x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni, 8 iunie 2015. Sunt posibile multe intalniri si discutii cu persoane din anturajul apropiat

Horoscop zilnic, luni, 8 iunie 2015. Sunt posibile multe intalniri si discutii cu persoane din anturajul apropiat

07 Iun 2015   •   19:37
Horoscop zilnic, luni, 8 iunie 2015. Sunt posibile multe intalniri si discutii cu persoane din anturajul apropiat
Horoscop 8 iunie. Berbec
Posibil sa te necajesti din cauza prietenilor sau a persoanelor apropiate din anturajul profesional. Ar fi bine sa fii ceva mai discret si sa eviti sa iti expui parerile sau sa emiti judecati la adresa altora. Starea ta de spirit este oscilanta si astfel usor poti intra in conflict cu toata lumea. Conserva-ti energia vitala, pentru ca organismul tau este obosit. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru relaxare, pentru o plimbare in aer liber si stai mai mult de vorba cu tine insuti.
 
Horoscop 8 iunie. Taur
In prima parte a zilei, sarcinile de lucru de la serviciu te solicita mult. Colegii, dar mai ales sefii vor sa rezolvi totul, dar fara ajutorul lor. Selecteaza-ti prioritatile si evita sa iti asumi responsabilitati noi. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a sta de vorba cu prietenii si cu persoane de incredere din anturajul profesional. Retine cele aflate astazi, pentru ca sunt informatii care undeva, candva iti vor fi de folos.
 
Horoscop 8 iunie. Gemeni
Esti solicitat la serviciu, dar oriunde te-ai afla astazi, parca toata lumea te invita pe o scena si iti urmareste reprezentatia. Demersurile intelectuale au succes, de aceea implica-te in ele fara rezerve. Posibil sa fii sustinut de colegii de serviciu, dar si daca ai nevoie sa rezolvi chestiuni socio-profesionale in diverse institutii te vei descurca bine. Totul este sa vorbesti direct, la obiect si sa ai rabdare sa asculti si ce iti spun ceilalti.  
 
Horoscop 8 iunie. Rac
Sunt posibile castiguri de la si prin altii. Poate fi vorba despre bani, bunuri sau favoruri venite fie dintr-o colaborare, fie din partea rudelor sau partenerului de viata. Multumeste-te cu ce ai si ce primesti, pentru ca, deocamdata iti este suficient. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a te ocupa de subiecte filozofice, pentru a viziona un film sau pentru a te delecta cu o discutie interesanta cu un prieten bun. Fereste-te de a oferi sfaturi fara sa iti fie cerute.
 
Horoscop 8 iunie. Leu
Ziua este favorabila rezolvarii chestiunilor financiare, in care esti implicat alaturi de altii. Ocupa-te de achitarea facturilor, de plata datoriilor sau a serviciilor de care tu sau cei dragi aveti nevoie. Temerile care vizeaza bugetul cheltuielilor sunt nefondate, asa incat ai incredere ca te vei descurca excelent in plan financiar. Dincolo de aparentele lumii materiale exista lucruri mult mai interesante, lucruri pe care astazi le poti accesa si folosi din plin.
 
Horoscop 8 iunie. Fecioara
Relatiile parteneriale iti atrag atentia, dar si eforturile. Exista detalii fie ale relatiei cu partenerul de viata, fie ale colaborarilor in care esti implicat, care astazi ti se vor arata in toata spledoarea lor. Pur si simplu ia aminte la cele descoperite, gandeste-te pe indelete la ultimele evenimente si discutii avute in plan partenerial, dar luarea unor decizii importante in privinta partenerilor, lasa-le pentru urmatoarele zile. Bucura-te, deocamdata, de partea plina a paharului si atat.
 
 
 
Horoscop 8 iunie. Balanta
Se pare ca ai multe de facut la serviciu, dar mai intai selecteaza-ti prioritatile. Sprijinul colegilor sau al sefilor lasa mult de dorit de aceea fii prudent. Pe de alta parte, sanatatea are nevoie de ingrijiri astazi. Se pot accentua neplaceri legate de extremitatile picioarelor, dar si legate de segmentele sistemului digestiv. Totusi, pe cat posibil evita analizele, consultatiile si interventiile chirurgicale pentru ca exista risul aparitiei unor erori greu de remediat.
 
Horoscop 8 iunie. Scorpion
In privinta persoanei iubite sau a copiilor este bine sa fii cat mai rezervat astazi. Sunt posibile discutii aprinse, conflicte pe teme greu de definit clar. Perioada pe care o traversam induce tensiuni mentale si discrepante in dialogurile cu ceilalti, de aceea nu pune baza pe cele discutate mai ales astazi. Asteptarile tale de la cei dragi sunt nefondate, in sensul ca ei au alte prioritati, vad lucrurile altfel decat si tine, iar tu ar trebui sa te iubesti mai mult pe tine.   
 
Horoscop 8 iunie. Sagetator
Debutul saptamanii este potrivit relationarii cu membrii familiei si rezolvarii treburilor gospodaresti. Tentatia de a te ocupa mai mult de activitatile profesionale, de la locul de munca iti poate aduce neplaceri serioase si pe termen lung. De aceea, fii prudent si ocupa-te serios si de segmentul familial. Mai ales ca membrii familiei sunt dispusi sa te sprijine neconditionat, pe cand sefii sau colegii de munca iti pun tot soiul de bete in roate.
 
Horoscop 8 iunie. Capricorn
Sunt posibile multe intalniri si discutii cu persoane din anturajul apropiat. Este bine sa iti alegi cu grija vorbele, pentru ca mentalul tau este confuz astazi. Minunat este ca poti primi informatii, solutii bune pentru a-ti imbuntati veniturile sau pentru a-ti rezolva chestiuni patrimoniale in care esti implicat alaturi de partenerul de viata. Ia aminte la ce iti spun ceilalti, dar luarea deciziilor sau actiunea propriu-zisa lasa-le pentru zilele urmatoare.
 
Horoscop 8 iunie. Varsator
Astazi esti tentat sa te raportezi in permanenta la relatiile cu ceilalti, la ce fac sau spun acestia. Fii prudent si evita sa te dizolvi in personlitatea cuiva. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi sfaturi pretioase vizavi de dezvoltarea ta personala sau profesionala. Totul este sa asculti atent si sa retii cele de folos tie. A doua parte a zilei este favorabila cumparaturilor, organizarii bugetului de cheltuieli si chiar pentru a gasi posibilitati noi de castig.  
 
Horoscop 8 iunie. Pesti
In prima parte a zilei este posibil sa te simti obosit. Relationezi mai greu cu ceilalti, de aceea discutiile importante sau luarea deciziilor lasa-le pentru orele dupa-amiezei. Sprijin deosebit iti poate veni dinspre colegii de serviciu. Este bine sa-l accepti, pentru ca sanatatea este precara de ceva vreme si chiar ai nevoie si de odihna si de ceilalti. Spre seara te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Compania oamenilor dragi si de incredere sunt un remediu minunat.
 
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro  
    

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 8 iunie