x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, luni 9 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 9 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

08 Iun 2014   •   22:52
Horoscop zilnic, luni 9 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Relatiile parteneriale inca iti vor mai da batai de cap in prima parte a zilei. Bine este sa fii ferm in toate tipurile de relatii si sa iti mentii termenii si conditiile de desfasurare a proiectelor sau activitatilor comune cu altii. Neplacerile din sectorul partenerial au rolul de a te ajuta sa intelegi ca unele colaborari merita finalizate definitiv. Miza poate părea mare deocamdata in treburile pe care le desfasori alaturi de altii, insa este doar pe termen scurt. 

Taur
La serviciu se contureaza multa forfota, insa si acasa deopotriva. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii te impovareaza din ce in ce mai mult. Fereste-te de discutii aprinse si de spatii aglomerate. Gandirea si comunicarea sunt deficitare. Daca ai de semnat documente sau de tinut discursuri publice, alege-ti cuvintele cu grija si cere ajutorul unor apropiati la nevoie. Sanatatea este vulnerabila, asa incat acorda-i ingrijirile necesare.

Gemeni
In prima parte a zilei, gandurile iti vor zbura numai la cei dragi. Chiar daca in sectorul amoros exista neplaceri de multa vreme ai rabdare si incredere ca totul se defasoara in favoarea ta. Amuza-te cu o carte vesela, razi chiar si de tine si astfel starea ta de spirit se va imbunatati mult. Dupa-amiaza se pare ca vei solicitat la serviciu. Este vorba despre activitati care se vor desfasura pe termen lung, insa merita efortul.

Rac
Saptamana se deschide pentru tine cu dorinta de a te distra si de a evada din cenusiul cotidian, alaturi de cei dragi. Acestia vor veni catre tine cu tot soiul de cereri si propuneri. Recomandabil este sa te ocupi pe indelete de aspectele comune cu cei dragi. Planifica iesiri la iarba verde, activitati sportive sau plimbari prin magazinele preferate de toata lumea. Posibil sa apara si niscai tensiuni, dar cu putin efort si bunavointa le vei depasi cu bine. 

Leu
Ziua este potrivita activitatilor domestice si dialogurilor cu membrii familiei. Din cand in cand, astrele iti reamintesc de copilul din forul tau interior, care trebuie lasat sa se joace. In dupa-amiaza acestei zile, delecteaza-te cu fotografiile din trecut, viziteaza o ruda draga sau pur si simplu lasa-ti macar gandurile sa zburde prin locurile placute in copilarie. Chiar daca emoțiile navalesc in sufletul tau, controleaza-te si bucura-te de tot ce te inconjoara.

Fecioara
In preajma ta se vor strange atat rudele, cat si prietenii apropiati. Pe deasupra va trebui sa faci fata si treburilor de la serviciu, fie calatorind in scop profesional, fie lucrand documente si inscrisuri importante. Activitatile de astazi, incet, dar sigur iti pregatesc un teren nou pentru cariera ta profesionala. Fii prudent in tot ce scrii sau decizi, pentru ca este mai dificil sa iti mentii concentrate gandurile pe o anumita tema.

Balanta
Se intrezaresc cheltuieli, mai ales in dupa-amiaza zilei. Pe de o parte poti achizitiona diverse bunuri personale, la care visai de mult sau de care ai nevoie pe moment. Pe de alta insa, esti tentat sa faci cadouri celor dragi. Chiar daca veniturile tale sunt restrictionate deocamdata, un sprijin deosebit vei primi din partea cui nici cu gandul nu gandesti. Totusi, cheltuieste cu masura si lasa mofturile pentru zile mai bune.

Scorpion
Starile tale de spirit sunt fluctuante si cu greu ti se intra in voie. Esti emotiv si capricios. Tempereaza-ti reactiile si evita discutiile aprinse cu ceilalti. Spusele partenerului de viata sau a unui colaborator profesional iti pot reda imaginea fidela a personalitatii tale pe care o afisezi astazi. Chiar daca iti displace ceea ce auzi, ar fi bine sa iei aminte. Ocupa-te mai mult de trupul si sufletul tau. Mergi la un masaj, la sauna sau plimba-te mai mult in aer liber.

Sagetator
Aflarea unor informatii secrete din sfera profesionala te vor pune pe ganduri. Poate fi vorba despre salarizarea obtinuta in urma activitatii de la serviciu sau de schimbarea conditiilor de lucru. Detaseaza-te de forfota cotidiana si ingrijeste-te serios. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal, insa de mare folos ti-ar fi remediile naturiste. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Capricorn
Discutiile cu prietenii iti vor aduce lamuriri legate fie de copii, fie de persoana iubita. Ar fi bine sa tii cont de sfaturile primite si sa actionezi in consecinta. Deocamdata se pare ca exista armonie in sfera relatiilor sentimentale, insa este o aparenta. De fapt, tu esti cel care isi schimba frecvent felul de a relationa cu ceilalti si dorintele vizavi de planurile comune cu ceilalti. De aceea, macar din cand in cand asculta ceea ce ti se spune.

Varsator
Ochii si urechile lumii sunt atintite asupra ta. Se recomanda prudenta atat in relatiile cu sefii de la serviciu, cat si in relatiile cu alti oficiali din cercul socio-profesional in care iti desfasori activitatea de astazi. Exista un risc mare de galceava si este dificil sa ajungeti la o intelegere comuna. Membrii familiei, confortul si linistea casei sunt remediile potrivite sufletului tau.  

Pesti
Prima parte a zilei este favorabila achitarii facturilor si relationarii cu institutiile financiare. Recomandabil este sa iti verifici bugetul, documentele financiare si starea platilor pe care le ai de facut. Este posibil sa fii nevoit sa platesti daune de pe urma ispravilor partenerului de viata, a unei rude sau a colaboratorilor profesionali. Pentru orele dupa-amiezei, rezerva-ti momente pentru vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau pentru o lectura filozofica.    

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×