptate ca cineva din anturajul tau este departe de a-ti fi prieten si il poti percepe ca pe un dusman. Ai putea suferi chiar o pierdere financiara din aceasta pricina, dar din care iti revii foarte repede. Esti extrem de intreprinzator, nonconformist si poti gasi mijloace foarte originale, avangardiste de a castiga bani din munca proprie.
Corina Badescu, as­tro­log
Website: www.astrocafe.ro

×