x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 9 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 9 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Iul 2012   •   21:00
Horoscop zilnic, luni 9 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Horoscop 9 iulie 2012

Berbec
Astazi, sufletul tau simte sa binecuvanteze darurile divine primite in ultima perioada. Esti in siguranta pe drumul tau si poti vedea ghidarea Providentei. Poti simti imboldul de a privi in trecutul tau, sa revezi experientele prin care ai crescut spiritual. Poti fi sensibil, intuitiv, ai o imaginatie bogata si esti capabil sa manifesti sincer compasiunea.

Taur
Luna in Pesti de astazi te inspira sa comunici armonios cu cei din anturajul tau. Iti poti exprima deschis sentimentele, intr-un mod sensibil, cald, matern si protector. Sunteti cu totii pe aceeasi lungime de unda si comunicati din priviri. Esti foarte popular si te poti bucura de sprijin din partea unei persoane influente, care are cele mai bune intentii.

Gemeni
Pe tine, contextul astral de astazi te sustine pentru a-ti pune in valoare calitatile si esti foarte apreciat la locul de munca. Te simti sprijinit de superiorii ierarhici, esti diplomat si este posibil sa ti se pregateasca o promovare. Unele surse de castig financiar, desi nu sunt inca concrete, sunt in curs de materializare si vor aparea la momentul potrivit.

Rac
Tu astazi simti nevoia de a calatori si de a depasi orice hotar. Fie te hotarasti sa pleci intr-o calatorie in strainatate sau pe distanta lunga, fie simti nevoile celor din jurul tau, te pui in pielea lor si le impartasesti din trairile tale spirituale. Tempereaza-ti inclinatia spre a visa cu ochii deschisi, bucura-te de postura de maestro si de atentia pe care o primesti.

Leu
Ziua de astazi se anunta destul de tensionata. Poti fi agresiv in comunicare, ca urmare a unor reactii emotionale, si lupti sa iti impui punctul de vedere. Respira profund, nu lua lucrurile personal si vezi care este rana activata de aceasta situatie pentru a o vindeca. Pot aparea unele cheltuieli neprevazute pentru care este posibil sa ai nevoie de bani imprumut.

Fecioara
Cu luna in Pesti, tu astazi este posibil sa te simti intr-o lume ideala si sa fii dezamagit cand vine realitatea peste tine. Pot aparea discutii incordate cu un asociat, colaborator sau chiar cu partenerul de viata posibil din lipsa banilor, si astfel poti manifesta agresivitate si irascibilitate. Detaseaza-te de nevoile materiale, fii prezent in viata ta si traieste clipa.

Balanta
Ziua de astazi necesita mai mult efort si daruire pentru a mentine echilibrul si armonia la serviciu. Pe fondul unor frustrari acumulate, poti fi impulsiv si chiar agresiv cu colegii sau subalternii si iti vine greu sa accepti unele compromisuri. Accepta situatia, abordeaza-ti adversarul ca pe un partener si cere-ti iertare pentru eventualele iesiri.

Scorpion
Energia ta vitala este destul de redusa si te poti framanta intens in interior. Ai grija la felul cum muncesti, cum iti dozezi si directionezi efortul fizic si pe cel psihic pentru a-ti conserva starea de sanatate. Atmosfera de la serviciu poate fi destul de incordata. Alterneaza perioada de munca cu cea de repaos, hidrateaza-te si hraneste-te sanatos.

Sagetator
Tu esti independent, creativ, excentric si te bucuri de o mare popularitate datorita tolerantei de care dai dovada si a capacitatii tale de a vedea multiplele fete ale situatiilor la care esti martor sau participant. Intuitia ta este la cote ridicate, iar energia acestei zile te sprijina sa renunti la orice forma de atasament, fie el afectiv sau material.

Capricorn
Tumultul interior al zilei de astazi iti poate fi maestrul transformarii atitudinii fata de familia ta sau fata de trecut si implicit al modului in care te proiectezi catre societate. Starea ta emotionala poate fi fluctuanta si poti avea trairi profunde si intense. Primeste transformarea, traieste-o in profunzimea fiintei tale si accepta provocarea unui nou inceput.

Varsator
Tu constientizezi probabil ca mentalitatea ta este in plin proces de transformare atat la nivel de detaliu, cat si viziunea ta de ansamblu. Este posibil sa dai deoparte lucrurile marunte, triviale si poti simti o atractie catre ocultism, psihologie sau spiritualitate. Fii deschis catre nou si pregateste-te sa faci cunostinta cu maestrul din interiorul tau.

Pesti
Axa posesiunilor, al meu versus al tau, este in plin proces de transformare. Este posibil sa ai un sentiment de nesiguranta si sa iti fie dificil sa identifici resursele financiare pe care te poti baza. Profita de energia momentului pentru a renunta la atasamentele materiale si foloseste-ti resursele spirituale si intuitia pentru a primi ghidarea divina.

×