x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marti, 12 mai 2015. Este necesar sa acorzi credit persoanei iubite

Horoscop zilnic, marti, 12 mai 2015. Este necesar sa acorzi credit persoanei iubite

11 Mai 2015   •   20:56
Horoscop zilnic, marti, 12 mai 2015. Este necesar sa acorzi credit persoanei iubite
Horoscop 12 mai. Berbec
O zi in care compromisurile pe care trebuie sa le faci nu iti dau pace, mai ales ca acestea au legatura cu fratii sau cu surorile tale. Poate ca este bine sa lasi de la tine si de aceasta data (stiuta fiind prezenta Nodului lunar Sud in prima casa a horoscopului tau solar). Se cere atentie maxima atunci cand te afli in trafic.
 
 
Horoscop 12 mai. Taur
Este momentul sa incepi a-ti proteja resursele - mai ales cele financiare - castigate cu atat de multa truda in ultimii ani. O zi in care pot aparea noi motive de a-ti cheltui economiile, ceea ce nu este pe placul tau, neaparat. Si, desi ai ce munci, este posibil ca totul sa fie in zadar, munca ta nefiind pe atat de bine platita pe cat a fost pana acum.
 
Horoscop 12 mai. Gemeni
Intampini greutati in a-i face pe cei din jur sa te accpte asa cum esti, de fapt. Insa, prezenta lui Marte in semnul tau solar iti va fi de folos atunci cand vei vrea sa-ti impui parerea. Evident, excesele nu sunt bine vazute, deci nu exagera. Asteapta-te sa intampini intarzieri sau blocaje ori sa ai parte de ostilitatea celor din jur, dar nu te ingrijora, vei putea trece cu usurinta peste acestea.  
 
Horoscop 12 mai. Rac
Astazi ai energia necesara pentru a-ti dedica resursele obtinerii unor rezultate uluitoare. Daca ai vreun proiect greu sau vreo insarcinare complexa pe care trebuie sa o duci la bun sfarsit, rezerva-ti, atunci, aceasta zi pentru aceste demersuri. O zi in care ai nevoie de practicarea unui sport pentru a te elibera de tot surplusul de energie toxica pe care ai acumulat-o in ultimul timp.
 
Horoscop 12 mai. Leu
Incepand de astazi (pentru aproape doua luni de zile) marea parte a energiei de care dispui va fi dedicata prietenilor tai, celor din anturaj care iti cer ajutorul si sfatul. In cazul in care ai acelasi tel ca si grupul din care faci parte, succesul va deveni realitate datorita implicarii tale. Practic, esti acea persoana care reprezinta porte-bonheur-ul adunarii.
 
Horoscop 12 mai. Fecioara
Dorinta de a avansa pe scara sociala si ambitia de a reusi in cariera nu-ti vor mai da pace, cu una, cu doua, incepand de astazi. Ceea ce astazi incepe a se intampla are efecte mari asupra viitorului tau, multe dintre acestea fiind de bun augur pentru evolutia ta, fiind posibil a ajunge sa fii intr-o pozitie de conducere. Relatia ta cu autoritatile are de suferit, astazi.
 
Horoscop 12 mai. Balanta
De aceasta data iti este recomandat sa nu-ti manifesti cu agresivitate parerile legate despre filosofia de viata la care ai aderat. O zi in care s-ar putea sa fii nevoit a lua o decizie legata de o plecare in strainatate sau de o schimbare de domiciliu, pentru o perioada lunga de timp. Fii cu bagare de seama in privinta sfatuitorilor pe care ti-i alegi...
 
Horoscop 12 mai. Scorpion
Este necesar sa acorzi credit persoanei iubite si sa iti dedici timpul si resursele proiectelor pe care le ai in comun cu aceasta persoana. Va trebui sa invatati impreuna cum sa faceti planul de actiune si ce cale sa alegeti pentru a va vedea visul cu ochii. Altfel, separarea este posibila, fiind cauzata de motive copilaresti. Se impune atentie si rabdare in cazul aparitiei unor probleme in cuplu.
 
Horoscop 12 mai. Sagetator
O zi in care ai tendita de a-ti suma rolul de conducator sau de factor de decizie in ceea ce priveste viitorul relatiei in care esti implicat. Nu uita, interesul tau este sa descoperi armonia in cuplu si sa o si pastrezi, pe cat posibil, nicidecum sa creezi ostilitati greu de eliminat, ulterior. Ai nevoie de liniste pentru a-ti regasi echilibrul, la sfarsitul acestei zile.     
 
Horoscop 12 mai. Capricorn
Dintr-o data esti bulversat de volumul mare de munca, fiindu-ti imposibil a mai continua in acest fel, desi esti obisnuit cu greul. Ai nevoie de liniste, altfel, risti sa-ti dezechilibrezi metabolismul, ceea ce nu este recomandat. Este posibil ca vorbele sa iti fie rastalmacite, ceea ce nu iti deloc in avantaj. O zi in care nu este indicat sa iesi in evidenta.  
 
Horoscop 12 mai. Varsator
Nimic nu-ti mai sta in cale pentru a obtine tot ceea ce-ti doresti, mai ales ceea ce-ti face placere, asemeni unui drog. O zi in care poti fi creatorul propriilor povesti, fara a mai fi obstructionat de "gura lumii". Iti gasesti inspiratia in relatiile pe care le ai cu cei dragi sua practicand hobby-ul preferat. Evita sa cheltui mai mult decat iti poti permite.
 
Horoscop 12 mai. Pesti
O zi in care segmentul de viata reprezentat de familie si de casa este asemeni unui cutit cu doua taisuri; fie dinamismul este omniprezent si lucrurile se schimba, in bine, toti membrii familiei participand la acest demers, fie certurile vor aparea atunci cand te astepti mai putin. In ambele cazuri, moderatia este binevenita. Evita, pe cat posibil, certurile in contradictoriu avute cu tatal tau.
 
Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro     

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 12 mai