x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 11 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 11 septembrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

10 Sep 2012   •   21:00
Berbec
Tu manifesti o fire calda, senzitiva, empatica. Esti hipersensibil si preiei foarte usor vibratiile mediului incojurator, fapt pentru care iti recomand sa iti alegi cu mare grija compania si situatiile in care te implici. Relatia cu partenerul de viata sau de afaceri este destul de incordata, intrucat te poti simti limitat si restrictionat. Fii calm si diplomat.

Taur
Astazi accentul pare sa fie pus pe comunicare. Climatul de la locul de munca nu pare prea grozav si ai putea fi tras la raspundere pentru faptele unui angajat din subordinea ta sau sa fii nevoit sa repari erorile unui coleg. Nu lua lucrurile personal, asuma-ti responsabilitatea situatiei, renunta la criticism si fa tot ce tine de tine. Drumurile cu masina necesita prudenta.

Gemeni
Astazi incercarile si frustrarile par sa iti vina din zona relatiei persoanei iubite sau a copiilor. Pot aparea discutii incordate pornind de la bani, asa ca fii moderat la cumparaturi si evita cheltuielile inutile. Persoana iubita pare rece, distanta si mult prea serioasa chiar si in relatia cu copiii, fapt care te nemultumeste. Da-i spatiu sa se reculeaga si sa se regaseasca.

Rac
Tu dispui de o minte sclipitoare, practica, organizata si atenta la cel mai mic detaliu. Ai atentie distributiva, esti un orator de impact si iti recomand sa fii diplomat in relatii. Sunt favorizate schimburile de idei si ai putea chiar sa acorzi multa atentie si importanta relatiei cu fratii. Dispui de multa energie fizica si ar fi bine sa o descarci prin sport.

Leu
Ziua de azi este potrivita pentru introspectie si cautare de sine. Iti place sa ingrijesti si sa fii ingrijit, te pui cu multa dedicare in slujba celorlalti si parca inoti intr-un ocean de emotii. Te-ai putea implica cu succes in activitati filantropice caci granitele dintre propriile sentimente si lumea exterioare sunt estompate. Poti atrage unele castiguri din munca proprie.

Fecioara
In ceea ce te priveste, energia ta este acaparata de prieteni si de anturaj. Te manifesti cald, protector si te pui cu mare drag in serviciul celor din jurul tau. Intretii cu multa placere suetele si ai putea aluneca chiar catre barfe sau indiscretii. Nu te incarca cu problemele celorlalti si nu critica sau judeca situatiile dupa aparente.

Balanta
Tu pari a fi preocupat de evolutia carierei tale si de cresterea prestigiului social. Te-ai putea simti in impas si probabil ai unele indoieli legate de directia de urmat pentru a gasi placere in ceea ce faci, pentru a simti ca evoluezi si ca te dezvolti. Ai incredere in tine, intreaba-te ce ti-ar placea sa faci cu adevarat si actioneaza cu curaj.

Scorpion
Tu esti foarte popular si ai mare nevoie de parteneri de discutie, cat mai rafinati, intelectuali, cu care poti intretine conversatii pe aproape orice tema. Esti atras de misticism si iti plac lucrurile oculte. Ingrijeste-ti corpul, fa cat mai multa miscare caci s-ar putea reactiva probleme mai vechi de sanatate legate de regiunea lombara, rinichi sau vezica urinara.

Sagetator
Cariera si prestigiul tau social sunt in ascensiune si par sa iti consume multa energie si atentie. Sefii te sustin si te apreciaza. Profita de acest moment, foloseste-ti calitatile de vanzare si negociere si ai putea obtine o pozitie mai buna in cadrul organizatiei din care faci parte. Fii cinstit, ai incredere in tine si evalueaza-te la justa ta valoare.

Capricorn
Tu astazi esti foarte atras de filosofie, religie sau ezoterism si ai putea face demersuri in sensul dezvoltarii personale prin aprofundarea unui curs. Dispui de o viziune elevata asupra vietii si nu esti foarte tolerant cu cei care nu se ridica la acelasi nivel sau nu iti dau dreptate. S-ar putea materializa o calatorie in strainatate impreuna cu partenerul de viata.

Varsator
La serviciu beneficiezi de toata sustinerea subordonatilor sau a colegilor. Primesti toata atentia, grija si serviciile celor de la locul de munca. Fii prezent si primeste tot ce ti se ofera caci ai putea beneficia atat de idei valoroase, cat si de unele castiguri financiare. E adevarat ca ai acumulat multa experinta de viata, dar fii flexibil si nu cauta sa iti impui punctul de vedere.

Pesti
Tu astazi te-ai putea confrunta cu unele cheltuieli neprevazute provenite din taxe, impozite sau penalitati si care ar putea crea o stare de tensiune intre tine si persoana iubita. In parteneriatele oficiale esti foarte rational, calculat si stralucesti prin idei practice pe care le poti sustine si prezenta pana la cel mai mic detaliu. Ramai cald si iubitor cu cei dragi.

×