x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marți, 21 octombrie 2014. Peștii, avertizați că au totuși limite

Horoscop zilnic, marți, 21 octombrie 2014. Peștii, avertizați că au totuși limite

20 Oct 2014   •   19:21
Horoscop zilnic, marți, 21 octombrie 2014. Peștii, avertizați că au totuși limite

Berbec 

Chiar dacă a durat ceva mai mult până când să te faci înţeles, astăzi îţi vei da seama că a meritat să aştepţi. Cu toate acestea, se pare că ai parte de o perioadă de timp în care trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai, inclusiv cu faptul că cei din jur (mai ales partenerul/partenera de viaţă) te acceptă exact aşa cum eşti. Nu-ţi forţa norocul, cerându-le să te trateze asemeni unui rege. 

Taur 
Ai ocazia de a face schimbări în rutina ta zilnică; ceea ce nu îţi este foarte uşor, cunoscută fiind nevoia ta de stabilitate şi dorinţa de a-ţi păstra intact ambientul. Avantajul este că ziua de astăzi este de departe cea mai potrivită zi din săptămână pentru a demara acest gen de schimbări. Păstrează ceea ce ţi se potriveşte, elimină ceea ce nu îţi mai este de folos. 

Gemeni 
Cel mai important astăzi, pentru tine, este să nu îţi părăseşti vechea rutină, cel puţin până nu termini ceea ce ai început. Pare tentant să te ocupi de noi proiecte de viitor şi nu stai deloc rău la capitolul "idei inovatoare"', însă nu îţi permiţi să îţi câştigi o reputaţie neadecvată personalităţii tale. Păstrează-ţi integritatea cu orice preţ. 

Rac 
O zi în care îţi prinde bine să stai acasă. Doar că, depinde ce înseamnă "acasă", pentru tine. Fie că este vorba de familie şi imobilul în care locuieşti, fiecă este vorba de locul de muncă unde toată lumea te apreciază, fie că este vorba despre cafeneaua unde te întâlneşti cu prietenii, din când în când, astăzi, "acasă" reprezintă locul de unde te încarci cu energia necesară. Ia aminte, deci. 

Leu 
Dacă ai putea să călătoreşti toată ziua, ar fi perfect. Dacă ai putea să interacţionezi cu cât mai multe şi mai diverse persoane şi personaje, cu atât mai bine. Dar, cu toate acestea, nu este o zi în care să ai atât de multă energie pe cât crezi. Ceea ce presupune moderaţie şi, din când în când, răbdare, cel puţin până vezi că totul se rezolvă cu bine. Acţionează astfel încât să nu îi deranjezi pe cei din jur. 

Fecioara 
E bine să îţi aminteşti, din când în când, că nu toate lucrurile se pot cumpăra. Câteodată cazi în capcană această, cel mai des atunci când îţi doreşti ceva foarte mult. Astăzi este una dintre acele zile. Fooseste-ţi intenţia pentru a atrage ceea ce îţi doreşti. În acelaşi timp, fii practic, astfel făcând timpul să funcţioneze în favoarea ta. 

Balanţă 
Teoretic, de astăzi ar trebui să ştii încotro te îndrepţi şi ce ai de făcut pentru a-ţi vedea visul cu ochii. Chiar dacă te simţi agitat, chiar dacă ai senzaţia că nu ştii de unde să începi, pe măsură ce orele dimineţii trec, se va face lumină în gândurile tale. Pregăteşte-te pentru schimbare, ai aşteptat mult, însă a meritat. Fixează-te pe o singură direcţie. 

Scorpion 
O zi în care tot ceea ce ai de făcut este să împărţi volumul de muncă pe care intenţionezi să îl depui, cu ceilalţi. Cu cât poţi împărţi mai mult, făcând echipa cu persoane cu care te înţelegi de minune, cu atât mai bine. Pe cât posibil, alege să petreci destul de multe momente în propria-ţi companie. Ai nevoie de solitudine pentru a-ţi regândi mişcările viitoare. 

Săgetător 
În primul rând, în această zi ai şansa de a-ţi onora promisiunile cândva făcute şi neîndeplinite. Apoi, pentru că încă beneficiezi de prezenţa lui Ares însemnl tău solar, profită de inspiraţia pe care acesta ţi-o oferă, punând ţară la cale în ceea ce priveşte viitorul tău. Acum îţi poţi modifica viaţa cu o putere interioară de care nu mereu ai parte. O zi excelentă pentru tine. 

Capricorn 
Fii atent cui împărtăşeşti gândurile tale şi cu cine îţi discuţi opiniile. Deşi îţi este cerut sfatul, nu întotdeauna acesta îţi va şi fi ascultat. Însă, de fiecare dată se pare că acest lucru te va afecta. Nu este recomandat nici să-ţi impui părerile cu orice preţ. O zi în care a face parte dintr-o echipă şi a munci cot la cot cu cei alături de carete afli reprezintă cheia succesului. 

Vărsător 
Ai tendinţa de a anticipa ceea ce urmează să se întâmple. Poate că pentru tine acesta este un avantaj, însă cei din jurul tău cu siguranţă privesc acest lucru ca pe o ciudăţenie. Ceea ce nu este deloc în avantajul tău. Deşi dualitatea nu îi este nimănui de folos, de această dată reprezintă o evadare excelentă pentru tine: poţi trăi în prezent şi visând la viitor. 

Peşti 
Intervin tot felul de circumstanţe care îţi amintesc de faptul că şi tu, că orice fiinţă de pe acest pământ, ai nişte limite de care (încă) nu poţi trece. O zi în care ai nevoie de sfaturi şi de opinii obiective, însă numai persoanele foarte apropiate sufletului tău sunt în măsură să ţi le ofere. Ca atare, scapă de vechile temeri şi nu favoriza apariţia unora noi. 


Astrolog Alina Cârciumărescu 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×
Subiecte în articol: felicia horoscop