x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 6 octombrie 2014. Berbecii se simt provocați

Horoscop zilnic, luni 6 octombrie 2014. Berbecii se simt provocați

05 Oct 2014   •   23:17
Horoscop zilnic, luni 6 octombrie 2014. Berbecii se simt provocați
Berbec
Relatiile cu ceilalti, activitatile in care esti implicat alaturi de acestia te provoca mult. Se recomanda dozarea eforturilor, pentru ca organismul iti este obosit si chiar ai nevoie de ingrijiri de speciliatate. Odihneste-te, hraneste-te sanatos si rezerva-ti momente pentru o plimbare in aer liber. Un prieten apropiat te poate ajuta sa deslusesti itele unor conflicte de la serviciu.

Taur

Prietenii te pot ajuta astazi in legatura cu treburile gospodaresti sau cu rezolvarea unor probleme ale membrilor familei. Cu toate ca este posibil sa iti displaca solutiile propuse de altii, pentru nevoile tale personale, totusi retine ceea ce ti se spune. Pe de alta parte fii mai circumspect in orice tip de relatie. Spre seara ti-ar prinde bine o iesire in oras, alaturi de cineva drag.

Gemeni
Se anunta intalniri la nivel inalt cu persoane din anturajul profesional. Este bine sa iti controlezi gandurile si vorbele, astfel incat sa faci impresie buna. Asculta atent si vorbeste strictul necesar. Posibil sa primesti reprosuri din partea sefilor vizavi de intarzierea unor activitati sau de neglijenta in serviciu, insa lucrurile se pot corecta cu putin efort si bunavointa.

Rac
Este o zi in care informatiile legate de strainatate sau de calatorii indepartate iti pot da de gandit. Fie ca trebuie sa calatoresti tu, fie cineva apropiat tie, demersurile specifice sunt intarziate, amanate sau chiar anulate definitiv. Concentreaza-ti eforturile spre rafinarea mentalului, procupari culturale si armonizarea relatiilor cu cei din jur.

Leu
Sunt posibile discutii aprinse legate de bani si bunuri patrimoniale administrate si folosite impreuna cu partenerul de viata, cu rudele sau colaboratorii socio-profesionali. Capitolul financiar este supus unor mari fluctuatii si tot ce tine de achitarea facturilor, taxelor, cheltuieli comune cu altii se afla pe un bulgare de dinamita. Fereste-te de speculatii financiare!

Fecioara

Relatiile parteneriale sunt tensionate. Fie ca este vorba despre partenerul de viata, fie despre colaboratorii profesionali, situatiile in care esti implicat alaturi de aceste persoane par de neinteles sau de nerezolvat. Pe undeva asa si este, de aceea fii prudent si nu forta nota, indiferent despre ce este vorba. Evita luarea deciziilor importante sau semnarea documentelor.

Balanta
Caruselul de activitati din sfera profesionala te poate obosi mult astazi. Este nevoie sa iti planifici treburile, astfel incat sa iti rezervi si momente de relaxare. Sanatatea este vulnerabila, insa evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Sunt posible multe erori, atat de ordin medical, cat si de ordin personal in relatiile cu cei apropiati.

Scorpion
Se recomanda prudenta in relatiile sentimentale si in cele cu copiii. Tensiunile existente in sectorul amoros pot lua amploare de la cel mai mic si neinsemnat gest sau de la o simpla vorba rastalmacita. Asculta ce au de zis ceilalti si evita judecatile de valoare sau critica excesiva. Cu putin efort, bunavointa si deschidere sufleteasca catre ceilalti vei depasi totul cu bine.

Sagetator
Dorinta de a sta acasa, printre cei dragi este accentuata. Chiar daca treburile gospodaresti te asteapta si trebuie sa te ocupi serios de ele iti poti aranja porgramul astfel incat sa te bucuri si de compania celor dragi. Comunicarea verbala este deficitara, insa poti folosi mici gesturi tandre sau surprize placute celor dragi pentru a le da de inteles ca ai nevoie de ei si ca ii apreciezi mult.

Capricorn
Mentalul iti este rascolit, de aceea fii prudent in toate tipurile de comunicare. Ai putea fi atras de visarea cu ochii deschisi, de subiecte spirituale sau de meditatii in locuri sfinte. La serviciu, atat sefii, cat si colegii te astepta cu multe si marunte sarcini de lucru, de aceea ar fi bine, pe cat posibil, sa te mobilizezi corespunzator.

Varsator
Se pare ca ti se rotunjesc veniturile de pe urma activitatii profesionale desfasurate la serviciu. Totusi, nemultumirea existenta in sectorul financiar o poti transforma intr-o provocare legata de invatarea traiului auster. Evita eforturile fizice mari, pentru ca energie vitala este fluctuanta, riscand sa nu poti duce activitatile propuse la bun sfarsit.

Pesti
Sunt momente bune de a-ti planifica noi actiuni, de a-ti modela putin personalitatea, de a incepe sa relationezi altfel decat ai facut-o pana acum cu ceilalti. Evenimentele din sfera profesionala te ajuta sa intelegi cum si in ce fel ai nevoie sa iti reorganizezi planurile de viata si felul de a fi. Acorda atentie continua sanatatii intregului organism.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: horoscop