x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, marţi 13 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, marţi 13 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

12 Mai 2014   •   23:02
Horoscop zilnic, marţi 13 mai 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
O zi în care doar banii contează pentru tine. Ceea ce ai de făcut, însă, pentru a reuşi să obţii un câştig cât mai mare este să fii practic. Cu alte cuvinte, analizează cu atenţie cheltuielile şi vezi în ce condiţii pierzi – de obicei – banii printre degete, reuşind în final să remediezi această situaţie.

Taur
Chiar dacă ai parte de veşti nu foarte încurajatoare, nu-ţi pierde speranţa. Este, într-adevăr, o zi nu foarte bună din punct de vedere relaţional mai ales, însă, cu toate acestea, ajutorul apare în viaţa ta de acolo de unde nu te aştepţi. Amână pentru săptămâna viitoare deciziile legate de viaţa de cuplu.

Gemeni

Tentat de noi experienţe, dorind a simţi că trăieşti, poate chiar dorindu-ţi a te îndrăgosti, ai parte de o zi în care nu ştii să pui “nu”, riscând să cazi în plasă. Cu cât eşti mai atent, cu atât mai bine îţi va fi. Nu rămâne cu gândul la ceea ce ratezi, gândeşte-te doar la viitorul tău, atunci când iei decizii.

Rac
Deşi te-ar putea îngrijora ce anume vor crede ceilalţi despre tine, atunci când îţi vei exprima părerile, ai putea ca, măcar astăzi, să îţi vezi de drumul tău şi de ceea ce ai tu de îndeplinit pe această lume. Riscă şi spune-ţi părerile, este o zi în care Sorţii sunt de partea ta.

Leu
Se pare că astăzi nu este o zi tocmai fericită în ceea ce priveşte fricile şi temerile tale, căci acestea par că prind puteri nebănuite şi ies din străfundurile subconştientului tău pentru a-ţi face viaţa amară. Cu toate acestea, nu îţi neglija micile victorii zilnice, uitând de tine însuţi.

Fecioara
Dacă simţi nevoia să fii singur, să îţi dedici timpul liber doar ţie însuţi, spune acest lucru şi prietenilor tăi, deoarece vor fi primii care îţi vor respecta decizia. În ceea ce priveşte familia, însă, asigură-i că doar dacă eşti fericit şi te simţi liniştit, le poţi asigura confortul emoţional de care au nevoie.

Balanţă
Probabil că serviciile tale (sau ajutorul pe care îl poţi oferi) este cerut (şi necesar) astăzi mai mult decât de obicei. Dedică-ţi resursele scopurilor nobile şi persoanelor care au nevoie de acestea, deoarece este o zi în care tot ceea ce oferi se va întoarce la tine cel puţin înzecit.

Scorpion
Reexaminează-ţi relaţiile. Redefineşte-ţi scopurile. O zi în care va trebui să alegi pe cine pui pe primul plan – pe tine sau pe acea persoană pe care o iubeşti? Pe de altă parte, în cazul în care ai remarcat neînţelegeri în relaţia ta, întreabă-te dacă nu cumva joci rolul sperietorii…

Săgetător
Indiferent de cine te simţi atras şi în ce context se întâmplă acest lucru, nu te grăbi să acţionezi în urma impulsului de moment. Şi asta deoarece deciziile şi mişcările pe care le faci astăzi sunt definitorii pentru succesul tău relaţional viitor. Este de preferat să mai aştepţi câteva zile…

Capricorn
Probabil că rămâi fără ajutorul celor care de obicei te susţin. Te poţi baza, deci, doar pe propriile tale puteri, ceea ce presupune investiţia resurselor tale doar în propria-ţi persoană. Poate că pare puţin egoist, însă a-i convinge pe ceilalţi de succesul tău viitor nu-şi are rostul, astăzi.

Vărsător
Ai parte de o zi în care ar fi bine să ţinteşti cât mai sus, uitând de tot ceea ce înseamnă bârfe, zvonuri şi minţi înguste, încuiate. Nu te amesteca în treburile altora şi încearcă să nu cazi pradă propriilor limitări şi slăbiciuni. O zi în care îţi este recomandat să te autodepăşeşti.

Peşti
Tot smerenia este acea calitate care te va ajuta să îţi păstrezi poziţia cu greu câştigată, în ani grei de muncă. O zi în care lumea te va lăuda, te va susţine şi îţi va recunoaşte meritele. Cu toate acestea, însă, este bine să nu ţi se urce la cap acest lucru, deoarece poţi pierde într-o secundă tot respectul câştigat.

Astrolog Alina Cârciumărescu
Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×