x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 10 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 10 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

09 Iun 2014   •   22:23
Horoscop zilnic, marţi 10 iunie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Se pare că ai dificultăţi astăzi în ceea ce priveşte pretenţiile pe care le ai de la ceilalţi. Nu prea ştii ce vrei şi nici nu reuşeşti să te faci foarte uşor înţeles. Acordă atenţie mărită achiziţiilor, deoarece ai tendinţa de a cheltui mai mult decât este cazul pentru ceva ce nu îţi este deloc de folos.

Taur
Nu este o zi favorabilă – din punct de vedere astral – semnării contractelor sau adoptării unor decizii cu efect pe termen lung. Ajungi prea uşor să visezi cu ochii deschişi şi aluneci rapid pe tărâmul utopiilor. Aşteaptă până la sfârşitul lunii pentru a putea alege corect ce cale vei urma.

Gemeni
Trebuie doar să fii ceva mai atent decât de obicei pentru a observa ce anume se întâmplă în jurul tău. O zi favorabilă nu doar instrospecţiei, ci şi analizei mediului în care te afli. Rămâi receptiv şi senzitiv la ceea ce este în jur, dar nu te lăsa influenţat de oamenii care încearcă să-şi impună părerea.

Rac
Ai putea încerca să laşi totul baltă şi să evadezi din lumea în care te afli acum. Dar trebuie să iei aminte la faptul că nu poţi amâna la nesfârşit îndatoririle pe care le ai faţă de ceilalţi. Concentrează-te, în a doua parte a zilei, pe rezolvarea problemelor pe care le au copiii tăi sau persoana iubită.

Leu
Probabil că ar fi mai bine dacă astăzi ai asculta de sfaturile părinţilor tăi. Chiar dacă îţi este greu acum să găseşti echilibrul între ceea ce tu îţi doreşti a face şi ceea ce îţi poţi permite să duci la bun sfârşit, rezervă-ţi ultima parte a zilei pentru a uita de toate şi pentru a te relaxa. Şi mâine este o zi.

Fecioara
O zi în care simţi că trebuie să mergi până în pânzele albe pentru a-ţi vedea planurile realizate. Ai senzaţia că cei din jur – cu precădere prietenii tăi – încearcă să te blocheze în acest sens, riscând a arunca cu vorbe grele şi a-ţi strica definitiv relaţiile.

Balanţă
Este posibil ca o mare parte dintre acţiunile tale de astăzi să aibă un alt efect decât cel pe care îl aşteptai. Îţi doreşti libertate şi să nu mai faci ceea ce ţi se impune, mai ales la locul de muncă, însă riscul de a te certa şi cu cei cu care eşti prieten este crescut. Cântăreşte piatra înainte de a o arunca…

Scorpion
Se anunţă o zi în care conflictul minte-inimă este cât se poate de pregnant. Totul este accentuat şi de dorinţa de a nu pierde controlul, dar şi de nevoia de a nu mai asculta de ceea ce îţi este impus din exterior. Însă, nu uita că pe tine intuiţia nu te-a minţit până acum, deci ascult-o…

Săgetător
Totul este minunat atât timp cât nu te laşi influenţat de propriile-ţi tenebre. În schimb, cei pe care întotdeauna te poţi baza sunt prietenii tăi, motiv pentru care nu ezita să le ceri ajutorul, astăzi, în momentele de cumpănă. Ar putea fi cea mai înţeleaptă alegere din ultima perioadă…

Capricorn

În ceea ce te priveşte, a fi optimist şi a afişa un zâmbet calin atunci când dialoghezi cu ceilalţi ar putea reprezenta cea mai bună decizie. Ceilalţi se lasă inspiraţi de atitudinea ta, iar în acest mod îi poţi ajuta să depăşească obstacole de greutăţi imense. Vei fi recompensat la rândul tău, cât de curând…

Vărsător
Indicat este să faci tot ce poţi pentru a-ţi pune ideile în aplicare. Chiar dacă ai senzaţia că te îndrepţi într-o direcţie greşită, încearcă să nu dai bir cu fugiţii imediat, deoarece conceptele pe care tocmai le creezi au rolul de a schimba lumea, la un moment dat. Nu reacţiona în urma impulsului de moment.

Peşti
Îi simţi imediat pe cei care îţi pot fi de folos în ceea ce vrei să întreprinzi. De aceea, preferi să le împărtăşeşti acestora planurile tale de viitor, fără a-ţi păsa de faptul că poţi fi trădat cu uşurinţă. Cântăreşte cu atenţie şi cu simţ de răspundere ceea ce este bine să spui, deoarece rişti să prezinţi o poveste incredibilă, efectul fiind dezastruos.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×